Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 20:49

Helol laseczki

wlasnie zjadlam kolacje, bylam z malym na podworku, wyszalal sie.
Na dworze fajnie chlodno sie zrobilo, okna otwarte niech swieze powietrze wlatuje, az lepiej sie oddycha :-)

A ja dzis umylam okno w kuchni, powiesilam firaneczke nowa i wyczyscilam grzejnik w kuchni, bo byl taki brudny, ze az wstyd bylo juz patrzec :ico_wstydzioch: ale teraz za to jest czysty, ale nie wszystko puscilo, tluszcz gdzie niegdzie jeszcze zostal.

Jutro zajada do nas na kilka godzin znajomi z Anglii, musze ugotowac obiadek i przywioza mi smoczki z Tommee Tippee, bo u nas nie ma wyboru, chyba dwa smoczki na eBayu :ico_olaboga:

Kocura Bura kochana Ty juz pojutrze bedziesz tulila synusia, ale CI fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

szkieletorek, dzis juz nic nie rob, widzisz jak dobrze sobie pospac w ciagu dnia, tez kiedys spalam, ale od kiedy mam malego to niestety musialam zapomnic o drzemce w ciagu dnia.

[ Dodano: 23-08-2011, 20:55 ]
A ja Wam sie nie chwalilam fotkami ze slubu, wkleje trzy to lukniecie jak wygladalam :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 sie 2011, 21:07

Ślicznie PAti wyglądałaś na tym weselu:)
Cudny brzusio :ico_brawa_01:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

23 sie 2011, 21:07

Kurczę straszne upały zapowiadaja na najbliższe dni, pewno się skiszę w tym szpitalu :ico_olaboga:
No to fakt gorąco będzie na sali ale w zimie tez jest gorąc. Jak moja mała podopieczna się urodziła w lutym to było tam jak w saunie .
Kocura a ty idziesz w czwartek rano tak ?I o której będą cie ciąć?
szkieletorek, dzis juz nic nie rob
Oj nie no.Muszę chociaż ta podłogę wyszorować, bo jutro w upał pewno tego nie zrobię.Zresztą jak jestem z mała to nie lubię nic robić takiego wyczerpującego bo potem nie mam siły dla niej i ma wyrzuty.
A ja Wam sie nie chwalilam fotkami ze slubu
Aaaaa ślicznie wyglądasz.Jaka ładna sukieneczka . Cud malina :)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sie 2011, 21:16

Ślicznie PAti wyglądałaś na tym weselu:)
Cudny brzusio :ico_brawa_01:
dziekuje bardzo :ico_sorki: :ico_sorki:
Aaaaa ślicznie wyglądasz.Jaka ładna sukieneczka . Cud malina :)
dziekuje, sukienka specjalnie ciazowa, ale mozna i potem tez ja nalozyc, wydaje mi sie, ze bylaby ok. Co do sukienki to bardzo mi sie spodobala i ja kupilam, a kosztowala 40 euro :-)

[ Dodano: 23-08-2011, 21:18 ]
Lece spac, zegnam sie na dzis z Wami i do juterka, ale wpadne pewnie troche pozniej jak goscie pojada.

Zycze dobrej nocki i w miare wyspanej :-)

DOBRANOC

Awatar użytkownika
inia1985

23 sie 2011, 21:40

Pati85, ślicznie wyglądałaś na tym weselu, he he, ładniej niż panna młoda :-D

Wy wszystkie pracusie jesteście, tylko ja taki leń, dopiero ostatnio się wzięłam za coś, tak to tylko to co absolutnie konieczne, bez przemęczania się :ico_oczko:

marcz89, super, że na wizycie ok, a i tak masz mało kg na plusie, także nie masz się co martwić

Kocura Bura, trzyma kciuki by jednak te upały minęły :ico_sorki:

A mi dziś przyszły 2 ostatnie paczki i mam już dosłownie wszystko w domu :-D Tylko Piotrusia brak :ico_oczko:

Mieliśmy dziś gości, bardzo miło było, mąż zadowolony, a nie miał na tę wizytę zbytnio ochoty :ico_oczko:

szkieletorek

23 sie 2011, 23:05

tylko ja taki leń, dopiero ostatnio się wzięłam za coś, tak to tylko to co absolutnie konieczne, bez przemęczania się :ico_oczko:
No wiesz dla mnie ten kto ma już dziecko czy dzieci to dopiero ma kupę roboty .

Ja ta podłogę umyłam więc chociaż jedno dziś zrobiłam.Na jutro znów upały zapowiadają więc może z rana szybko przyjedziemy z Olą do mnie i coś sobie zrobię bo potem jak się upał rozkręci to w basenie będę siedzieć by jakoś przeżyć.

Pospałam popołudniu i teraz na sen nie zbiera mi się wcale .

elibell
4000 - letni staruszek

24 sie 2011, 01:20

hej wieczorowo i to bardzo wieczorowo, nie miałam czasu wcześniej, chwile podrzemałam, później spacer itp itd i film obejrzeliśmy sobie z mężem "Sala samobójców" - polecam, ojjjj dawno nie widziałam tak dobrego polskiego filmu. I golenie miałam - w końcu mąż dotrzymał słowa hihiihi

a co do świnek morskich i ich jedzenia, no niestety co kraj to i kuchnia inna i w Peru jest to rarytas, a są kraje gdzie krowę się chronii i pokłody jej wali co chwilę czy czci kuraki a my to jemy:) i dla nich my jesteśmy inni

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2011, 08:10

Pati85, ślicznie wygladałas na weseleu.

I tak jak mowisz sukienkę mozna nawet wychodzić jak się nie jest w ciązy bo ma fajny krój.

A ja witam się w upalna środę, juz idzie paść a dopiero 8 taki skwar na 15.30 lece do gina jak wrócę napiszę co i jak u małej.
W nocy znów miałam skurcze ok 4 rano :ico_szoking: szkieletorek, jesteś niezmordowana i niezniszczalna podziwiam Cię :ico_sorki: :ico_sorki:
I golenie miałam - w końcu mąż dotrzymał słowa hihiihi
ja tez miałam golenie wszytskiego lącznie z nogami bo nie daję sama rady, a dzis wizyta trzeba się prezentować :-D

Kocura no cały czas mają byc upały, u nas w szpitalu najgorsze miejsce to przy oknie w zimie jak leżałam w styczniu-lutym to normalnie zawiewało spod okna i kolazanka spała pod 3 kocami i recznikiem i szlafrokiem upychała i uszczelniała :-)

elibell
4000 - letni staruszek

24 sie 2011, 08:47

Doberek srodowo :ico_ciezarowka: Jak samopoczucia?????

A u mnie golenie to tylko dla mnie wyłącznie, bo nie lubię z długo tam się zapuszczać hihihi, mi w podwozie nikt nie zagląda wiec o tyle komfortowo mam:):)

Pati85 ja nie pochwaliłam, że naprawde super wyglądałaś na weselu i kiecka fantastyczna do brzuszka, jejuś jak mi sie podobaja ciężarne w sukienkach a sama nie mam odwagi a że to już w każdej chwili to i kupować nie ma sensu by się odważyć:)

izabelllla123, daj znaka po wizycie, daj:)

szkieletorek nooo ty to dopiero pracuś, codziennie jakieś mega ogromne porzadki, że Ty masz siły na to i jeszcze pracujesz i mała się zajmujesz - czasem mam wrażenie, że masz ogromniasty dom do sprzatania hihihi

Awatar użytkownika
inia1985

24 sie 2011, 09:00

Dzień dobry :ico_ciezarowka:
Sala samobójców
chyba sobie ściągnę, bo też chciałam to kiedyś zobaczyć

szkieletorek, tak, jak piszą dziewczyny, Ty to pracuś jesteś na całego

Też mam dziś wizytę u gina, na szczęście mama może się Wiką zająć, bo już myślałam, że z nią będę musiała pójść, dziwnie by było. Stopy mam tak spuchnięte, że w żadne buty mi nie wchodzą i w dodatku bolą... Ciekawe co założę do lekarza... Chyba kupię sobie na ten ostatni miesiąc jakieś duże męskie klapki.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”