U nas dzis strasznie tloczno i zamieszania kupe. Nasza Zuzia z okazji Dnia Dziwecka mogla wybrac sobie z 6 opcji spedzenia dni jedna. No i miala nie lada problem, myslala i myslala, az w koncu wybrala wybor zabawki do 300 SEK i potem park z placem zabaw. Biorac pod uwage ze mielismy dzis ponad 30 stopni cieszylam sie bardzo ze nie wybrala wesolego miasteczka lub Zoo, bo bysmy sie prazyli, a w parczku super w polcieniu, przyjemny chlodzik. Zuzia wybrala sobie maszyne do robienia tatuazy

plus naklejki ksiezniczki a w parku byla imreza dla dzieci i bylo malowanie twarzy za darmo. I w ten sposob Zuzia stala sie motylkiem

I dostalam kupe probek pieluch Huggies tez tych do plywania. Ciesze sie bo nigdy ich nie mialam wiec z checia wyprobuje. No i rozdawali chleber Fazera i uzbieralismy 5 opakowan

3 juz w zamrazarce lezy

Potem szybkie zakupy spozywcze, kupilam ,alej nowe sloiczki od 8 miesiaca, fajnie bo bardziej urozmaicone i bardziej wyrazisty smak, no i wieksze kawalki. I dzis za rada Kici dalam _Nell okruszki w chleba, ale zajadala az sie trzesla. Bardzo jej smakowalo, wiec zamierzam kontynuowac.

Dzieki za pomysl
Dobra wiadomosc dnia to taka ze weszlam w sukienke z chudych czasow

Fakt ze nie pojadlabym w niej sobie, ale na stojaco bez problemu

Na wadze 1,5 kg mniej bez odchudzania w sumie, tyle ze nie jem po 20.00 . Konsekwentnie.
Kiciu, podziwiam Cie!!! Ja nigdy nie musialam nosic Nell na rekach w nocy, zawsze spala. Ale chyba tez moja w tym sprawka, bo jednak nie reagowalam nigdy na jej marudzenie w nocy, nie raz nawet plakala mocno, to dostawala raczke moja do lozeczka, glaskalam ja przez szczebelki, i mowilam "szszszsz..." ale nie bralam jej na rece. Moze dlatego teraz takich numerow nie robi.... Czasem sie jej zdarzy budzic, ale to z reguly jak jest zakatarzona....Wtedy biore jej psikam krople i znow odkladam... Naprawde podziwiam cie za to ze dajesz rade miec tyle sily i cierpliwosci dla Kacperka w nocy.
Kocurka, ale super z tymi fotkami

mam nadzieje ze sie jakos nimi pochwalisz???

Wy nasze Gwiazdory
[ Dodano: 2008-06-01, 20:12 ]
Kocurka, oto link:
http://www.osesek.pl/rymowanki-piosenki ... nki-9.html