Witam ale u nas upał

mała biega po balkonie w samym pampersie i woła gojaśśś gojaśś

Byłam wczoraj z Matyldą u pani dr rehabilitantki bo stawia zle prwą nóżke, tak do środka.. Pani dr... powiedziała ze ma koślawe kolanka i płaską stópke, musze jej kupić nowe sandałki. Te w których chodzi są po Martynce i już ta wkładka taka wychodzona

Dała nam skierowanie na rehabilitacje i jak przyjedziemy ze wczasów to będziemy ćwiczyć

Kasiulko pisz co tam ciekawego powiedział teój lekarz jak maleństwo się czuje

AAAA właśnie wczoraj poczółam na własnej skurze stare wstretne babska

Matylda nie chciała iśc za mną i w inną strone zmierzała więc ją wołam i wołam wkońcu powiedziałam je że idzie tam pan i ją zabierze

No wiem ze tak się nie powinno straszyć dzieci ale już nie maiłam siły, ona i tak se nic z tego nie robiła i w koncu musiałam po nią isc. Na ławeczce siedziała sobie babcia i miała dziecko w wózku oczywiscie zaraz miała do mnie pretensje, że jej dziecko obudziłam, ale nawet nie zauważyłam jej wieć no sory

aaa obok Mojej małej łobuziary idzie jakaś pani z wielkim psem i wżeszczy na mnie że mam dziecka nie straszyc ludzimi

No i miałam po spacerku dobrze ze szły zemną dwie kolezanki bo9 myslałam że się na te babska rzuce

Troche im napyskowałam

ale co mi tam bedą się wtracac do mojego dziecka

Asiu moja waży 12 kg razem ze swoją krową bo byłam dziś po mleczko i pani ją ważyła