lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

25 maja 2007, 23:47

zrobili mi ktg ,bo nazmyslalam w szpitalu :-D a co do barku,to mnie od kilku lat juz boli i teraz znow sie odezwal :ico_placzek: i tez paracetamol albo mam isc na fizjoterapie :ico_puknij: jak urodze to powiem,ze chce przeswietlenie,a jak nie to w polsce zrobie,bo juz kilka lat mnie boli ,a ja glupia nic z tym nie robie...czasem przestaje i mysle,ze juz ok :( ale potem znow wraca (jak teraz :ico_olaboga: )

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 maja 2007, 00:07

Alinko ja zapytałam o tego paciorkowca i lekarz powiedział, że nie robi sie tego badania każdemu, bo jeśli on jest to są wcześniejsze objawy. Takim objawem jest m. in. zmienione ph w pochwie i on mi skrawdził to ph i było ok. Dlatego powiedział, że już posiewu nie muszę robić. Ja tam mu ufam, że wie co mówi.

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 maja 2007, 00:08

ale wam sie spisalam... i nanudzilam hihi
kurde szukam jakis wierszykow na urodzinki dla adasia 2 letniej siostreznicy i nic... jutro musimy kartki wyslac hihi

Awatar użytkownika
-indigo-

26 maja 2007, 00:08

Kurde oczy mi się same zamykają. Idę spać. Do jutra laseczki.
A parno jest mimo, że ten deszcz tyle czasu lał, masakra. Chyba sobie przeciąg zrobię zaraz.

Awatar użytkownika
Alineczq

26 maja 2007, 00:15

Kamilko to fajnie, ze masz takiego lekarza :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 04:43

spac nie moge :ico_placzek: , brzuszek mnie boli i dziecko jes hiperaktwne.... zaraz po scianach zaczne chodzic...

lucy23

26 maja 2007, 08:02

kamilko no pewnie,jak lekarz ci tak powiedzial,to napewno mial racje :) wiec nie masz sie czym martwic. w uk chyba ph nie sprawdzaja. ale co do objawow,to sie nie zgodze,bo ja nie mialam zadnych... :ico_olaboga: tym bardziej,ze przed ciaza robilam cytologie w polsce i w uk tez i nic tam nie bylo,dopiero przy tym wymazie wyszlo...nigdy nawet infekcji nie mialam :( takze bezobjawowo na maxa...i moja polozna to samo mowi,ze nie ma objawow...jasnie pani ja tez cos spac nie moge :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-05-26, 08:10 ]
kamilko zajrzalam na stronke i zobaczylam,ze sa rozne rodzaje paciorkowca,niektore powoduja jakies dziwne rzeczy typu ropienie,wiec pewnie i twoj gin i moja polozna mieli racje :-D ja mam tego bezobjawowego...ehhh...ale tego cholerstwa jest :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Alineczq

26 maja 2007, 08:25

Witam z rana :ico_haha_01:
Ja dziś fatalna noc miałam, budziłam się cały czas, mała jak najęta kopała po bokach. Czuję się jak wyciśnięta cytryna. Mam kawkę, moze coś zadziała....
Lucynko mi lekarz powiedziała, ze musi zrobić speecjalne badanie, bo normalnie te dokuczliwe bakterie nie są widoczne i nie są odczuwalne (sa nieobjawowe), ale są i malusek moze się nimi zarazić. Więc tak jak Twoja połaozna. No ale widzisz kazdy lekarz robi inaczej i napewno wie co robi :-)

lucy23

26 maja 2007, 08:30

alinko najgorsze jest to,ze ja mam takiego paciorkowca,ktory ponoc jest moja fizjologiczna flora bakteryjna :ico_olaboga: tak mam w wyniku napisane ...i z tego co czytalam,przy kazdej ciazy bedzie to samo ...na mnie on nie ma zadnego wplywu,ale na dzidzie juz tak :ico_placzek: dlatego ten antybiotyk podczas porodu,bo nawet jakbym teraz dostala,to to nic nie da...:(

[ Dodano: 2007-05-26, 08:31 ]
ja wlasnie jem kanapki :) wczoraj kupilismy dobry chlebek-polski :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-26, 08:32 ]
ja tez mialam taka noc nie za fajna :(

Awatar użytkownika
Alineczq

26 maja 2007, 08:42

Lucynko, ale myślę, ze bardzo dobre jest to, ze akteria wykryta, sposób na nią jest i gicior :ico_oczko: ja się jedynie martwiłam, ze panio doktor zapomniała o tym badaniu, a skoro juz mi wspomniała jestm spokojna :ico_haha_01: To ze jest to Twoja naturalna flora bakteryjna, to nic juz nie poradzisz. Tobie jest z tym dobrze, a maluszek zostanie uchroniony :ico_brawa_01:
Widzisz Ty masz kanapki z Polskim chlebkiem, a ja tak bym zjadła z litewskim :ico_placzek: mam tylko litewskie produkty na chłodnik :-D znowu dzisiaj zrobię, w takie upały tylko to wchodzi :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”