Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2011, 09:04

inia1985, my chyba zawsze razem mamy wizyty, oczywiście prosimy o sprawozdanie jak po wizycie :-D
Chyba kupię sobie na ten ostatni miesiąc jakieś duże męskie klapki.
polecam męskie japonki, ja własnie walcze juz kilka tygodni z opuchlizna i nic nie pomaga.

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

24 sie 2011, 09:07

my chyba zawsze razem mamy wizyty
dokładnie :-)

izabelllla123, chyba nie tylko z wizytami u gina idziemy łeb w łeb :ico_oczko: Widzę, że przytyłaś tyle samo co ja :-)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2011, 09:08

A faktycznie nie zauwazyłam, ciekawa jestem dzisiejszej wagi na pewno więcej i ja i niunia bedziemy miały. Tyle ze ty ponad 2 tygodnie wyżej niż ja :-D

elibell
4000 - letni staruszek

24 sie 2011, 09:09

oj ja mam to samo z nogami, puchną stopy mi strasznie, czasem kostek nie widzę, ale stopy to masakra jakaś, w nocy jak idę do wc to jakbym sie na piłkach poruszała jakiś. Z Elizą tego nie miałam w ogóle a było cieplej wtedy, bo codziennie prazyło słonko

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2011, 09:11

elibell, ja wygladam jakby ktoś mnie napąpował cała odretwiala jestem i wyglądam jak balon, ale gin mi mówił że organizm strasznie dużo wody zatrzymuje i temu puchnę. A pije dzinnie ponad 3 litry

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2011, 09:30

Cześć!

Upału cd. :ico_olaboga: i niestety najbliższe dni mają takie być :ico_placzek:

szkieletorek jutro mam się stawić o 7 na izbie i będą mnie szykować. Ostatnio też tak bylo, ale Zuzia w końcu się urodziła o 11.50, bo musiałam przepuścić dwie nieplanowane cesarki i w końcu ja byłam trzecia. Ginka mówiła,że planowanych na jutro nie mają, no chyba,że coś wyskoczy i znów kogoś przepuszczę. Mam nadzieję,że szybko mi zrobią, bo w szpitalu czekać to napewno będę się denerwować :ico_noniewiem:

Pati cudnie wyglądałaś :ico_brawa_01: Suknia super i fryzurka piękna :-)

A mnie opuchlizna chociaż ominęła w tej ciąży, hehe.... Tzn. dłonie mam trochę opuchnięte, ale stopy ok, w klapkach chodzę i spoko sie mieszczę, może w takie całe bym się nie wcisnęłą. Przy Zuzi byłam mega.

[ Dodano: 24-08-2011, 09:31 ]
Z mojego suwaczka wynika,że Młody urodzi się 9 dni wcześniej, a nie 10 jak liczyłam :ico_puknij:

izabelllla123, inia1985, piszcie co tam po wizycie!

elibell
4000 - letni staruszek

24 sie 2011, 09:50

Kocura Bura, wow nieźle jutro już bedziesz patrzyć na swoje palce u stóp od góry i je będziesz widzieć hihihihi - oczywiście najważneiejsze, ze maluszka zobaczysz:) A ile po cesarce u was trzymają? Ile Ciebie nie będzie??? Dasz jakoś znaka że już mały na świecie co???

Lecę zaraz poodkurzać na górze, jedno pranie już zrobiłam, no w sumie narazie wiecej ich nie mam:) No i musze wymyśleć jakąś pościel do wóżeczka dla Elizki, bo wczoraj jej kupilismy wózek od mojej siostry (dłuzna byłam kaskę - to tak miałam ją oddać) i wozi lalki w nim ale bez pościeli:)

ale jestem senna, chyba położę się z małą jak b,ędzie mieć drzemkę po zajęciach.

No i w ogóle koleżanka wczoraj zaprosiła nas na urodzinki syna, kurde a ja zero pomysłu na prezent, bo mały ma wszystkiego pełno, jedynie jakaś ksiażka o dinozaurach, bo wiem, że lubi ale brak czasu na jazdę do centrum i kupno, jak ja nie lubię jak ktoś o urodzinach powiadamia aż 4 dni wcześniej i co ja z brzuchem mam biegać teraz sama (bo mąż w pracy) za prezentem. Jakbym wiedziała wczoraj rano byłoby mi łatwiej bo akurat byliśmy w sklepie.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2011, 10:13

wow nieźle jutro już bedziesz patrzyć na swoje palce u stóp od góry i je będziesz widzieć hihihihi - oczywiście najważneiejsze, ze maluszka zobaczysz:)
aż Ci zazdroszczę :-D
kurde a ja zero pomysłu na prezent, bo mały ma wszystkiego pełno, jedynie jakaś ksiażka o dinozaurach
ja nie lubie prezentów kupywać, przerabane jak jeste mało czasu i nie ma sie pomysłu.

Siedze na sofie i dosłownie cala spocona jestem taki skawr z nieba sie leje. Nadal mam mega lenia wiec nic nie robię, obiadek mamy jeszcze od wczoraj bo zostały bitki i buraczki a tylko ziemniaki musze ołupic i ugotowac ale to po wizycie u gina nie jem przed wizyta bo póxniej wzdęcia mam :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2011, 10:13

Kocura Bura, wow nieźle jutro już bedziesz patrzyć na swoje palce u stóp od góry i je będziesz widzieć
hihi, no właśnie chyba nie jutro jeszcze, bo u nas się leży 24 godziny, no chyba,że coś się zmieniło.
Pytałam ginki, ile sie leży, mówi,że 3 dni jak jest ok (kiedyś było 5). Z tym,że w niedziele mnie pewno nie puszczą, bo nie ma komu wypisu zrobić i trzeba weekend przeczekać :ico_noniewiem: No, więc najwcześniej w pon wyjdę.

[ Dodano: 24-08-2011, 10:14 ]
elibell, :ico_olaboga: to Cię koleżanka uszczęśliwiła! Zwłaszcza, że Młody ma wszystko to nie dość,że mało czasu to jeszcze się musisz nagłowić :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sie 2011, 10:16

U nas po ceserce lezy się od 5-7 dni. 5 jak wszystko jest ok i mama w dobrej kondycji jest. Naturalny poród od 2-4 dni.

Dziewczyny mam pytanie z innej beczki ile może wziąć ginekolog prowadzący za przyjazd do porodu naturalnego. Głupio mi się go tak bezposrednio spytać :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”