donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 13:27

ja też mam to zwykłe robione, gdyby szkodziło to by lekarz nie robił, a tak to na każdej wizycie sprawdza czy dziecko sie prawidłowo rozwija, mierzy je, waży itd. najpierw oczywiście mnie bada na tym krześle, takze ja jestem zadowolona, no i spokojna, że ciąża nie jest zagrożona i że jest wszystko OK :-)

[ Dodano: 2008-09-17, 13:28 ]
idziemy jak burza z tymi postami, jeszcze kilka i 400 stronka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 13:31

donatka26, no no dzis dobijemy 400 stronke:D

no ja chodze do lux medu i najpierw musze pojsc na usg i tam wykkonuje to inny lekarz...a inny lekarz bada i prowadzi moja ciaze...czyli wyglada to tak co do prowadzenia ciazy mam stalego lekarza a co do usg to jaki bedzie wolny termin taki lekarz.... wiec nie mam wykonywanego usg w pokoju ginekologivznym... no ja chodze prywatnie... moze to dlatego usg zwykle 80 zł czyli 2D a wizyta 75 zł

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 13:34

no ja też chodze prywatnie, ale tylko do jednego lekarza i on ma u siebie w gabinecie własny sprzęt, no a za wizytę płacę 150zł

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 13:45

donatka26, a to teraz rozumiem..... tez do takiego chodzilam ale oczywiscie powiedzial mi ze mam ciaze zagrozona nabralam sie lekow i stracilam do niego zaufanie jak powiedzial mi w luxmedzie ze nie trzeba bylo nic brac i wszystko dobrze z=sie rozwija...dlatego zmienilam lekarza i jestem z tego zadowolona:)

wlasnie obejrzalam swoje usg na płytce a mala sprzedala mi troche kopniaczkow:)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 wrz 2008, 13:47

milutka, ja też mam ciążę prowadzoną w lux medzie :-) tylko, ze mam abonamet wykupiony z pracy i płacę jakieś grosze co miesiąc. Mnie też bada na każdej wizycie na fotelu, dziś jak pójdę po zaświadczenie to pewnie też będzie mnie badał. A usg mam tak co 2-3 miesiące. od początku ciąży miałam dopiero 2 razy robione. W sobotę kolejne, nie mogę się doczekać :-)

secret, mi też lekarz zabronił współżycia ale już dwa razy dałam się namówić mężowi bo jęczy jęczy i jęczy. Co wieczór to samo. Chyba też muszę mu to jakoś inaczej rekompensować bo jak odmawiam seksu to focha się na mnie i zarzuca mi, że nie rozumiem jego potrzeb i mi przykro.

[ Dodano: 2008-09-17, 13:50 ]
moje małe też daje od wczoraj często o sobie znać. W nocy kopało mnie nieźle a od rana czuję jak się rusza. Tęskniłam za tym.

milutka, brzusio masz jakby większy niż na ostatniej fotce :-) a buciki urocze. Ja na teraz i jesień potrzebuję cieplejszych i takich co nie przemakają bo ja mam tendencje do moczenia nóg a potem choruję
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2008, 13:52 przez aniabella, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 13:50

aniabella, a moj to sam nie chce seksu;| powiedzial ze nie chce meczyc klaudii i koniec mam wytrzymac do marca

no wiecie co chyba sie skusze na usg w sobote na 8:20 bo widze ze dziewcyzny chodza co miesiac moze nic nie bedzie a a chcialabym zobaczyc czy z dzidzia wszystko w porzadku

[ Dodano: 2008-09-17, 13:51 ]
to był moj 600 steny post:P

wiekszy?:D cieszy mnie to:)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 wrz 2008, 13:54

większy, większy :ico_brawa_01: tak mi się wydaje. usg chyba nie szkodzi zbytnio, ja jakbym mogła to bym co tydzień chodziła :ico_oczko:

mój M. jest wiecznie napalony i zawsze ma ochotę. No chyba, ze źle się czuje to nie chce ale tak to codziennie mnie namawia :ico_oczko: przeczytal w książce, ze dziecku to nie szkodzi no i męczy mnie

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

17 wrz 2008, 13:56

noo, nam też jakby "ustało" życie seksualne :-) z tym, że to ja w naszym związku jęczę, że mało :-) znaczy jęczałam... teraz juz Chłop sam się dopytuje, czy mam ochotę, więc wiem, że minęło sporo czasu od ostatniego razu... ale jakos od kiedy czuję mocniej ruchy to mi się nie chce zupełnie... wcześniej w 4 miesiącu to takie napady pożądania miałam, że prawie Chłopa przewracałam i brałam, co mi się należało :-D a teraz spać o 22, czasami 23 chodzę, bo mi powieki same opadają....

ja miałam 3 razy usg, ten trzeci to nadplanowy, i więcej państwowo mieć nie będę... około 33 tyg wybierzemy się prywatnie, żeby sprawdzić, jak dzidzia leży, czy duża i gdzie pępowina...

a co do badań to mi nikt nie zaglądał :-D pytałam położnej o badanie ginekologiczne, powiedziała, że tutaj się dziecku nie przeszkadza, nie ma takiej potrzeby grzebać, bo można cos naruszyć... jak pamiętam w ciąży z Norbertem to byłam badana za każdym razem i po każdej wizycie krwiwiłam 2 dni tak lekko, a lekarz mówił, że to normalne... teraz wiem, że macając (za przeproszeniem) w środku to tylko pogorszyć sprawę można...

noo, 400 stronka pyknie jak kwiatek :-)

Secret :-) ja straszny niecierpliwiec jestem, sama się dziwię, że potrafię godzinami stawiać te krzyżyki, ale mnie to uspokaja :-) koleżanka się śmiała, że mi Krzysiek kupuje wyszywanki i pasie narkotykami otumaniającymi, bo w życiu nie uwierzy, że ja, taki choleryk, potrafię takie rzeczy robić :-D

[ Dodano: 2008-09-17, 13:57 ]
to był moj 600 steny post:P
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja niedługo będę miała 6 tysięcy postów :-D noo, ale dłużej siedzę na tt :-)

[ Dodano: 2008-09-17, 13:59 ]
przeczytal w książce, ze dziecku to nie szkodzi no i męczy mnie
noo, ale pisałaś, że lekarz zabronił... więc to ważniejsze... a w ksiązkach piszą, że jak nie ma przeciwskazań :-)

mój K. zresztą jakoś tak opory ma.. że dziecko.. że cos zrobi... ostatnio jak się kochaliśmy to się 7 razy pytał, czy wszystko w porządku to mi sie prawie odechciało, bo jak tu się skupić na odczuwaniu przyjemności, jak ten się zachowuje jakby mi poduszkę w szpitalu poprawiał?? :-) :ico_noniewiem: z facetami....

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 wrz 2008, 14:02

no ja się zastanawiam czy mój nie grzebie we mnie dla przyjeności :ico_oczko: no bo żeby tak na każdej wizycie...

ananke, to i tak długo siedzisz wieczorami bo ja to już po 21 w łóżku jestem. Skoro takie wyszywanie uspokaja mówisz to chyba byłoby to idealne zajęcie dla mnie :-) pilnie potrzebuje się czymś zająć co mnie odstresuje i uspokoi. Może szydełkowanie? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2008, 14:03

ananke, przestan zazdrosc mnie bierze na te twoje posty;p;p;p;p;p chcialabym juz tyle miec:D no ja jak dzidzi nei cuzlam tez mialam wieksza ochote na seks

przyprawilam udka z kurczaka potem je bede piekla:P

ja to nei zapomne jednej nocy z mezem.... w sumie to byl nasz taki jakby drugie pierwszy raz bo z inna odmiana seksu....dla niego to byl pierwszy raz seksu oralnego:D ale fajnie bylo nie zapomne tego;)

no doradzcie mi dziewcyzny czy moge pojsc na usg czy e tam??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”