mnie też zawsze tkwiło w główce,że 5 dni, a tu niespodzianka-3!U nas po ceserce lezy się od 5-7 dni.
ja nie mam pojęciaDziewczyny mam pytanie z innej beczki ile może wziąć ginekolog prowadzący za przyjazd do porodu naturalnego.

mnie też zawsze tkwiło w główce,że 5 dni, a tu niespodzianka-3!U nas po ceserce lezy się od 5-7 dni.
ja nie mam pojęciaDziewczyny mam pytanie z innej beczki ile może wziąć ginekolog prowadzący za przyjazd do porodu naturalnego.
jejku życze Ci jak najszybszego rozpakowania się. Straszna męczarnia musi być.hej dziewczynki ja witam się 2w1 jeszcze
ja dlatego tez kupowalam większośc w kolorze zielonym który uwielbiam bo pasuje i do chłopczyka i dziewczynki i dla kolejnych moich dzieciaczków chociaz część juz będe miała. nie robilam rózowego pokoiku, bo ja nawet nie bardzo lubię tak różowo różowe wszystko.Piękne macie nowe przewijaki i łóżeczka ja nową kupiłam tylko taką bujawkę leżaczek bo kiedyś nie było nas na to stać i kilka ciuszków a teraz nic nowego nie kupuje bo wszystko mam po poprzedniej dwójce.
Jestem padnięta w te upały . I od prac domowych tez, wszystko robię 2 razy dłużej i szybko się mecze. Ale jakoś tak nauczona jestem i ciężko mi się z tym pogodzić że nie mogę czy nie dam rady .szkieletorek, jesteś niezmordowana
No u nas to samo Upał na całego się rozkręcił.juz idzie paść a dopiero 8 taki skwar na 15.30 lece do gina jak wrócę napiszę co i jak u małej
No mnie zagląda na każdej wizycie w podwozie ale gole się co tydz regularnie bo właśnie nie lubię mieć kłaków tam.Wydaje mi się ze w upały jeszcze goręcej mi jest i się bardziej pocę heheA u mnie golenie to tylko dla mnie wyłącznie, bo nie lubię z długo tam się zapuszczać hihihi
Czekamy na wieści co tam nowego .Też mam dziś wizytę u gina
No standardowy domek dol i gore , wiec jakieś 200m jest na pewno .szkieletorek czasem mam wrażenie, że masz ogromniasty dom do sprzatania hihihi
Oooo fajnie by było leżeć krócej.Ja byłam nastawiona ze 5 właśnie , ale jak dzieciątko będzie mieć żółtaczkę to i tak posiedzę.Pytałam ginki, ile sie leży, mówi,że 3 dni jak jest ok (kiedyś było 5)
Ooo a to płaci się dodatkowo?Ja toi nie rozumiem ?Czy w domu rodzic będziesz.Dziewczyny mam pytanie z innej beczki ile może wziąć ginekolog prowadzący za przyjazd do porodu naturalnego.
O jej .Kochana oby się szybko rozkręciło bo wykończysz się nam . A do kiedy będziesz czekać az samo ruszy ?hej dziewczynki ja witam się 2w1 jeszcze
jesli mój gin prowadzący w danym dniu nie bedzie miał dyzuru a chce by był przy porodzie i specjalnie dla mnie przyjedzie to myśle że sie płaci.Ooo a to płaci się dodatkowo?Ja toi nie rozumiem ?Czy w domu rodzic będziesz.
u mnie tak samo nie lubie kłaków, jakos lepiej czuje się bezNo mnie zagląda na każdej wizycie w podwozie ale gole się co tydz regularnie bo właśnie nie lubię mieć kłaków tam.
i słusznie mówi, powinnaś się Kochana oszczędzac, teraz takie upały i wogóle. Należy Ci sie troszke relaku i czasu dla siebie. Ja sie ciesze że od poczatku ciąy jestem na L4 w końcu porobilam wszytsko na co zawsze brakowało mi czasu, odnowilam znajomości, ogarnęłam mieszkanie i poznałam was na forumJa dziś powiedziałam swojej szwagierce a jednocześnie szefowej że do połowy września będę pracować. Czyli od 17 września będę ,,siedzieć,, w domu hehe choć to siedzenie wiem jakie będzie. Miałam pracować do końca września ale P się złościł że się nie oszczędzam że narzekam iż brakuje mi snu w dzień i on chciał bym już wrzesień w domu była
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość