szkieletorek, jesteś niezmordowana
Jestem padnięta w te upały . I od prac domowych tez, wszystko robię 2 razy dłużej i szybko się mecze. Ale jakoś tak nauczona jestem i ciężko mi się z tym pogodzić że nie mogę czy nie dam rady .
juz idzie paść a dopiero 8 taki skwar na 15.30 lece do gina jak wrócę napiszę co i jak u małej
No u nas to samo Upał na całego się rozkręcił.
Czekamy na relacje z wizyty .
A u mnie golenie to tylko dla mnie wyłącznie, bo nie lubię z długo tam się zapuszczać hihihi
No mnie zagląda na każdej wizycie w podwozie ale gole się co tydz regularnie bo właśnie nie lubię mieć kłaków tam.Wydaje mi się ze w upały jeszcze goręcej mi jest i się bardziej pocę hehe
Tak że tez raczej dla siebie to robię niż Gina czy kogoś innego.
Też mam dziś wizytę u gina
Czekamy na wieści co tam nowego .
szkieletorek czasem mam wrażenie, że masz ogromniasty dom do sprzatania hihihi
No standardowy domek dol i gore , wiec jakieś 200m jest na pewno .
Czyli norma.
Kocura a robią lewatywę ? I czy cewnik zakładali ci już po znieczuleniu czy przed ?
Ja kurde cewnika nie cierpię , miałam raz i bardzo mnie bolało piekło brrr
Pytałam ginki, ile sie leży, mówi,że 3 dni jak jest ok (kiedyś było 5)
Oooo fajnie by było leżeć krócej.Ja byłam nastawiona ze 5 właśnie , ale jak dzieciątko będzie mieć żółtaczkę to i tak posiedzę.
Ale czasem robią tak że wypuszczają w weekend a po wypis karzą się zgłosić innego dnia .
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki ile może wziąć ginekolog prowadzący za przyjazd do porodu naturalnego.
Ooo a to płaci się dodatkowo?Ja toi nie rozumiem ?Czy w domu rodzic będziesz.
hej dziewczynki ja witam się 2w1 jeszcze
O jej .Kochana oby się szybko rozkręciło bo wykończysz się nam . A do kiedy będziesz czekać az samo ruszy ?