Yyyyyyyyyyyy? Naprawdę???. A macie kartę rossnę? Bo do odebrania jest prezent na roczek
Bo musisz wejść na swojego maila poinformować w nim w której galerii odbierzesz prezent a oni odeślą informację ze prezent do odebrania do 30 dni i musisz podać kod ale fajny ten prezent takie karty do nauki przytulanka i karty ala puzzle :) za darmo wiec fajnie z ich strony!!!Yyyyyyyyyyyy? Naprawdę???
Ja mam kartę ale nikt mnie nie informował, że z okazji roczku mam jakiś bonus do odebrania
Ja też ostatnio zaliczyłam fryzjera. Z takich za ucho obciełam się na chłopaka i zaraz mi lepiejopitoliłam pół głowy na 4mm :P tak ze jak zwiąże to widaĆ A JAK MAM ROZPUSZCZONE TO NIC NIE WIDAĆ
Madleine jak wrócisz to możesz na roczniaczkach dodać meggi z 12 października
Jak zazdroszczę, mam nadzieję, że wylecimy do Turcji, a jak nie juz rozmawialiśmy z T to na 2 tyg nad morze. Tylko już pogody nie będzie takiej po 27sierpnia jak terazw piatek wyjeżdżamy na wczasy a ja mam mega stresa boję się ze czegoś ważnego zapomnę :-(
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość