Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 15:05

:ico_noniewiem: ta na porodowce :ico_haha_01:
na car bootsie bylam- 3,5 godziny w slocu o stop lazilam-schylalam sie i co tylko i co i nic :ico_haha_01: ja juz sie z tego smieje bo co mam robic :ico_olaboga:

400 stronek no no :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Miszka :ico_szoking: a to na serio mala duzo stracila na wadze-no ale zawsze tak jest na poczatku wiec sie nie martw :ico_nienie: i karm karm karm :ico_sorki:

Agusia1982 :ico_brawa_01: super masz ze jeszcze tylko 3 dni Ci zostaly :ico_sorki: mam nadzieje ze szybko z malenstwem wrocisz i zaspokoisz nasza ciekawosc fotka synka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

adiato widze ze dzisisj u Ciebie taz niedobrze z samopoczuciem :ico_olaboga:
u mie nicy troche lepiej bo zjadlam bulke banana i jabklo i do teraz nie bylam w kibelku wiec chyba lepiej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 wrz 2008, 19:43

na car bootsie bylam- 3,5 godziny w slocu o stop lazilam-schylalam sie i co tylko i co i nic ja juz sie z tego smieje bo co mam robic
z jednej strony ci Martus zazdroszze ze mozesz robic wszstko :ico_sorki: ,my bylismy na zakupach jakies 2,5 godziny i ledwo doszlam po schodach do chaty :ico_noniewiem: cale krocze mnie boli zakwasy mi sie tam porobily :ico_noniewiem: kregoslup mi znow napieprza i mulilo mnie caly czas, no nic slaby dzien dzis mam,teraz czekam na obiadek piersi z indyka mizeria i pyrki :ico_brawa_01: mam nadzieje ze nie wyladuje w kibelku :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-09-21, 19:56 ]
zaraz sie zacznie dziennik Bridet Johns(chyba tak sie to pisze :ico_noniewiem: ) uwielbiam tan film :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 wrz 2008, 21:30

kurde no i dopiero wrocilismy bylismy w lesie :-D lazilismy po gorkach i wogoel...razem kolejne 3 h :-) wiec jak jutro nie urodze to jade na ochotnika kopac rowy :ico_oczko:
zaraz sie zacznie dziennik Bridet Johns(chyba tak sie to pisze ) uwielbiam tan film
:ico_brawa_01: ja tez bardzo lubie :ico_brawa_01:
sarenka dzisisj do nas nie zawitala :ico_nienie:
dana sloneczko2008 tez nie wpadly :ico_nienie:

oj moze to ta niedziela :ico_noniewiem: zawsze w niedziele nikogo nie ma na forum :ico_noniewiem:
do juterka :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 wrz 2008, 21:54

kochane ja wpadłam zobaczyć co się dzieje miałam kłopoty z netem ale już chyba wszystko ok i będe na bierząco :)
Bardzo się ciesze ze Pati ma juz swoje małe szczescie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
U mnie po staremu czyli nic się nie pcha na ten swiat :(
Jutro ide do lekARZA BO PANI DOKTOR KAZAŁA SIĘ ZGŁOSIĆ NA KONTROLE JAKBY SIE ANTEK NIE ZDECYDOWAŁ :ico_oczko: NO I NIESTETY MUSZE TAM ISC DO KONCA ZOSTAŁO NAM JESZCZE 10 DNI I NIE WIEM CZY DAM RADE WYTRZYMAĆ TO CIĄGŁE NAPIĘCIE KIEDY SIĘ ZACZNIE NORMALNIE PREDZEJ DOSTANE ZAWAŁU :ico_zly: I NAJGORSZE ŻE CIĄGLE MAM WRAZENIE ZE ZARAZ SIĘ ZACZNIE A TU NIC :ico_placzek:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 wrz 2008, 22:55

hej kochane wpadam doslownie na sekunde :-) bo jednak znalazlam sobie kupe zajec mala przypilnowc zeby sie pouczyla i prasowania sterta ,wozek rozpakowalam i poskladalam bo stwierdzilam ze musze go sprawdzic po tym lozeczku juz wszystko sprawdzam ,a po za tym puzno wstaje ostatnio bo znow czuje sie wieczorem padnieta i lece do lozka a zasnac nie moge i przewalam sie z boku na bok pol nocy wic odsypiam za dnia :ico_oczko: Buziaki i milej nocki dziewczyneczki :-)

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

22 wrz 2008, 01:08

witam,ja zbytnio nie mialam weny do pisania.Synus goraczkuje juz trzeci dzien,jakis wirus go dopadl.Pozatym ja tez jakas ospana,moze przez pogode.
A teraz brzuch mnie boli i spac nie moge,do tego twardnienia odczuwam.Dobrze ze mam rano wizyte u gina,ktg to moze cos sie wiecej dowiem.

Moja mamcia przyjedzie w niedziele do nas.Tak bardzo sie ciesze,bedzie to dla mnie mega pomoc :ico_sorki: :ico_sorki:

Moze jutro sie ktoras rozdwoi?
slonko czekam na wiesci po wizycie

Ciekawe jak tam PAti i malenstwo.Moze juz wkrotce nam sie pokaza.Czekam z niecierpliwoscia.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 01:40

a ja spac nie moge :ico_noniewiem: to chyba przez to ze ostatnio tak sie wyspalam ze starzy mi na dwie noce z zapasem :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Jutro Pati wraca do domku mam nadzieje ze wpadnie do nas i pokarze nam swojego maluszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
slonko2008, prosze ladnie jutro sie zameldowac na forum po wizycie :-)
milych :-) snow kochane :ico_spanko:

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

22 wrz 2008, 09:59

Witam kochane dziewczynki! Ja nawet pospalam dzisiaj,Natalka marudzila tylko troszke w nocy,dala mamusi odpoczac w koncu.Mialyscie racje z ta poduszka do karmienia-jedna z najpotrzebniejszych rzeczy-a ja sie zastanawialam czy kupic.
Nie moge sie doczekac kiedy zobacze Eryczka Pati.A zaraz potem Wasze skarby,juz sobie wyobrazam jakie beda sliczniutkie :ico_brawa_01: Rozdwajajcie sie juz,bo czuje sie samotna :ico_placzek: Teraz chce moj brzuszek z powrotem :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 10:33

:-D witam :-D
u mnie nic :ico_noniewiem: w nocy juz myslalam moze...ale oczywisci ze 4 niby skurcze i koniec :ico_placzek: skandal jakis :ico_olaboga:
no nic poczekam jeszcze...bo dzis niby mam rodzic zgodnie z porzepowiednia cyganki-czy wrozki :ico_haha_01:
Mialyscie racje z ta poduszka do karmienia-jedna z najpotrzebniejszych rzeczy-a ja sie zastanawialam czy kupic.
to ja lece dzis do argosa kupic ta poduche :ico_brawa_01:
Nie moge sie doczekac kiedy zobacze Eryczka Pati.
pisalam wczoraj do Pati i niestety nie jest pewna czy dzisisj juz ich wypuszcza :ico_placzek: Pati czuje sie co raz lepiej ale maly nie przybiera bo ma problemy z saniem piersi-no zobaczymy cze sie dzis pojawi :ico_sorki:
pytala sie o wszystkie dziewczyny i mamy pozdrowionka :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-09-22, 10:35 ]
Rozdwajajcie sie juz,bo czuje sie samotna
wszystkie beda miec swoje malenstwa do konca tygodnia najpozniej a ja :ico_placzek:
zostane tu sama :ico_placzek:
wiedzialam :ico_placzek:

Awatar użytkownika
miszka

22 wrz 2008, 10:50

wszystkie beda miec swoje malenstwa do konca tygodnia najpozniej a ja
zostane tu sama
Nie zostawie Cie samej :ico_nienie: Zobaczysz ,
to ja lece dzis do argosa kupic ta poduche
w tym tygodniu bedziemy podziwiac Igusie :ico_brawa_01: Kup,kup,trzeba sobie pomagac ,bo te cycki to chyba najgorsze co sie z czlowiekiem po porodzie dzieje :ico_placzek:
Pati czuje sie co raz lepiej ale maly nie przybiera bo ma problemy z saniem piersi-no zobaczymy cze sie dzis pojawi
pytala sie o wszystkie dziewczyny i mamy pozdrowionka
O!Dziekujemy!!!Czekamy na nia z utesknieniem :ico_brawa_01: Strasznie dlugo ja trzymaja :ico_olaboga: Ja tez nie mialam pokarmu i mala miala ogromny spadek wagi,ale u nas nie trzymaja,konrtoluje to codziennie polozna w domu.Troche sie martwie utrzymujaca sie zoltaczka u Natalki,ale dzis jej pobiora krewke to zobaczymy :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”