Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 kwie 2010, 20:51

matikasia, moj tak samo, w sumie to nigdzie sam nie wychodzi, wlasnie na wieczornym spacerku sie umowi z kumplem i chodza z pieskami i piwko przy okazji. Ale i tak nie lubie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 kwie 2010, 20:55

ja swojemu też nie bronie wychodzić o ile mnie uprzedzi i mowi prawde
pamietam jak mnie w ciąży wkurzył. miał zajechac na zakupy na obiad bo nic w domu nie było, miałam ja isc ale on mowi że zrobi - no to ok
dzwonie o 18 i pytam gdzie jest a on że niedaleko marketu - ok
dzwonie o 18:30 a on że juz własnie do sklepu wchodzi - ok
dzwonie o 19 a on ze juz za chwile ze sklepu wychodzi i jedzie - ok
dzwonie o 20 gdzie on jest a on "stoje przed gmachem" głupszego wytłumaczenia nie słyszałam, teraz sie z tego smieje a wtedy byłam wściekła :ico_zly: zmęczona głodna i wogóle... wkoncu zjadłam sobie jakies kanapki i poszłam spac, nastepnego dnia przyszedł z kwiatami i od tamtej pory zawsze uprzedza jak idzie, bo byłam zła nie o to że poszedł sie napić tylko że mnie okłamał :ico_noniewiem:
uff ale napisałam - mam nadzieje ze jakos sie połapiecie o co mi chodziło...
dobra ide zmywac póki Oli śpi bo nie wiem czy sie nie obudzi jeszcze przed moim pojsciem spac, no i wode w termos musze naszykowac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

27 kwie 2010, 20:59

Isia pewnie, że rozumiemy:)
No ja też myślę, że jak facet prawdę mówi, to nie ma co bronić. Jak nam dzieci podrosną, to też będziemy latać:)

[ Dodano: 2010-04-27, 21:04 ]
10 minut hula hop zaliczone i 300 skakanek :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-04-27, 21:30 ]
Dobra kobitki dobrej nocki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
wiolaw

27 kwie 2010, 23:01

ach chłopom to zawsze lepiej , ale ja nie żaluję niczego , odchowa sie pociechy i jeszcze zdąży się pobawić :ico_oczko:
a oni nie mogą pokarmić i wogóle być z dzieciaczkami tak jak my , musi byc podział :ico_haha_02:

matikasia, masz zapał z ćwiczonkami , ja tylko a6w rano i to wszystko , a hula hop to ju drugi tydzień kupuję i do sklepu nie mogę dojść :ico_wstydzioch:

isiawarszawa, jak przyzwyczaiłas sie ju do samotności , pewnie tęsknisz a Piotrkiem ?
a wiesz jak nie ma tv to jakoś tak więcej czasu jest na wszytko , dobrze żę chociaż neta masz to i kontakt ze światem i wiadomości poczytasz :ico_haha_02:

wcześnie te wasze dzieciaczki kładą się do łózeczek , moj łobuziak to około 21 jest po kompieli i cycuje się
wsumie to tak był przyzwyczajony , bo mąz wraca z pracy po 19 , więc wogóle by go nie widzaił żyjącego , a tak to jeszcze z godzinkę maja na zabawe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

28 kwie 2010, 08:50

witam dziewczyny :-D
ja w miarę wyspana, chociaż Weronika boleści brzuszka dostała, chyba ta przeklęta kolka, bo lek na kolkę pomógł ale to najprawdopodobniej od niego ma te zaparcia, bidulka :ico_noniewiem: . Zasnęła pod koniec "Klubu Szalonych Dziewic" czyli jakoś około 22 :ico_wstydzioch: ale na szczęście Rafał ją bawił i usypiał...

Ewka_82 ja też nie lubiłabym jakby Rafał chodził na browarka, wolę jak kupuje i pije w domku, zawsze mu łyczka podbiorę :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

ok laseczki ja na razie mykam, bo Werek się denerwuje... i tak cały dzień będzie pewnie, cholerka :ico_olaboga: tylko rączki i rączki...

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 kwie 2010, 08:51

Czesc babeczki :-)
Miałam problem z komputerem i nie mogłam wejśc wogóle na neta :ico_sorki:
Widze że u was wszytsko oki :ico_brawa_01: doczytam coniecno :-D

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 kwie 2010, 08:57

Witam i ja
nie wiem czy przypadkiem nie jestem dzisiaj ostatni raz w tym tygodniu
bo jutro albo po jutrze wyłączął mi neta
kurde nie mam kasy by zapłacić za ostatni rachunek ;( czekam na przelew który będzie do 10 maja :(
no ale najwyżej piotrek mi zapłaci w piatek ze swojej wypłaty...
jak to człowiek zdziadział że pod koniec miecha tylko na chleb i masło ma :( dobrze że pół zamrażarki mam wędliny to chodziaż tego nie musze kupować
tak mnie jakos wzieło dzis bo nie lubie jak cholera gdy kasy brak... :ico_zly: przecież w sumie mało nie zarabiamy, inni muszą żyć za mniej a i tak ciągle na coś brakuje :ico_zly: a przecież nie rozpieprzam na gówna za przeproszeniem tylko na potrzebne nam rzeczy.... eh

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 kwie 2010, 08:58

Za dużo to nie poczytam bo moje chłopaki zaraz się obudzą a muze jeszcze wpaść na kilka stronek.
Jeśli chodzi o kąpiel to ja sobie nie wyobrażam nie wykąpać chłopaków codziennie, oni wieczorkiem są spoceni i dziwnie mi by było położyć ich do łóżeczka tak. Ale też słyszałam że dzieci ni trzeba kąpać codziennie. Ale u nas to rytuał kąpiel, butla łóżeczko spanko.
ja nie lubie jak moj chodzi na browca
ja też nie lubie jak łazi na browca :ico_sorki: ale niestety ma takich cudownych kolegów że ciągle go gdzieś wyciągają a ja potem jestem ta zła bo nie chce żeby chodził.
moj łobuziak to około 21
moje Kluski to o 18.30 są takie padnięte że jak bym miała ich trzymać dłużej to by mnie zakrzyczeli :ico_olaboga: oni spią już o 19.30 a ja mam czas dla siebie :ico_brawa_01:
10 minut hula hop zaliczone i 300 skakanek
odgapiłam i robie codziennie :-D i brzuszki, normalnie zawzięłam się. I dzisiaj mam zakwasy a jeszcze dwa razy w tyg będe jeździć na rolkach :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-04-28, 09:00 ]
a przecież nie rozpieprzam na gówna
Isia u nas też tak czasem jest. Ja też nie wydaje na pierdoły a zawsz epod koniec miesiąca trzeba liczyć na co się wydaje :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-04-28, 09:03 ]
Ja zaraz się zbieram i idziemy na spacer i zakupy na obiadek. Pogoda znowu boska ciepełko.

Ewka_82, zdjęcie w podpisie masz rewelacyjne :ico_brawa_01: Pawełek bosko się śmieje.

No i obudził się mój ukochany terrorysta OsamaMaksama :-D lece.

Awatar użytkownika
matikasia

28 kwie 2010, 09:11

Ale moje dziecię dziś łaskawe było. Jadło o 3 i 6.20 :ico_brawa_01:
mamusia wyspana choć mat jak przyszedł ok 1 to tak długo kaszla, że usąć nie mogłam.

Isia u nas też ciągle brakuje, ale na rachunki nie, bo jak kasa przychodzi, to od razu T siada do kompa i przelewa na inne konto tyle co trza na rachunki dać.
My to z jednej pensji, też w sumie nie małej, ale moje zęby pochłaniają fortunę :ico_sorki:
A Wy macie osobną kasę?

Magduś Milenka w sumie w ogóle nie jest spocona ale w te dni co nie była kąpana była też podmywana. Tak całkiem nie to nie:)
Brawa za odgapienie ćwiczeń:)
No ja też mam rolki przywiezione z tamtego mieszkania. Muszę na to czas znaleźć.

Wiolaw ja hula hop kupiłam na allegro. Dawałam ostatnio linka. Nie jest takie normalne tylko ma kulki rozbijające tkankę tłuszczową:)
Na początku jak kręciłam to miałam siniaki.

Nareszcie słoneczko. Będzie dłuuuugi spacer :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 kwie 2010, 09:35

witajcie

unas wczoraj pogoda do bani padalo troche ale wiatr byl
bylsimy wczoraj na dworzu bo wizyta u neurologa i powiedzial ze ten wynik duzo zmienia od razu wiedzial ze cos jest nietak ateraz mowi ze jest wszsytko oki :-D :-D :-D
tylko kontrol jak Zulka skonczy okolo 7 mies.

no i bylam z siuskami Zuzki ale okazalo sie ze za pozno :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: i mam rano przysjc do 9.30
ile sie nameczylam zeby cos zlapac :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

a dzis powtorka z rozrywki przez prawie 1.5 g czekalam na Zulki siusiu i zrobila zaledwie 10ml :ico_placzek: :ico_olaboga: balam sie ze niewystarczy ale wystarczylo
oczywiscie mamusia tez obsikana hehe

teraz w pietek mam zadzwonic i zapytac czy jest juz wynik :ico_noniewiem:

dobrze ze byla umnie siostra to Wiki uczeslala i zaprowadzila do szkoly bo niedalabym rady niestety :ico_olaboga:

dzis pogoda taka sobie
Zulka w spacerowce bardzo szczesliwa :-D
ale idziemy na specerek

piszecie o kapieli ja tez kapie Zulke codziennie tylko zima kapalam co 2 dzien
Zuzka uwielbia sie kapac a Wiki tylko pyta kiedy bedzie mogla sie kapac z siostrzyczka :-D :-D

Isia umnie tez tak samo z kasa :ico_placzek: :ico_placzek: niestety jak przychodzi wyplata mojego B to place rachunki a potem Zuzki pieluchy,chusteczki i inne rzeczy a potem patrze ile zostalo i na biazaco reszta wydawana
a potem przygodzi koniec miesiaca i jest mniej kasy :ico_placzek: i trzeba oszczednie wydawac do 10 :ico_olaboga: masakra
wkurza mnie to ale co zrobic jak to wszsytko tyle kosztuje
moj maz jeszcze pali fajki i niestety one kosztuja ogranicza sie jak moze
poszedl dodatkowo do pracy zeby zarobic wiecej ale wiadomo jak jest
juz niemam pomyslu jak zrobic zeby miec wiecej kasy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Magdus super ze i ty cwiczysz :ico_brawa_01: i jeszcze rolki tez bym chciala :-D

Magda33 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za negatywny wynik posiewu super :-D :-D

Matikasia dzieki za komentarz na n-k :ico_oczko:
moja siostra wczoraj byla i zrobilysmy sobie takie fotki hehe
a ten przepis na kluseczki musze wykorzystac moze Wiki bedzie jedla :ico_noniewiem:

kurka boje sie ze Wiki bedzie miec zapalenie spojowek :ico_noniewiem: rano obudzila sie z ropka na oczkach i mowi ze ja bola oczka
kurka a moze to alergia??
tymbardziej ze Wiki tak czesto ma zalalenie oskrzeli
musze zapytac pediatry :ico_noniewiem:

dobra dziewczynki uciekam robic ogorkowa :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

buziaki i do pozniej :-D

przepraszam jak komus nieodpisalam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”