leona, dzieki kochana
hehe, widzisz a mowilam, ze nie bedziesz sama, ze ktos wkrotce dolaczy
Twój Erik jest rok starszy od mojej Majci
zaglądałam do Was na sierpień czasem
tak wiem, wlasnie pamietam Cie
ERik jest z wrzesnia, a na sierpniowkach czesciej pisalam
W ogole to dzien dobry
Izus_85 jak sie czujesz, masz jakies dolegliwosci???Bylas juz u lekarza, potwierdzil Ci ciaze, jesli tak to w ktorym tygodniu, jesli moge spytac.
Ja w sumie dobrze sie czuje, z poczatku bylo mi zle, jakos tak slabo,troche brzuch pobolewa,ale nie caly czas, od czasu do czasu i nie tak mocno jak z Erikiem.
Troche sie martwie, bo u mnie na USG jeszcze nic nie widac.
Ostatnia miesiaczke mialam 09.01,nie dostalam okresu, w piatek tydzien temu zrobilam test wyszedl negatywny,a le ja czulam, ze cos jest nie tak, w sobote drugi test, druga kreska blada bardzo, w poniedzialek poszlam do lekarza, nic nie bylo na USG widac, powiedzial, ze jakies zmiany w macicy sa, zrobili mi test i wyszedl u nich negatywny, ja jzamarlam,myslalam, ze z krzesla spadne, kazali mi przyjsc w czwartek, patrzyli na mnie jak na jakas nawiedzona, przyjechalam do domu zrobilam test i wyszedl pozytywny od razu, zgupilama, nie wiedzialam o co kaman, po chwili telefon,lekarz dzwoni i mowi, ze przeprasza, test wyszedl pozytywny i zebym przyszla w czwartek. Wiec bylam wczoraj, test znow mi robili, pozytywny, ale na USG n´za bardzo nie bylo widac, cos tam juz sie zaczyna pokazywac ale nie mozna bylo dokladnie zobaczyc, mam przyjsc w poniedzialek i w sumie taka niespokojna jestem, troche sie martwie, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
[ Dodano: 2011-02-11, 10:33 ]
izuś_85, Twoja corcia ma na imie Erik?????
i ma 16 zabkow
fajnie