Hej wieczorkiem, podłamałam się lekko, bo nasza
aniawlkp86, pokazała mi zdjecia swojej córci jak miała skaze białkową i co i niestety mój synuś wygląda identycznie, a ja nie wiem co jesć dkoro nie moge tego co tak lbię i jadałam:(:(:(już drugi dzień jak jem inaczej i widze, że małemu to chyba nie wystarcza, dzis prawie cały dzień na cycku i ciągle płakał, a nie chce sztucznego mleka wprowadzać:( pomóżcie, doradzcie coś bo oszaleje. Do tego Eliza z kuzynką kłóca się od rana do wieczora, tłuką, krzyczą, mojej zeby ida i do tego maruda okropna, ja swojej córki nie poznaję serio, nie wiem co w nia wstapiło - znaczy wiem, wszystko naraz, zeby, braciszek i odwiedziny szwagierki z córką, a bardziej że ktoś wdepnoł w jej terytorium i chce rzadzić jej zabawkami, a mi rece opadają - no to się wyżaliłam
szkieletorek powiedz tym wszystkim najmądrzejszym, ze skoro mają tak fantat=styczne teorie i sa tak wspaniałymi, wszystko wiedzacymi rodzicami, niech sobie zrobia kolejnego maluszka i odwalą się od ciebie i twojej rodziny:):):):) Nie słuchaj, szkoda nerwów, wychodź na spacery kiedy chcesz i ile chcesz, ty wiesz najlepiej co dla córci dobre, a spanie w łózku z malusziem nie jest potrzebne serio uwierz mi, jeszcze nie raz polezysz z nią w jednym łóżku, jestes dobrą mamusią i pamiętaj o tym, a inni nich gDAJĄ , NIE mają swojego życia, to w twoje z buciorami chca włazić - pogoń takich!!!!
Kocura super fotki, a synuś jest taki śliczniutki:):):)
Hej kobietki ja już tez mam mase ciuszków odłożoną po moim Dorianku:) kazdego dnia cos po praniu odkładam i czuję ze niebawem 3-6 zacznę nakładać, kurteczki już na 3-6 ma:)
szczepienia u nas skojarzone sa więc na szczeście nic nie musze dopłacać ale nie robię żadnych dodatkowych niż te które zalecają sami, i pierwsze mamy 8.11 bo już list przyszedł i 27 spotkanie u lekarza na kontro z małym i planowanie rodziny - czyli rozmówka o antykoncepcji jaką chcemy stosować.
Kinga_łódź, hehe, jaki Leon Szykuje się już na Haloween?
oj i ja chyba musze coś moim szkrabom kupić na przebranie;):):)