Torebka listnoszka idealnia sprawdza sie na wyjscia wieczorne, na codzien raczej wieksze torebki sie przydaja, np. tego typu http://metozzi.pl/torebki-skorzane/tore ... 24g-detail
Torebki listonoszki czy też tzw ""kopertówki" są mało praktyczne i nie pasują do każdej stylizacji,stroju. Bardziej w kwestii reprezentatywnego wyglądu i samego dodatku,wtedy oczywiście można się nad nimi zastanowić,ale osobiście także jakoś za nimi nie przepadam.
Nic nie pasuje do każdej stylizacji. Myślę, że po prostu trzeba mieć kilka róznych rodzajów torebek i dobierać za kazdym razem taką, która będzie najbardziej odpowiednia
Tak szczerze mówiąc to warto mieć zarówno torebkę listonoszkę jak i taką pokazaną na powyższym zdjęciu bo przecież wszystko zależy od okazji,listonoszka przydaje się głównie jako ten dodatek podczas wyjścia do teatru czy na imprezę.
Uwielbiam torebki listonoszki i nosze je właściwie do wszystkiego. Uważam, że są bardzo uniwersalne i praktyczne, a często również ciekawe. Ostatnio parę razy kupowałam torebki w reserved i jestem naprawdę zadowolona. Znalazłam torebki w ciekawych kolorach, a co ważniejsze trafiłam na super okazje. Naprawdę mogę polecić torebki z tego sklepu.
Dla mnie osobiście torebka listonoszka jest mało poręczna i kompletnie nie praktyczna,natomiast jako ozdoba na przyjecie jest także czymś niezastąpionym,szczególnie w czarnym kolorze,mogą być nawet te z sieciówek,niektóre fajnie się prezentują.