Doris to jak sie wybierzesz to mam prosbe ;) mogłabys zobaczyć podwojne termosy do butelek?Albo czy sa termosy Aventu i ceny.Bo mam butelki aventu i nie chca wchodzic do tych zwyklych a wyjezdzam w dosyc dluga podroz i potrzebuje ;) z góry dzięki...
a ja szaleje na allegro.kupilam nosidelko,kurteczke i bluzeczke a ciotka przywiozla cala siate ubranek z ciuchlandu megasmieszne wdzianko DYNIA-na halloween takie,haha!
Witajcie Gdańszczanki.U mnie przed świętami duzo porządków,ale też mój mały skarbek Weroniczka sie rozchorowała-biedactwo. Ma straszny katar-teraz godzinę temu zasnęła i się strasznie męczy z tym katarem,a ja nie wiem jak mam jej teraz pomóc.Chyba jutro pójdziemy do nas do przychodni na ostry dyżur.
ana30, wspolczuje! sprobuj kupic cos do nawilzania noska albo inhalowania.slyszalam ze olejek olbas pomaga. niech duzo chodzi po swiezym powietrzu!! wyjdz na dluuugi spacer koniecznie! no i nawilzaj mieszkanie-pieluchy albo mokre reczniki na kaloryferach i przy lozeczku.to pomoze oddychac.trzymam kciuki!!
Dzięki za radę Dorotka.Dzisiaj byliśmy na ostrym dyżurze-lekarka powiedziała,że na szczęśćie jest to zwykłe przeziębienie-mam podawać Eurespal,wapno,ewentualnie Paracetamol w syropie jak by była gorączka.A kropelki do nosa to te no Euphorbium.Mam nadzieje,że będzie lepiej.
Tak poza tym mamy dzisiaj ładny dzionek-ładne świeci słoneczko.Mój mąż pojedzie sobie terza na rowerek,a ja troszkę poserfuje po internecie.Pa.
Tak Doris tylko takich miejsc jest strasznie malo. Np w urzedach nie ma wogole! Ostatnio byłam z małym wyrobic mu paszport (musi byc dziecko i oboje rodzice) i zrobił kupke to nawet nie mialam go gdzie przewinąć!