Witam na forum jestem juz dosc dlugo od czasu mojej pierwszej ciazy czyli jakies 2,5 roku
teraz juz od dluzszego czasu staramy sie o druga dzidzie raz sie udalo zrobilam test 2 dni przed miesiaczka wyszedl pozytywny nie moglam uwierzyc wiec zrobilam drugi i trzeci wszystkie byly pozytywne chcoc ciaza i tak domnie nie dochodzila
mimo ze objawy mialam po dwoch dniach czyli w dniu kidy powinnam dostac @ dostalam i to z silnym bolempojechalam do szpitala i okazalo sie ze ciaza zostala wchlonieta
pewnie gdybym nie zrobila testu nawet bymo tym nie wiedziala
to bylo rok temu w kwietniu od tego czasu nie zabezpieczalam sie ale jakos bardzo sie nie staralam teraz znow zaczelismy starania kupilam testy owulacyjne kiedy test byl pozytwny staralismy sie o dzidziunie bylo to 3 dni temu dzis zrobilo mi sie strasznie slabo i caly dzin spadzam w luzku na szczescie maz ma wolne
no i dokuczaja mi bole brzucha co prawda nie sa silne ale dosc dokuczliwe pewnie nie zawracala bym sobie tym glowy bo jak bylam w pierwszej ciazy tez mialam takie bole a ciaza byla jak najbardziej prawidlowa i urodzilam synka zdrowego jak rybka
a teraz to zywe srebro hi hi
jednak po tym co stalo sie ostatnio bardzo sie boje jesli to bedzie ciaza zeby tylko wszystko bylo ok
pisze bo wlasciwie chce sie wygadac potrzeba mi dobrego slowa a wiem ze na forum je znajde
Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i Gratuluje :ico_buziaczki_big: