napewno będzie lepiej, zazwyczaj pierwszy raz jest gorszyMam nadzieję, że tym razem będzie lżej.
nie no to ja nie płacisz to fajnie, i Ty będziesz wiedzieć co i jak na bierzącoze swojej kasy tego nie płace tylko z pakietu mam zapewnione
tak tak to jaRenia ty bylas na grudniowkach 2007
co się odlwecze to nie uciecze ale dla dzieciaczków moim zdaniem lepiej jak jest nie za duża różnica wieku. Ja teraz jestem na studium a później chcę studia jeszcze zacząć zaocznie więc zobaczymy jak to będzie.Moze jak skoncze studia...
no i bedzie 4-5 lat najmniej tylko ze ja strasznie chce pracowac juz, wiem ze sie jeszcze napracuje w zyciu, ael tak fajnie ze Lenka juz przedszkolakiem bedzie ja pojde do pracy i w ogole. chyba jednak zostaniemy przy jednym jak wczesniej planowalam. Zapomne o tych moich atawistycznych tchnieniachco się odlwecze to nie uciecze ale dla dzieciaczków moim zdaniem lepiej jak jest nie za duża różnica wieku
Nie wiem jak z dwojka, ale ja jestem na dziennych i daje rade. Gdyby nie kasa za zlobek prywatny to nie byloby zadnego problemu.Ja teraz jestem na studium a później chcę studia jeszcze zacząć zaocznie więc zobaczymy jak to będzie.