Moim zdaniem i z mojego doświadczenia wiem, że natura jest sprytniejsza jeśli chodzi o krocze .... ja parłam ile wlezie, nikt mi nic nie mówił co mam robić- jak miałam party to parłam jak nie to nie i ani draśnięcia nie miałam ... w sumie to wsztstko zależy od mięśni krocza...bez wspolpracy daleko sie nie zajedzie..... a my mamy swoj instynkt i czesto organizm chce przec a polozna mowi "nie przec"... i trzeba wtedy dyszec jak piesek hehe, zeby powstrzymac sie przed parciem....
ja właśnie nie chcę tego przeżywać, wiem jak mój oragnizm reaguje na szwy, nawet głupi wyrostek... rana kłuje mnie czasem do dziś a mineło już 5 lat, jak smaruje brzuch to czuje lekki ból przy smarowaniu rany, nie chce zeby to samo spotkało moje krocze nie chce mieć przez rok braku satysfakcji z seksu, nie przeżyje tego jeśli będzie mnie bolało krocze po zszyciuW pierwszej ciazy nie smarowalam, ale porod byl szybki wiec nacieli mnie i mialam kilka tygodni z zyciorysu wyciete bo siadac nie moglam i szew ciagnal i faktycznie podczas seksu mnie bolalo dluuugo, klulo jakby, rok czasu na pewno. Nawet do lekarza ginka chodzilam i pytalam co jest a on kuzwa na to "drugi porod bedzie, znow siwe rozetnie i lepiej zszyje i po sprawie", sam niech sie rozetnie i zszyje
czy Ty chcesz zebym zemdlalaból mnie nie razi, nie boje się bólu, jestem mało wrażliwa na ostry ból, bardziej dokucza mi ból głowy niż kanałowe leczenie zębów bez znieczulenia
przestań, leczenie zębów bez znieczulenia to pryszcz, poboli chwilke i przestanie, leczyłam do tej pory bez znieczulenia, borowanie, wyciaganie kanału na żywca, czy wypełnianie- to dla mnie do wytrzymania, boje sie tylko tego wiertła bo uczucie borowania jest okropne, śmierdzi z buzi spalenizną, fuj... boje sie dentysty, ale bez przesadyczy Ty chcesz zebym zemdlala
chyba tak zrobię, bo masakra bedzie na porodówce jak ktoś bedzie chciał mnie ciachnać najpierw to ja sie przejade do szpitala w którym chcę rodzic... mam do wyboru niewiele szpitali, bo musze rodzić na sali septycznej z powodu WZW B, przynajmniej wiem ze bedę miała pojedyncza salęIzus , skoro az tak sie boisz to serio wynajmij sobie polozna i zaplac (niestety) za to ze bedzie z toba i tylko toba przy porodzie i bedzie robila wsyzstko co w jej mocy abys ani nie pekla ani zeby cie nie cieli. Bo jak trafisz na polozna z przypadku, ktora nie daj bog bedzie miala zly humorek tego dnia to nie sadze aby za bardzo obchodzil ja twoj lek przez cieciem.....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość