Możesz jeszcze chrupac marchewke
albo sa z hortexu soki warzywne lub soki pomidorowe ale to trzeba lubiec. ja to pije bo musze ale raz w tyg bo czesciej nie dam rady
mozesz wziasc 1 ogoka zielonego . ja lubie malo kaloryczny a jak zjesz calego to moze glod zniknie tylko ze ogorkiem sie chyba nie zapchasz.
ja jakiś czas odpuściłam sobie dietkę, ale znowu jestem na MZ, na aerobic całe czas chodzę i dziś stanelam na wadze i 64.400, we wtorek się mierzyłam do na brzuchu mam 5 cm mniej, po 2 cm mniej na udach :)
a jakie warzywa JoannaS nasza forumowa pani dietetyk poleca na obkurczanie tej skóry na brzuchu bo troche po ciąży mam brzuszek taki "a la ciążowy" i ta skóra jest taka luźniejsza ale wierzę że jeszcze da się z tym coś zrobic... wszystkie warzywa surowe mają te właściwości czy jakies konkretne bardziej a inne mniej????
ooo tu mnie zagiełaś wiec chyba taka ze mnie pani dietetyk jak z koziej ........
nie wiem dokladnie jakie. Wiem z ksiazki ktora mam ze surowki wchlaniaja nadmiar skory
a ten brzuszek a la ciazowy tez mam i mysle ze cwiczenia na niego beda najlepsze.