Może i faktycznie ciaśniej mnie zszyli Bo szył mnie taki młody lekarz "playboy" na niego mówili wszyscy to zobaczył, że ja młoda i jeszcze będę szaleć to nie zrobił rozklapciochy
Natashka a Ty zaczęłaś brać te tabletki dla karmiących po 6tyg czy odrazu jak zaczeliście się kochać po porodzie??
Kinia ja tabletki zaczelam brac dopiero 2miesiace temu, wczesniej wzielam 2 razy ten zastrzyk depo-provera a wczesniej jak zaczelismy to byla kilka razy gumka ale zrezygnowalismy szybko bo jakos nie potrafie z nia
i ja juz wróciłam,trochę przed czasem
Mi też ochota przeszła i to właśnie podejżewam,że przez pigułki
Ja urodziłąm 2 i też mi się wszystko ładnie zrosło bo i ciasno i przyjemnie mój M się cieszy,ze ma dorodnego ale i nie czuje różnicy z przed porodów a teraz więc jest super
Co do obawy przed seksem po porodzie to naturalne i nie ma co się ponaglać,ja po Zuzi nie mogłam 7 miesięcy a po 7 miesiącach strasznie nadal bolało,pomogła wizyta u gina,specjalne pigółki i maść,bo było za ciasno,bolało i wogóle mi sie nie chciało i się bałam.Ale później wszystko wróciło do normy i jest ok,tylko właśnie z tą ochotą trochę nie bardzo a musimy się nacieszyć przed wyjazdem M więc muszę się jakoś zebrać.No najgożej nie jest bo dziś to na dzieńdobry ale to zadko się zdaża a wieczorami to różnie...pewnie i zmęczenie dużo tu robi bo przy moich 2 "aniołkach"nie ma mowy o dziennym wypoczynku więc i wieczorkiem juz nie mamy siły.Ale mieszam...w każdym bądź razie muszę się brać do roboty