Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

05 cze 2008, 15:41

siemka laski, kope lat :-D
u nas to co zwykle, czyli zapierdziel matki i rozrabianie dziecka :-D ciotka do mnie też przyjechała, więc zdycham, na dodatek skończyły mi się super tabletki przeciwbólowe przepisane przez ginkę i muszę jechać na ibupromie, ktory średnio na jeża działa. No ale cóż
Bąk rozrabia niesamowicie, włazi wszędzie, nie mam czasu na komputer, no a wczoraj wywaliła teściowej flakon z kwiatkami :-D cały obrus w wodzie :-D :-D :-D
no i mój bącek dostał na coś alergii, a ja głupia psita nie wiem na co bo oczywiście wielce uradowana zaczęłam już jej dawać wszystko i wysypało ją na buźce. Ale podejrzewam młodego ziemniaka . Na teściów teraz nie mam co liczyć, bo zachwyt wnuczką minął chyba bezpowrotnie. Pobawią ją 5 minut i tyle, a czasem to w ogóle na nią nie reagują :ico_szoking: no więc musimy sobie radzić siame. Bez łachy zresztą

caro ale ten czas leci już 11 tydzień, widzę u Ciebie na suwaczku :ico_haha_02:
no a kilogramy???co tam kilogramy, rozpieszczaj siebie i fasolkę :-)

hektorka, zazdroszczę morza,

kolka piękne fotki. A czy ja przegapiłam moment rozpoczęcia chodzenia Julci???? :ico_szoking: zdrówka dla Julci

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 cze 2008, 17:37

My poszcepieniu...ufff...jak wiadomo DZIELNY ERYK niepłakał :-D ...kwiknoł troche ale trwało to 2 sek, za to na baby play dał swoj popis :ico_olaboga: ,pozniej na hustawki podskoczylismy i dziecko po obiadku poszło spac...teraz na Tate czekamy...
Mówiła mi pielegniarka ze moze byc goraczka i bedzie wysypka po szcepionce i zeby sie nieprzejmowac boza 10 dni zejdzie...dobrze ze mi powiedziala bo bym zbaraniała jeszcze bardziej...

no i czekam na @ dalej....

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 cze 2008, 17:46

kolka - ja bym nie wytrzymala tyle bez internetu;p
Julka swietna i jakie wloski ma :ico_brawa_01: A
Ty wygladasz jak jej siostra a nie mama :ico_szoking:

kasi.k - Olenka za kim taka blondynka?????
I zycze zdrowka,mnie dopadla alergia na poczatku kwietnia - nagle i gwaltownie ale rownie nagle odeszla:)

kamelek - ja tez myslalam,ze bede miala wpadeczke ale przyszla @

hektorka - milego wypoczynku,tez bym chciala gdzies wyjechac a pok co szykuje sie pracujacy okres :-D

caro - my tez zaliczamy kolejne guzy :ico_oczko: Fajnie ci,my tez juz planujemy druga dzidzkie ale zobaczymy.Ja sie wciaz boje tego konfliktu,no i najpierw musze miec prace i troche remontu musimy zrobic w Koszalinie.
A Ty jedz teraz duuuuzo owocow i warzyw,to zdrowe dla Fasolki :ico_brawa_01:

kari - to ucaluj Krystianka od nas :ico_olaboga:

mroweczka
- to moze razem bedziemy sie starac:)

syla
- witaj w domu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

delicja, znowu alergia??? :ico_placzek: :ico_placzek:

No to napisze co u nas - brak kasy opoznia nam niestety wyprowadzke :ico_placzek: Tzn idziemy na bank w czewrcu ale wciaz kombinujey skad wziasc transport do rzeczy :( Jedziemy teraz po wyplacie,czyli w przyszlym tygodniu do Koszalina i bedziemy szukac pracy - oboje.Kto pierwszy dostanie,nie wiadomo ale pewne jest,ze jak juz jedno z nas zacznie pracowac to lecimy tam nawet bez bagazu :)Czesc rzeczy zabierzemy juz teraz,mamy kolege,ktory za 200 zl nam przewiezie polowe dobytku i to by bylo na tyle.PO oplaceniu rachunkow i splaceniu dlugow znowu bedziemy mieli tyle,co na zycie :ico_noniewiem:
No le takie zycie,od czegos trzeba zaczac.Jak juz oboje bedziemy pracowac,to nam sie stopa podwyzszy :) TYlko maly do zlobka bedzie musial isc :ico_olaboga:
Czas plynie nam na pakowaniu,planowaniu i spacerach z malym.Andrzej uwielbia plaze,traktuje ja jak duza piaskownice :-D
No i wreszcie zaczal sam chodzic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Robi co prawda po 3-4 kroki i pada na dupke ale robi sam.Sam wstaje,puszcza sie i idzie :-D :-D :-D
Wkleje tez kilka zdjec :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kolka

05 cze 2008, 17:51

Mróweczka, czekaj, czekaj, może za jakieś 1,5 roku dopiero przyjedzie :-D :-D Brawa dla Elviska :ico_brawa_01: :-D delicja, ja biorę nospę, od razu dwie tabletki, bo inaczej nic tylko wyć. Julka chodzi od jakiegoś miesiąca, chyba coś wspomniałam na ten temat, a może wtedy byłaś u rodziców i dlatego Ci umknęło :ico_noniewiem: Moja panna u teściów nie szkodnikuje, bo nie ma takiej szansy- non stop w czyichś objęciach. Właśnie po jednej z takich wizyt, kiedy kilka godzin była na rękach i praktycznie ruszła tylko głową i rękami zaczęła w domu chodzić,a raczej biegać od razu- chciało pewnie dziecko kości rozprostować :-D Za to w domu robi co jej się żywnie podoba, niestety jest jak błyskawica i czasem zanim zdążę ją dogonić już jest coś rozwalone.

Teraz padła, ja chyba pójdę w jej ślady bo tez jakaś padnięta jestem.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 cze 2008, 17:57

Mróweczka, brawo dla Erysia,ze taki dzielny. Andrzejek jak zwykle poszczepieniu bez skutkow ubocznych,wiec i wam tego zyczymy :)

A tu jeszcze jedo zdjecie z pierwszych kroczkow :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
Kolka

05 cze 2008, 18:03

iw_rybka, Dzięki :-D Ale Ty też młodziutko wyglądasz :ico_oczko: :-D Endrju wygląda super, bardzo podrósł, już dawno jego fotek nie widziałam, więc porównanie mam. :ico_haha_01: Zdjęcie z Harnasiem i na nocniku jest bardzo męskie :-D :-D
Co do tych przeprowadzek, to tak to już jest, że jak nie urok to sraczka, ale mam nadzieję, że poukłada Wam się szybko po Waszej myśli. Najważniejsze, że będziecie wkrótce na swoim i nie będziesz musiała się dzielić kosmetykami ze stonkami :ico_oczko: Ja narazie mam wielkie plany dotyczące remontu naszego mieszkania i zakupów mebli, chociaż kasy, której się spodziewam jeszcze na oczy nie widziałam :ico_olaboga: :ico_puknij: Co dzień większe plany a co dzień mniejsza szansa na kasę, ale pomarzyć dobra rzecz podobno :ico_oczko: W każdym razie mam nadzieję, że Wam się poszczęści.. Zmykam już. papa

[ Dodano: 2008-06-05 ]
iw_rybka,o fajna fotka,. A mnie może coś na oczy padło, ale nie za długie on ma te spodnie to chodzenia?? Bo u mnie to wygląda tak jakby je przydeptywał :ico_noniewiem: :-) Może dlatego się przewraca :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 cze 2008, 18:08

Kolka, dzieki :)
Co do zdjecia to fakt,baaardzo meskie.Maly dorwal butelke nie wiem skad;p Zwykle nie walaja sie u nas po podlodze :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-05, 18:16 ]
hehe - no opadly mu troche ale mu podwinelismy ^^

Awatar użytkownika
Kolka

05 cze 2008, 18:54

Zwykle nie walaja sie u nas po podlodze
:-D U nas też się nie walają a mimo to Julka znalazła gdzieś butelkę wódki i zaniosła mojemu tacie i powiedziała mu: pij pij :-D :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 cze 2008, 19:45

Kolka, no prosze jaka dobra wnusia ^^

caro

06 cze 2008, 14:05

Rybciu dawno nie byłaś, kurcze tak to juz jest żeby nie ta kasa to człowiek by był szczęśliwy :-) , ale mam nadzieję,że szybko któreś z Was znahdzie pracę i będzie dobrze no i życzę udanych planów z dzidzią :ico_oczko: :ico_oczko:

Delicja nie przejmuj się teściami, nie chcą to nie chcą, kij im w oko, moi też sie nie interesują, na dzień dziecka nawet nie przyszli, ale ja mam to w d...pie :-D

Mróweczko a ja Ci zyczę,żeby @ nie przyszła :-D , razem byśmy sobie pociążowały :-D , no i mam nadzieję,że nie będzie nic po szczepionce!

Kolka to Julka musi Ci ostatnio nieżle dawać w kość :-D , no ale od czego są mamy :ico_oczko: :ico_oczko:

a ja się nie mogę doczekać USG mam za tydzień jakoś się deneruję i przedwczoraj Oskar skoczył mi mocno na brzuch i się przestraszyłam :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

A ja zaczęłam myśleć o zakupie podwójnego wózka, trochę czasu jeszcze mam, bo nie wiem który wybrać :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: i wogóle znowu mnie kręcą zakupy malusich śpioszków i takich tak :ico_wstydzioch: , na strychu jest pełno po młodym, ale i tak jeszcze dokupię :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”