kolka - ja bym nie wytrzymala tyle bez internetu;p
Julka swietna i jakie wloski ma

A
Ty wygladasz jak jej siostra a nie mama
kasi.k - Olenka za kim taka blondynka?????
I zycze zdrowka,mnie dopadla alergia na poczatku kwietnia - nagle i gwaltownie ale rownie nagle odeszla:)
kamelek - ja tez myslalam,ze bede miala wpadeczke ale przyszla @
hektorka - milego wypoczynku,tez bym chciala gdzies wyjechac a pok co szykuje sie pracujacy okres
caro - my tez zaliczamy kolejne guzy

Fajnie ci,my tez juz planujemy druga dzidzkie ale zobaczymy.Ja sie wciaz boje tego konfliktu,no i najpierw musze miec prace i troche remontu musimy zrobic w Koszalinie.
A Ty jedz teraz duuuuzo owocow i warzyw,to zdrowe dla Fasolki
kari - to ucaluj Krystianka od nas
mroweczka
- to moze razem bedziemy sie starac:)
syla
- witaj w domu
delicja, znowu alergia???
No to napisze co u nas - brak kasy opoznia nam niestety wyprowadzke

Tzn idziemy na bank w czewrcu ale wciaz kombinujey skad wziasc transport do rzeczy

Jedziemy teraz po wyplacie,czyli w przyszlym tygodniu do Koszalina i bedziemy szukac pracy - oboje.Kto pierwszy dostanie,nie wiadomo ale pewne jest,ze jak juz jedno z nas zacznie pracowac to lecimy tam nawet bez bagazu :)Czesc rzeczy zabierzemy juz teraz,mamy kolege,ktory za 200 zl nam przewiezie polowe dobytku i to by bylo na tyle.PO oplaceniu rachunkow i splaceniu dlugow znowu bedziemy mieli tyle,co na zycie
No le takie zycie,od czegos trzeba zaczac.Jak juz oboje bedziemy pracowac,to nam sie stopa podwyzszy :) TYlko maly do zlobka bedzie musial isc
Czas plynie nam na pakowaniu,planowaniu i spacerach z malym.Andrzej uwielbia plaze,traktuje ja jak duza piaskownice
No i wreszcie zaczal
sam chodzic

Robi co prawda po 3-4 kroki i pada na dupke ale robi sam.Sam wstaje,puszcza sie i idzie
Wkleje tez kilka zdjec