kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

22 cze 2008, 09:19

przywitam się w niedzielny poranek :-D
oj widzę ze się dzieje tu dużo dobrego, super, mnie wczoraj mąż zabrał na wianki, fakt że za późno pojechaliśmy, ale samo to że wyrwałam się bez dziecka to jakaś odmiana, teściowa nie za bardzo chciała zostać z dwójką dzieci, (miała pod opieką jeszcze drugiego wnuka, bo Anita pojechała na wesele) ale sama nie wiem jakim cudem teść ją przekonał :ico_szoking: normalnie jestem w szoku, ale Mat był przegrzeczny bardzo ładnie spał raz tylko zakwilił ale dostał pić i spokój, wróciliśmy oko,ło 2 więc ja niewyspana jak cholera bo pobudka o 6,
Sikorka wiesz masz super siostrę, że zaproponował Ci wyjazd, wiem że to niezręcznie szczególnie dla Twojego męża ale moze uda Ci się go przekonać i pojedziecie
wszystkim życzę miłego dzionka :-D :-D :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2008, 12:57

hejka
sporo mnie omineło..widze ze temat sexu powrocił...ze zbora juz na wczasy sie wybrała i kamizelka wrociła..i oby im sie spotkanko jak najlepiej udało..
Igunia faktycznie zmieniła sie strasznie..sliczna panna
dzieciaki massumi sa jak dwie krople wody, tylko do schrupania..
glizdunia no no byle warto było sie troche połamac :ico_oczko:
kulka przypuszczam ze im dzieci starsze tym wiecej nas to bedzie kosztowac :ico_noniewiem:

a ja mam @ i nie jestem w humorze wogole..juz zdazyłam sie poprztykac z A, a mial byc taki piekny dzien :ico_noniewiem: ide konczyc obiad...
zycze miłej niedzieli

[ Dodano: 2008-06-22, 12:58 ]
kate ciesze sie z toba za ten wypad wczorajszy, ale co to sa te wianki?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 cze 2008, 13:35

hello...
ja juz po pracy,po obiedzie i Maya spi....ogolnie wieje u nas tak jakby 10-ciu sie powiesilo!!....lata brak w tym roku a podobno u Was sa upaly straszne...zazdroszcze....

dzis A.robil obiad bo ja nie dosc ze w srednim humorze to zmeczona juz tym wszystkim jestem...ale nie chce mi sie rozpisywac zbytnio....

Lady,minie@ i znow bedzie lepiej... :-)
Kate,no wlasnie co to sa te wianki? my z Lady z jednego regionu to chyba przez to nie wiemy..u nas tego nie ma chyba :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 cze 2008, 14:25

no hejka ..

Glizduniu u mnie tez wieje .. ale moze to dlatego ze mam jakies 10km od morza ....

Sikorko no trudna sytuacja ale zebyscie w domu siedzieli ?? szczegolnie ze taka ładna pogoda ... no chyba ze oni pozniej jakos sie zachowuja inaczej jak wam zasponsoruja ??
A Ty jakbys siostrze taki wypad zaproponowała to ona by sie nie zgodziła ??

ale ta duma faetowi nie pozwoli ...... hmmm.....

ja zaraz robi wypad na grila do znajomych ..a za tydzien w piatek na wakacje :)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2008, 21:09

wianki to takie przywitanie lata
kiedys panny puszczały kwiecistw wianki na wode z palącymi sie swiecami

dziewczyny ja powiem ze zaczynam sie niepokoic bo my juz nawet synchornicznie mamy @
ja dzisiaj dostałam :-D

pojechalismy dzisiaj do wrocka
od razu sie tlumacze ewcik tylko do babci na zaledwie 2 godz i do domu
babcia staruszeczka zachwycona prawnuczka
mialam w planie jeszcze zoo ale mala zasnela w aucie i wolałam ze spaicym dzieckiem gnac do chaty
a w mc donaldzie widzialam big cyca
ale sie chlopaki posuneli

[ Dodano: 2008-06-22, 21:17 ]
sikorka rzeczywiscie masz problem
to bardzo mile ze strony siostry tym bardziej ze praktycznie nie poniesie kosztów bo domek tak czy siak by wynajeła
a dzieciaki i wy byscie wypoczeli
może umów sie ze jakos im sie odwdzięczysz?
nie wiem czy mają dzieci?
moze wezmiesz je na turnus do cioci ?
albo zaprosisz na kolacje do domku?
wszystko da sie załatwic

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 cze 2008, 21:30

Jagodka to mieliscie chyba calkiem udany dzionek co?....a babcia to sie nie dziwie ze zachwycona !!!

wiecie co ,tak wialo ze teraz mamy czysciutkie niebo coz ze jest 20.30 wieczorem i Maya juz spi-wiec ze spaceru nici....ale zaliczylismy wycieczke do.....sklepu z zabawkami i jak uda mi sie zrzucic fotki z A. telefonu to sie pochwale...Maya bogatsza o drewniane klocki :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-06-22, 21:43 ]
a tak Maya jezdzi do sklepu..hihihi cala droge nie zdejmuje okularow ani kapelusza...a ludzi pekaja ze smiechu na jej widok!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 cze 2008, 22:24 przez GLIZDUNIA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

22 cze 2008, 22:09

ja po grilluu dzieci mi padły elegancko ...

wiec i ja padam :ico_spanko: :ico_spanko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2008, 22:23

Witajcie dziewczyny :ico_haha_01:

Tak więc ogłaszam oficjalnie, że spotkanie ze zborrą bardzo udane - przynajmniej w moim odczuciu :ico_oczko: Hanutka to taki szogun jak Wiktor, choć ten nie spisał się zbytnio, bo pociągnął ją za włosy :ico_oczko: Strasznie się cieszę, że mogłyśmy się poznać :-) Karola to fajna kobitka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jednocześnie żałuję, że nie będę mogła spotkać się z wami w sierpniu :ico_placzek: No ale może kiedyś jeszcze któraś z was wybierze się w moje okolice :ico_haha_01:

A oto zborra i kamizela oraz ich maluchy :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

22 cze 2008, 22:28

ojej!!!!ale Wy pieknie wygladacie!!!a dzieciaki to jak rodzenstwo normalnie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
i ta opalenizna i wogole super ze sie udalo Wam spotkac!ja tez chce!!!!!!
Kamizela,a te fotki to u Was w domu?jakie Wy macie piekne okna :ico_szoking: :ico_brawa_01: ....takie mi sie wlasnie marza...u nas to takie rarytasy ze az niespotykane!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2008, 22:31

Glizdunia - ja mam opalone, ale ręce i twarz - reszta blada :ico_haha_01: :ico_haha_01:

A te fotki to robione w pensjonacie w Karpaczu, czyli tam, gdzie zborra się wczasuje :ico_oczko: Swoją drogą bardzo fajne miejsce - warunki superowe :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”