igo śpi
[ Dodano: 2009-12-04, 19:51 ]
dobra teraz musze kupić makarony na allegro zaro bede
wiem obiecałam kochana przepraszam gdyby nie to ,ze zostałam to juz bym zrobiła z drugiej strony nie chce aby R był w domku rozumiesz? a jutro ja nie ide do pracy a on tak wiec mam pole do popisuto super ze nie ma @ ale tescik zrob obiecalas
ale jutro zrob oki
wyszaleja się to pujda pewnie tak czesto jestmoje nie spia o ktorej pojda spac tego nie wie nikt
pottera?ogladamy harego
a mnie coś brzuszek dziś pobolewał troszkęa co u was
bo on nie wie ,że 2 mi sie spoźnia nie mówiłam mu a on nic nie pyta kiedy mam dostać...zawsze mu mówiłam i wiedział kiedy mam dostac @ teraz stwierdziłam,ze bede milczećjak zrobisz tescik to pisz
a czemu nie chcesz zeby byl w domu? chyba za toba do lazienki nie pojdzie co?
jutro robie juz napewno spokojniekurcze a ja tak czekałam na wynik.....no ale kochana wytrzymam do jutra , ale tylko do jutra
ooo to moze jednak udało sie!! ja mam sluz biały teraz tak srednio go jest,takiego jak ty nie miałam chybaa mnie coś brzuszek dziś pobolewał troszkę
już myślałm, że @
cały czas mi taki biało-żółty śluz leci
śliczne to to na okno ? bo nie doczytałam?kupiłam makarony
ecru dziękujesliczne
a jaki kolorek wybralas?
spokojnie kochana, jestesmy z tobąja przez was nerwicy dostane nooo cała sie trzese juz a co dopiero bedzie jutro
tak teraz mam długie do ziemi z gipiurą i mam wrażenie że mi ciepło całe zatrzymują z kaloryferka! postanowiłam zrobić mały lifting na świetato na okno
Użytkownicy przeglądający to forum: Patrickpup i 1 gość