Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

25 lip 2009, 14:42

magduś81, nie rozmawiam z nim od 3 dni ma jakąś jazdę nie wiem o co mu chodzi nie chce powiedzieć więc skoro on się nie odzywa to ja tez nie. Wczoraj płakałam przez tego debila pół dnia więc stwierdziłam że nie warto :-/
magduś81, A jak się czujesz dzisiaj??? Jak plecki??

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 lip 2009, 15:00

Wczoraj płakałam przez tego debila pół dnia więc stwierdziłam że nie warto
oj ci faceci :ico_sorki: ja myśle że on poprostu jest wystrachany że wszytsko w związku z dzieckiem zbliża się wielkimi krokami!!!!
A jak się czujesz dzisiaj??? Jak plecki??
tradycyjnie zmęczona ale na całe szczęscie plecy bolą mniej, dalej ciężko wstawać mi z łóżka ale jest o niebo lepiej niż wczoraj!!!

Awatar użytkownika
bigottka

25 lip 2009, 15:09

on poprostu jest wystrachany że wszytsko w związku z dzieckiem zbliża się wielkimi krokami!!!!
ale wiesz to nie są powody abym ja przez tego debila płakała ok faktycznie nowy etap w życiu ale to nie powód aby ze mną nie rozmawiać :ico_placzek:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 lip 2009, 15:22

ale to nie powód aby ze mną nie rozmawiać
ja to wiem kochana :ico_oczko: ale oni są z innej planety i nie wiedzą że to kobieta w ciąży ma ciężko. No i czytałam gdzieś że mężczyźni też mają burze hormonów w głowie jak ich kobiety są w ciąży.
Mojemu to teraz się zmieniło na odwrót bo normalnie nic nie moge robić nosić tylko mam leżeć i być inkubatorkiem, żeby chłopaki siedziały jak najdłużej w brzuchalu!!!

Awatar użytkownika
bigottka

25 lip 2009, 16:02

Mojemu to teraz się zmieniło na odwrót bo normalnie nic nie moge robić nosić tylko mam leżeć i być inkubatorkiem, żeby chłopaki siedziały jak najdłużej w brzuchalu!!!
to Twój to normalnie przyłożyć do rany w takim przypadku to się tylko cieszyć. Mi nawet jakby coś się stało to mój nie zauważyłby tego nawet jakbym straciła niunię :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Sabcia

25 lip 2009, 16:33

magduś81, czy moj sie cieszy z takiego biustu to ja nie wiem heheheh ostatnio chciał sie przytulic a ja go tak docisłam ze zrobił sie czerwony jak burak i mi mowi a ty mnie udusic chciałas :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: smiejemy sie czasami ze musze uwazaj jak kogos mijam bo jak mu z cyca zasune to nie ma człowieka heheheheh
Ale wczoraj mojemu odwaliłam numer swiata heheheh - miałam smaki na przytulanko :ico_oczko: i wale z tym do meza a on mi hmmmmm przeciez sie boimy co nie (no wiecie zeby cos sie nie stało) na co ja mu wiesz co to ty sie boj dalej a ja ide na spacer moze znajde kogos chetnego heheheheheh - no i podzialało były przytulanki heheh :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-07-25, 16:38 ]
bigottka, kazdy facet przechodzi inaczej zblizajace sie ojcostwo - daj mu czas i zobaczysz co bedzie dalej, napewno sie martwi a nie chce ciebie jeszcze niepotrzebnie zamartwiac
Moj T tez zostanie tata poraz pierwszy ale jest wspaniały od poczatku nic nie moge robic traktuje mnie w domu jak jajko i bardzo a to bardzo mi pomaga zreszta nawet jak w ciazy nie byłam to u nas nie ma podziału obowiazkow zawsze jest ktos kto posprzata i pozmywa, zrobi pranie i takie tam ............... a gotuje ze mozg staje zreszta w kuchni zawsze razem eksperymentujemy a zabawy przy tym ze hejjjj

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 lip 2009, 20:55

bo jak mu z cyca zasune to nie ma człowieka heheheheh
dobre :-D
kazdy facet przechodzi inaczej zblizajace sie ojcostwo
dokładnie tak kochana!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

25 lip 2009, 22:28

no widze ze ranne ptaszki juz chyba spia
w takim razie do juterka - buziaczki pa

Awatar użytkownika
bigottka

26 lip 2009, 08:30

Witam z rana.
U mnie pogoda gorsza niż wczoraj bo wczoraj z rana chociaż słońce świeciło a dzisiaj deszcz deszcz i jeszcze raz deszcz ile można :-/
Ja już jestem po śniadanku i tak się zastanawiam co robić bo pogoda nonono na dwór się nie wyjdzie bo pada a o działce już nie wspomnę.
A co planujecie dzisiaj robić kobietki??

Awatar użytkownika
Sabcia

26 lip 2009, 08:35

Witam!!!
Ale miałam koszmar dzisiaj sniło mi sie ze jakas plaga na nas spadła na cały swiat i ze ja sie zaraziłam ze moja ciaza obumarła a mi zostało pare dni moj synus i maz nawet nie mogli sie ze mna pozegnac - rany masakra jakas
bigottka, ja napewno wyskocze na sklepy bo potrzebujemy pare rzeczy na wyjazd i synkowi musze cos kupic bo zostaje w polsce na miesiac - a u nas pochmurno ale nie pada jak narazie :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”