Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2010, 09:40

Mikusia1 no laska z Ciebie;) fajne takie przebieranki, ale że takie kiecki macie :ico_brawa_01:
Dobrze, że z Zuzią wszystko ok.
:ico_brawa_01: za osikanie mamusi:)
I oby z Wiki oczkami nic się nie działo.
Z kasą to my bierzemy tygodniówki. Teraz jakoś zaczęło starczać chyba dlatego, że gości mniej niż jak po przeprowadzce na nowe mieszkanie. No ale odchodzą mi z tygodniówek proszki, płyny do płukania, domestos, nutella, makarony, bo to mi mama przywiozła więc mam zapas.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

28 kwie 2010, 09:45

Witam,
naskrobałyście trochę od wczoraj :ico_olaboga: Wizyta u kuzyna udana. Zosia spisała się na maedal, w ogóle nie marudziła, wszystkim dała nosić się na rękach i piszczała z rdości. Około 20-ej wróciliśmy do domu. Wykąpaliśmy małą, dostała cycusia i poszła spać i dała mi pospać do 5-ej. Znowu pocycowała i spałyśmy do 9-ej :ico_brawa_01: Dziś przyjeżdża babcia,więc spacerek będzie jak nic.

Kala pisałaś o smoczku. Zosia go nie toleruje od początku, a nie chciałabym jej teraz uczyć.

matikasia zorientowałam się, że to nie Twój wierszyk, ale znalazłam i zagłosowałam. Dodałam sobie do ulubionych i codziennie głosik będzie.

Magdus81 fajnie, że się odezwałaś. Zapomniałam Tobie ostatnio powiedzieć jak się spotkałyśmy, że robiłam to penne, które Ty robisz i P chce teraz codziennie :-D

wiolaw dokuczają Lolusiowi dziąsełka :ico_olaboga: Zosi chyba też zaczynaja, bo co weźmie do buzi jakąs zabawkę to płacz. ALe jak posmaruję dentinoxem, to jest lepiej.

isia u Ciebie w aucie klocki do wymiany, u mnie amortyzator z tyłu :ico_zly:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 kwie 2010, 09:59

u mnie juz tylko klocki ale wymienialismy juz chłodnice w tym roku :ico_zly: jeszcze czujnik jakis musze wymienic bo wiatrak w aucie sie nie załącza i nie moge daleko jezdzić bo silnik sie przegrzewa...
matikasia ja tez przeważnie odrazu płace rachunki jak mam pieniądze
ale nim zdążyłam to zadzwoniła moja mama bym jej kupiła na allegro cos tam za 200 zł a ona mi odda, pozniej kupiła kanape i 2 fotele za 300 i żebym jej oddała za to, to jej mówie ze to ona mi wisi 200 zł, a ona że aha no to mam dać jej jeszcze stówe
i wycyckała mnie z 300 zł wbrew mojej woli :ico_zly:
ładne te meble nawet nie zniszczone ale bez nich też bym sie obyła :ico_zly:
Oli śpi ide może coś posprzątać i pozniej do sklepu musze gonić bo wchodze dziś do kuchni zrobić śniadanko a tam mrówki :ico_szoking: potem wziełam z suszarki czyste spodne dresowe a tam jakaś zielona glista :ico_szoking: eh, worek kasy by sie przydał a i tak by było mało :(
nom ale dobra, narzekać nie bede... mam cos jesc gdzie spac, dziecko głodne ni brudne nie jest wiec chyba nie jest tak źle...

Awatar użytkownika
matikasia

28 kwie 2010, 10:23

A my z Matim malujemy RAJDKA na konkurs z mini mini:)
Milenka się kimnęła, ale na spacerek po następnym karmieniu.
Obiad mam z wczoraj kotlety. Został mi makaron z niedzieli, to dałam go na patelnię, dodałam curry, mozarellę, kukurydze i usmażyłam. Pycha:)

Magda33 dzięki za głosiki:)
Milenka też od początku smoka nie chciała, a teraz ani myślę jej uczyć:)

Isia, Magda33 moje auto nadal w naprawie. To jak skarbonka. A w sobotę nad morze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

28 kwie 2010, 10:30

Laski Weronika przespała prawie godzinkę ale już śpiewa, ledwo do kompa siadłam... :-D Pogoda u nas nawet fajna więc ubiorę rozdzierki i mykam na spacerek

Magduś81 ja na Werkę mówię bin laden w spódnicy :-D

Awatar użytkownika
matikasia

28 kwie 2010, 11:08

Kala Bin Laden w spódnicy, dobre:) Milenka jak ma humorki, to T mówi po mamusi :ico_oczko:

Isia fuj jakie robactwo:)

a6w zaliczone, dam małej kaszkę z owocami i pędzimy na miasto

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

28 kwie 2010, 12:17

A Milenka pije z butelki?

[ Dodano: 2010-04-28, 12:58 ]
http://puzz.biz.pl/?p=oJ467bRrQLQT

fajna gra, i można kase wygrać. :)

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

28 kwie 2010, 13:34

my już po spacerku
Weronika znów pospała z pół godzinki
zanieśliśmy niepotrzebne nam książki do biblioteki i Szymonkowi konto założyłam i wypożyczył 4 książeczki w tym jednąw tekturkowej okładce by czytać Weronisi :-D :ico_brawa_01:
potem dostałam ochotę na coś niezdrowego i kupiliśmy zapiekankę dla mnie, frytki dla Szymka a Rafał zjadł hamburgera...
...a na obiadek kurczaka z rożna :-D
ale się nazarłam :ico_noniewiem:

A jak to jest z Waszymi pociechami i mlekiem i kaszkami? Weronika 180 ml mleka miałaby na dwa razy a 210 ml kaszki wpierniczy na raz w mgnieniu oka i jeszcze by chciała :ico_szoking:

Awatar użytkownika
matikasia

28 kwie 2010, 15:25

Spacerek zaliczony ponad 3 godziny. Plac zabaw też. Dopiero wróciliśmy. Podszykuję obiad i pójdę chyba klatkę umyć jak T wróci, bo nam robotnicy posprzątali gruz, ale już umyć nie ma komu.

Kala my na cycku więc Bóg jeden wie ile tego mała zjada:)
Czasem się człowiekowi chce niezdrowego jedzenia:)
Ostatnio w ddtvn zamknęli na miesiąc jedzenie, frytki i hamburgera. Po miesiącu się okazało, że nic nie spleśniało :ico_szoking: :ico_szoking: ile tam konserwantów musi być, ale cóż jak to takie dobre. Czasem jak gdzieś jedziemy to pozwalamy sobie.

Kasia90 Milenka pije soczki i herbatkę, ale już z niekapka. Jednak niewiele tego, tak po kilka łyków.
A wygrałaś coś w tej grze?

[ Dodano: 2010-04-28, 15:36 ]
Byłam w schleckerze po słoiczki. Z nowości kupiłam mleczną kaszkę z biszkocikiem i ziarnami i soczek z czerwonych owoców, ale wiecie co nie o tym miałam pisać. Przeżyłam szok jak zobaczyłam z hippa od 4 miesiąca kaszkę z czekoladą :ico_szoking:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 kwie 2010, 15:56

My po spacerku obiadku i chłopaki spią bo na spacerze spać nie chcieli tylko gadali sobie :-D
Mikusia1 super że u neurologa dobrze, to bardzo cieszy.
Magda33 i bardzo mnie to cieszy że P smakuje penne :ico_brawa_01: A jeszcze raz ci powiem że Zosieńka jest śliczniutka a ty kochana taka szczupła że normalnie dawaj tą diete co stosujesz!!!
ale już z niekapka
z takiego twardego?? bo moi jeszcze takich twardych nie chcą :ico_noniewiem: może gdzieś znajde takie miękkie niekapki
matikasia, rewelacja takie hula hop z rozbijaczem tłuszczu :-D chyba sobie zakupie. Tylko musze znaleźć na allegro albo podaj jeszcze raz linka.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”