Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

14 cze 2007, 12:59

Witajcie Babki :ico_haha_01: .
Aginka trzymaj się Kobietko i bądź twarda. To Ty i Twoje Dzieci jesteście najważniejsi. Po co się męczyć...???
STO LAT, STO LAT MATEUSZKOWI ZA UKOŃCZENIE 11 MIESIĘCY
IZA masz podawać po 5 kropelek witaminek swojemu małemu Mężczyźnie.
Kristi, nie wiem co to za praca miałaby być, ale chyba coś takiego istnieje???

My dziś już po lekarzu, bilansie roczniaka i szczepieniu. Pyza zważona-9250 g , zmierzona- 73,5 cm. Wszystkie wymiary w 50 centylu. Rozwija się pięknie i pani doktor nie miała zastrzeżeń do niczego. Mała nawet nie pisnęła podczas szczepienia. Dzielna dziewczynka...
Od kilku dni bardzo mi pomaga w kuchni. Musieliśmy pozakładać blokady na szafki. Segreguje śmieci, wyciąga garnki, słoiki. Straszna łobuzica się z niej zrobiła, ale jaka urocza. Robi źle i patrzy w oczy i wysyła swój najpiękniejszy czterozębny uśmiech. Kocham ją!!!
I kilka foteczek...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2007, 13:40

No i nie wiedzialam ze Mateuszek ma dzisiaj 11 miesiecy bo niema tabelki.. Niewiem czemu Maggie tabelki nie wstawisz i nie pouzupelniasz mala ma 5 zabkow,i u innych bobaskow tez sie pozmienialy dane.. a wiec Maggie do pracy i pokaz nam tabelke :ico_oczko:

A ja dzisiaj jade z tesciami na truskawki,pozbieram troche i sie ponajadam do woli hehe a tesc sobie z mala pospaceruje a z tesciowka pozbieramy heh pycha
Dalej mamy piekna pogode,upal..

Dla Mateuszka z okazjii 11 miesiaczkow wszystkiego Najjj Rosnij zdrowo i szczesliwie Duzo Radosci i Milosci :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_tort:

ok to spadam bo jeszcze musze do obiadku przygotwac a potem jedziemy narazie paa

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2007, 15:10

Dla Matusia - tysiące buziaków .... :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: i za miesiąc - już za miesiąc :ico_tort:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

14 cze 2007, 15:57

dziękujemy za zyczenia :ico_buziaczki_big:

Aginka..nie wiem co powiedziec....ale zeczę ci wytrwałosci w twoim postanowieniu

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Antosia za super wyczyny!!!!!

diem biedactwo...nie dziwie ci sie ze jestes załamana..ale moze jeszcze uda sie cos odkrecic i mama przyjedzie??

Mama_Kingi, dzieki za info....super jet twoja księżniczka..mała spryciula..i dzielna do tego

[ Dodano: 2007-06-14, 16:00 ]
Kristi pisze:

A ja weszlam na chwilke do was bo jestem w trakcie ogladania bardzo fajnego filmu pod tytulem"Die weiße Massai" i to jest o takiej bialej kobiecie ktora sie zakochala z wzajemnoscia w takim czarnym wojowniku i pozniej pojechala z nim do Afryki i tam z nim zyl,urodzila pozniej dziecko ale te kultury za bardzo sie mieszaly nie pasowaly do siebie i na koncu filmu wrocila z dzieckiem spowrotem do Szwajcarii bo z tamtad pochodzi.. Naprawde piekny i wzruszajacy film..

ksiązka nieporównywalnie lepsza.....choc film tez ciekawy.....

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 cze 2007, 16:09

:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: 0 :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla matusia

Awatar użytkownika
zubelek
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 cze 2007, 17:34

witajcie. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kroczki i buziaki dla wszystkich dzieci.Moja Zuzia w szpitalu,ma zapalenie płuc z wodą w opłucnej.Leży od poniedziałku i już troszkę lepiej ale do zdrowia to jej daleko.Gabi ma zapalenie oskrzeli i modlimy się żeby ominą ją szpital.Trzymajcie kciuki za moje szkraby a Waszym życzę zdrówka i uśmiechu .

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 cze 2007, 17:57

dzien dobry!

Ogrom buziakow , duuuuzo milosci !!! To wszystko slemy do Mateuszka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ
:ico_tort: :ico_prezent:

A ja doslownie na sekunde , bo Kourosh siedzi przed TV i demoluje wszystkie plyty i dobiera sie do DVD :ico_zly: :ico_nienie:

Chcemy pochwalic sie zdjeciem paszportowym :ico_oczko: :ico_haha_02: ktore dzis wykonalismy, a nastepnie sprobuje odczytac zaleglosci :-P

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

14 cze 2007, 18:06

Witam Baboski...
Oczywiście miliardy buziaczków dla Matusia........ :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
Jeszcze tylko miesiąc i pierwsze urodzinki.... :ico_brawa_01:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 cze 2007, 18:06

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_haha_02: Wlasnie doczytalam , a zdjecie wciaz sie laduje :-/

Maggie tez slyszalam ,ze mozna na niewaznym paszporcie wrocic do kraju, lecz mi jest on potrzebny na podroz w sierpniu, ktora planujemy do Szfajcarii ... i nici z tych planow to raz :ico_noniewiem: A moja mam powinna do konca tego roku wymienic Dowod , bo taki wymog nalozylo Ministerstwo na jej rocznik ... poza tym jej zdjecie w Dowodzie jest wielce nieaktualne :ico_noniewiem: ... mam jest poniekad na poczatku drogi o wymiane dok. ... wpierw musi czekac na dokument o orzeczeniu rozwodu, ktory wysla jej z innej miejscowosci ... a to troche potrwa ... :ico_zly:
szkoda gadac!

Aginka ja rowniez mysle,ze juz tysiace razy przemyslalas wlasna decyzje i wiedz,ze choc wirtualne ( a moze takze telepatyczne :ico_oczko: ) masz we mnie wsparcie :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 cze 2007, 18:09

Iza a jednak tez ogladalas ten film.. kurde widze ze mamy jakies podobne gusta.. ja mysle o kupieniu tej ksiazki i bede miala fajne porownanie ale tym razem ksiazke przeczytam po niemiecku ja normalnie jestem pod wielkim wrazeniem tego filmu.. za niedlugo dostane dvd z tym filmem i napewno znowu go obejrze hehe bo mnie wciagnal ten film.. ta historia.. :ico_brawa_01:

A ja juz po zbieraniu truskawek,ale sa pyszne i soczyste mniam mniam.. nie robie juz wam smaka :-D Zaraz zrobie z nich deserek.. moze ze smietanka.. zobacze jeszcze
Ogulnie mamy piekna pogode,upal.. i parowa jak to mowia heh

Zubelek naprawde powodzenia i duzo zdrowka dla twoich dziewczynek wspolczuje tych chorobsk..

Mama_Kingi no spytalam cie o ta prace bo myslalam ze wiesz co chcesz w domu robic za prace ale jak ty tez niewiesz to ok :ico_oczko: Ladne fotki widac ze Kinga to taka mala spryciulka :ico_oczko:

ok ja ide na deserek zajrze pozniej paa

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”