Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 13:43

Ja mam jabłka takie podsmażone ze słoika, ale nie wiem czy nie byłyby za rzadkie :ico_noniewiem:
Dziś zrobię z marmoladą.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 14:26

hej dziewczyny, widze, ze Wy dalej o paczkach... ja tez mialam zamiar zrobic i wlasnie wrocilam ze sklepu, chcialam kupic skladniki, ale.... nie moge tu dostac drozdzy :ico_placzek: przeszukalam caly market - nic, poszlam do tego sklepu, co mam pod blokiem i jak powiedzialam "drozdze" po hiszpansku, to ona mi chciala dac proszek do pieczenia :( bo proszek do pieczenia ma w swojej nazwie drozdze (?!?!?)

moze zrobie w weekend... pewnie w Gibie beda je miec,a na zakupy pojedziemy moze w sobote.

co do Jasperka, to jakos nie widze, zeby go teraz interesowaly dziewczyny... pamietacie to zdjecie z jego kolezanka, ktore mam na n-k?? po zrobieniu zdjecia zdzielil ja w twarz (chcial zlapac za ucho chyba), a pozniej zaczal szarpac jej sukienke, bo miala na niej kolorowe elementy.... takze, moj syn nie jest poki co gentlemanem :-D ale za to lubi sluchac Zu (jak wlaczam mu filmiki) :ico_brawa_01:
Majki jeszcze nie slyszal, ale zaraz mu wlacze ;-)

podalam mu dzisiaj te kaszke z glutenem (na gesto), wciagnal na raz ;-)
on praktycznie je wszystko, co mu podam... najpierw sie troche skrzywi (jezeli to nie jest butelka), ale powolutku wszystko zje :ico_brawa_01:
najbardziej smieszy mnie jego przerazenie w oczach, jak sie konczy butla (i slychac taki swist)... wtedy na chwile przestaje ssac, otwiera szeroko oczy i wydaje z siebie taki placzliwy jek... hehe, po odbeknieciu - zapomina o pustej butli ;-)

aha, Pati85, ja tez mysle, ze mozesz wozik Erika w spacerowce, tak jak Gie napisala... to przeciez raptem chwila na spacerze, a w sumie, jakby siedzial w bujaczku, albo na kolanach u kogos, to na jedno by wyszlo..

my w planach (nie teraz) tez mamy zakup spacerowki, bo ta w sumie nie jest jakas bardzo ciezka, albo wielgachna... ale sa mniejsze, zwinniejsze i lzejsze, a jak bedziemy chcieli w lato na plaze pojechac, to nie warto zawalac calego bagaznika wozkiem malego...
ale najpierw w planach mamy zakup fotelika do auta... Boze, ile kasy na to dziecko idzie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 15:00

Obrazek

Pan mi wlasnie przyslal :)

oblozyl Su kocykami i sobie tam siedziala, a jak ja potem wyjal do bujaczka, to zaczela plakac... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 15:27

Gie, no ta Twoja Su jest naprawdę nieziemska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-02-18, 14:29 ]
Majki jeszcze nie slyszal, ale zaraz mu wlacze ;-)
proszę napisać czy w ogóle zareagował ;-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 15:39

Gie, heh, jak zawsze banan na twarzy :-D
gratulacje dla Pana za inwencje tworcza :-D

margarita83, puscilam to na kompie, a on lezal na macie i walil raczkami w zabawki... ale jak tylko uslyszal glos innej dzidzi, to znieruchomial i sluchal :-D zebyscie widzialy jego wyraz twarzy, pelne skupienie :-D
a jak sie skonczylo, to wrocil od razu do swojego gugania i gulgotania... nie wiem, jak mam to interpretowac ;-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

18 lut 2009, 15:45

Dziewczyny nie wiem,czy zuważyłyście...ale przekroczyłysmy 400 stronke :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dzisiaj zlitowałam się nad ta moją rodzinka...i zrobiłam im ich ukochana zupe pomidorowa...z ryżem.Pół gara poszło od razumjeszcze załapał się mój brat,...

Emi wciągnęła ten krem dyniowy z żółtkiem... :ico_brawa_01: wciaała aż miło.. :ico_brawa_01: Teraz kima...ciekawa jestem jak długo,bo spi ja mysz pod miotłą...

Dla Jasperka(naszego łamacza niewieścich serc :ico_oczko: ) :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: z okazji ukończenia pół roczku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Gie, jaka Su zadowolona...aż miło się patrzy na tak radosne i wiecznie usmiechnięte dziecko :ico_brawa_01:

Moja to mały szatan... :ico_placzek: beksa i uparciuch...wszystkich owinęła sobie juz wokół swoich paluszków... :ico_olaboga:

margarita83, pokazywałam mojemu K. serie BONSAI ...namówiłam Go na nr 5 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jak zrobi sie cieplej...podejrzewam ,że w okolicach kwietnia zrobimy porzadny remont.Bo ten przed narodzinami Emi nie można było nazwac remontem,raczej odswiezeniem.Chcemy zmienic meble,połozyc podłogi...pomalować ściany...no ogólnie całkowiecie zmienić ten nasz salonik...

shoo, no dzieci kosztują...niestety...masz jedno,ja mam trójke...

Pati85 :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki za komplementa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 15:59

ja spadam do domku, odezwe sie pozniej,ppaaaa...

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

18 lut 2009, 16:00

Po 16-tej ma przyjśc do mnie kumpela...poplotkujemy troszkę i wypijemy jakiegoś browarka... :ico_brawa_01:

Zmykam na jakiś czas, wpadne pewnie wieczorkiem... :ico_oczko:

Zresztą tu i tak cos pusto... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-18, 15:01 ]
Gie, no to do póżniej...;)

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 17:57

witam

my po spacerku, maly taki zainteresowany jak nigdy, kupilam 10 sloiczkow, 5 deserkow i 5 obiadkow, soczek marchwiowo-jablokowy i kosmetyki z hippa.
Maly zjadl pol sloiczka marchewki, a jak sie skonczyla to zaczal wiszecz i wypil soczek :ico_brawa_01: teraz zasnal, chyba dziaselka go bola, bo wiszczal niemilosiernie :ico_placzek:

Gie no sliczna jest Su, a jaka zadowolona, ze siedzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pati85 :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki za komplementa :ico_oczko:
nie ma za co :ico_oczko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 18:46

Jagna30, milego wieczorku z kolezanka :-) mnie tego tutaj brakuje...

Pati85, moj tez placze, jak mu sie sloiczek skonczy... wtedy szybko lece po deserek, albo po soczek, albo jak wczesniej zetre, to jakis owoc...

zaraz zobacze, jakie obiadki mi zostaly... na deser maly dostanie tarte jabluszko

aha i jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczenia i pamiec o Jasperku :-) :ico_sorki:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”