Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

26 lip 2009, 08:55

ze ja sie zaraziłam ze moja ciaza obumarła
ło matko co za sny kobieto masz. Mi ostatnio się śniło że uciekałam przez las bo mnie wilkołak gonił i musiałam
ynkowi musze cos kupic bo zostaje w polsce na miesiac
wielkie jezioro przepłynąć i oczywiście się obudziłam po wskoczeniu do wody.no to młody wakacje sobie robi ;-)

[ Dodano: 2009-07-26, 09:07 ]
:ico_tort: stawiam za 7 okienko ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 lip 2009, 09:59

Czesc babeczki :-)
Ja już po spacerku godzinnym z psem, śniadanku i zakupach :-D i jeszcze byłam w kwiaciarni bo mama moja ma dzisiaj imieniny!!!
Znowu spać nie mogłam :ico_sorki: pobudka o 4 rano, myślałam że się przemęcze ale o 5.30 się poddałam i wstałam. SPacerek tak wcześnie rano jest bardzo przyjemny bo ludzi nie ma :ico_brawa_01:
Zaraz ide robić kanapeczki i jajeczka faszerowane na przystawki bo mama będzie miec gości więc ide coś pomóc!!!
stawiam za 7 okienko
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: już prawie wszytskie sa w 7 okienku :ico_brawa_01:
ło matko co za sny kobieto masz
no Sabcia ty to masz sny :ico_szoking: :-D

asika82
4000 - letni staruszek

26 lip 2009, 10:50

Witam!

Bigottka mój Marek tez miał schizy jakieś jak byłam w ciąży z antoniem. Teraz jest zupełnie inaczej bo sam to przeszedł i juz rozumie,ze dbać o :ico_ciezarowka: trzeba i ,ze za kilka miesięcy bedzie dzidzia bo za pierwszym razem wszystko to abstrakcja dla niego była. Wyrozumiałosci dla obojga :-)

[ Dodano: 2009-07-26, 10:54 ]
Witam!

Magdus kup kombinezoniki na dwa suwaki a nie jeden po środku i bardzo ważne żeby były w srodku nie z polarku a ze śliskiego materiału. Jesli nie całość to by rękawki takie były bo to bardzo ułatwia ubieranie. A też są fajne i na początek moim zdaniem super śpiworki tzn z połączonymi nózkami

[ Dodano: 2009-07-26, 10:57 ]
magduś a co do staniczka to super sprawa. Na poczatek nie wyobrażam sobie bez takiego staniczka a potem jak juz laktacja unormowana to w normalnych latałam. Ale na początek bardzo polecam. Jeśli chodzi o ceny są różne. ten mój jest z bawełny z delikatną koronką za 40 zł i taki myślę wystarczy a jakieś w kwiatki czy super wygladające to ok 80zł

[ Dodano: 2009-07-26, 10:57 ]
bigottka :ico_brawa_01: za 7 okienko

[ Dodano: 2009-07-26, 10:59 ]
http://allegro.pl/item692025710_kombinezon_68.html magduś mam na myśli takie suwaki w kombinezoniku

[ Dodano: 2009-07-26, 11:01 ]
http://allegro.pl/item674146624_naturan ... bezow.html taki mam staniczek i jest b. dobry Polecam

Awatar użytkownika
bigottka

26 lip 2009, 11:48

asika82, staniczek super chyba taki będę musiała sobie kupić bo w Gdyni to jakoś nie mogę dostać dużego rozmiaru jedynie kończą się na miseczce D a to dla mnie za mała o wiele. a co do kombinezonu to faktycznie na 2 suwaczki jest wygodniej zakładać.
Wyrozumiałosci dla obojga :-)
ja już pomału tracę cierpliwość do niego bo ile można słuchać że nic nie robię siedzę w domu i się tylko czepiam, teraz normalnie żałuję że poszłam na zwolnienie mogłam spokojnie siedzieć w pracy i byłoby inaczej.

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

26 lip 2009, 12:08

Witam :-)

Bigottka :ico_brawa_01: za 7 okienko - rzeczywiście prawie wszystkie mają 7 :-D

Sabcia okropny sen miałaś kobietko :ico_olaboga:

Asika82 bardzo fajny staniczek

Magduś81 jak dziś Twoje plecki?

u mnie od wczoraj wesoło :-) PIotr przywiózł dzieci i coś się dzieje w tym domu, niestety za chwilę odwozi je do dziadków i do nas przyjadą dopiero za dwa tygodnie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
wiolaw

26 lip 2009, 13:35

hej kobitki

wpadłam na chwilke , pomiędzy gotowaniem obiadku :ico_oczko:

:ico_oczko: iezłe sny , normalnie skąd to sie bierze :ico_noniewiem:

bigottka, sytuacja nieciekawa, ale faceci taci sa a ty niepotrzebnie sie denerwujesz

Sabcia zakupki śliczne :ico_haha_02:

teraz już wogóle bedę sporadycznie do was zagladać , bo mój P sprzedał dwa laptopy i zamin cos nowego zakupi to pewnie sie zejdzie :ico_noniewiem:
ale bede sie starała jak tylko bedzie okazja , no i w weekendy jak on bedzie w domu ze swoim :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sabcia

26 lip 2009, 19:19

bigottka, za 7 okienko :ico_brawa_01:
a ja mam kombinezony dwa po synku i jeden sie tez fajnie rozpina - jutro dam foteczki to zobaczycie a jeden miałam z nozkami razem taka ala gruszka tez był fajny ale pozyczyłam go kumpeli no i tyle go widziałam :ico_noniewiem:
co do mopich snow to ostatnio miałam spokoj jedynie co to moj tato kochany ktory niedługo ma 2 rocznice smierci sni mi sie codziennie ale te sny sa bardzo przyjemne

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 lip 2009, 20:23

Witam!!
Juz po wizytacji u rodziców
ale tylko na 2 dni bo we wtorek mam kontrole w poradni cukrzycowej,
po ostatniej wizycie mam insuline 2 razy dziennie (jak ja sie ciesze :ico_olaboga: )
a ta niespodzianka to york :) rodzice kupili sobie maskotke - sunie yorka, która strasznie lubi u mnie na brzuszku leżeć....
kupiłyśmy sporo rzeczy dla bobaska (ale pokaże wam dopiero jak wróce ponownie od rodziców bo zostało wszystko w łukowie)
no i mama powiedziała że kupi dzidziuni łóżeczko :)
a tak wogóle wszystko mnie ostatnio wkurza a najbardziej fakt że tak strasznie pieniądze mi się rozchodzą.... ale widać tak juz musi byc

Awatar użytkownika
bigottka

26 lip 2009, 20:23

rzeczywiście prawie wszystkie mają 7 :-D
jeszcze isiawarszawa została na 6 okienku a tak to już wszystkie są.
Kurczę cały czas myślę o madziulli bo się nie odzywa :-/
A ciekawa jestem jak tam maleńka Idka się czuje mam nadzieję że niedługo edulita się odezwie ;-)

[ Dodano: 2009-07-26, 20:26 ]
isiawarszawa, oj kobietko wydatki to normalna kolej rzeczy kiedy się spodziewa ktoś dzidzi. A jak się czujesz maleństwo daje o sobie znać??? Moja to ostatnio tak mnie bombarduje kopniakami że szok a najgorsze są te które trafiają w pęcherz ;-)

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

26 lip 2009, 20:37

bigottka, mi nie pieniądze rozchodzą sie na zakupy dla dzidzi tylko wogóle...
maleństwo kopie, nastepną wizyte u gina mam 4 sierpnia i usg tez 4 sierpnia....
a 14 jedziemy na mazury :ico_brawa_01: o ile doktor cukrzycowy sie zgodzi...ale musi sie zgodzic bo cukier mi sie juz normuje :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”