Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

28 kwie 2010, 16:01

Milenka pije soczki i herbatkę, ale już z niekapka. Jednak niewiele tego, tak po kilka łyków.
A wygrałaś coś w tej grze?
Ja Kingusi musze dawać strzykawką, bo niekapkiem jeszcze nie umie, nie umie pociągnąc, a z butli nie chce.
A w tej grze wygrałam 158zł, ale musze zaprosić 30 osób to wtedy prześlą mi na konto.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 kwie 2010, 16:03

magduś81, ja mam miekki niekapek z serii nuk disney, kosztował 35 ale warto bylo, mozna dokupic tez sam ustnik pasuje do butelek nuk ale tych szerszych...
ale mam dzis marude - oszaleje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2010, 16:04

Kasia90 to chyba trochę naciąganie:) a jak się zaprasza?

Milenka pije z miękkiego ustnika. Nie chciałam jej podawać niczym innym żeby się nauczyła z kupka. Z Matim było tak samo. Podtrzymywałam, pomagałam, aż wreszcie się nauczył.
Różnie sobie radzi. Nie wie jeszcze, że trzeba podnieść do góry by poleciało, ale pomagam jej i jakoś idzie;) ale rączki to od razu do niego wyciąga;)

Podaję linka do koła
http://www.allegro.pl/item973678289_hul ... udnij.html

Kasia90

28 kwie 2010, 16:35

to chyba trochę naciąganie:) a jak się zaprasza?
jak sie zarejestrujesz to dostajesz kod. i przez ten kod. czy naciaganie to własnie sprawdzic chciałam.

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

28 kwie 2010, 16:49

Kasia90 ja skorzystałam, fajna gra ale wygrałam na razie 8,80 a żeby wypłacili potrzebowałam 6,7 punktów a nie wiem o co kaman, chyba 6,7 osoby mam zaprosić :-D

[ Dodano: 2010-04-28, 16:50 ]
http://puzz.info.pl/?p=J9fHqlwkAvrw :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia

28 kwie 2010, 17:13

Kasia90

28 kwie 2010, 17:14

Też jeszcze nie do końca wiem o co kaman. :-D

Awatar użytkownika
wiolaw

28 kwie 2010, 18:42

hejka

dopiero teraz znalazłam chwilke na odpalenie kompa
Loluś usnoł to ja zrobiłam sobie kawkę wieczorną :ico_oczko:
od południa spędziłam czas latając po sklepach i szukając coś ciekawego na komunię , ale niestety zero ciekawych ciuchow , ja nie wiem czy teraz same szmaty na codzień produkuja , nic eleganckiego tzn takiego pośredniego , bo calkiem eleganckich kiecek to ja też nie lubię :ico_noniewiem:
najgorsze jest to że w cyckach się nie mieszczę , nawet stanika nie moge sobie dobrać :ico_placzek:

matikasia, codziennie głosiki oddaję :ico_oczko:
a to hula hop fajne i pewnie skutezne ?

a i jeszcze jedno ja wy robicie a6w , bo ja do tej pory robiłam karzde ćwiczenie po 6 razy , a doczytałam wczoraj że trzeba robić 123456 po raz i powtórka 123456 i tak np 10 czy 12 zależy na którym dniu jesteśmy :ico_wstydzioch:
Kala my na cycku więc Bóg jeden wie ile tego mała zjada:)
hi hi to tak jak u nas
Ostatnio w ddtvn zamknęli na miesiąc jedzenie, frytki i hamburgera
tez to oglądałam , ale wiedziałam co wyjmą , bo moja Ala kiedyś włożyła frytki i jabłko do swojej szafki na słodycze , ja tam nie zagladam ale kiedyś chciało mi się coś słodkiego i chciałam jej batonika podprowadzić i wyjełam te frytki super ususzone ale nie spleśniałe , a jabłko jakbym ze sklepu przyniosła, skórka nawet sie nie pomarszczyła , a mineło jakieś 1,5 miesiąca :ico_noniewiem:

Kasia90, to zakumaj o co chodzi i jak bedzie ok to wejdziemy w to :ico_oczko:

co do kubeczków to ja zakupie tez niekapek z miekkim usnikiem , ale jak narazie to Lolo jeszcze nic nie pije oprócz cyca , a jak mu daje troszkę herbatki to lyzeczka ładnie pije i tak samo miałam z Ala :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
matikasia

28 kwie 2010, 20:44

Wiolaw mi hula hop i a6w pomagają. Nie żebym już miała płaski brzuch, ale od kiedy i to i to stosuję zmniejszył się, a jak napnę jest twardy, a dotychczas palce wkładałam :ico_szoking:
Widzisz jaki Ci Ala eksperyment zrobiła:) :ico_szoking:
Wiolaw co do ćwiczeń a6w to ja robię całą serię ćwiczenia 1-6 po tyle razy co jest w tabeli na dany dzień i tak każdą serię powtarzam 3 razy.

Jezu zwariuje z tymi dziećmi:) Milenia już drugi dzień przed 18 usypia. Rozbudzam ją za 20 minut na kąpiel i jedzonko i idzie spać, ale zaraz się budzi, trochę poleży i marudzi, a normalnie już śpi. No nic od jutra trza ok 16 brać wózek i koło domu chociaż by sobie przykimała o tej godzinie a nie przed 18. W domu sama nie chce spać.

No szkodniki już śpią. Idę poskakać na skakance i pokręcę hula hop. T znów na piwki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiolaw

28 kwie 2010, 22:01

Widzisz jaki Ci Ala eksperyment zrobiła:)
no dobrze że to jedzenie z maka :ico_oczko:

matikasia, no tak ale robisz tak 1 ćwiczenie 10 powtórzeń , 2 *10 i tak dalej , bo ja do tej pory tak robiłam i okazalo się że powinno się robi inaczej i dzis zrobiłam ich sposobem i bardziej poczułam :ico_oczko:

a u mnie Lolo śpi od 21 , a Ala ogląda You Can Dance (czy jak to się pisze:ico_haha_02: ), bo ona uwielbia taniec , a jutro ma i tak na 12do szkoły to jej pozwoliłam :ico_haha_02:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”