hejka
dopiero teraz znalazłam chwilke na odpalenie kompa
Loluś usnoł to ja zrobiłam sobie kawkę wieczorną
od południa spędziłam czas latając po sklepach i szukając coś ciekawego na komunię , ale niestety zero ciekawych ciuchow , ja nie wiem czy teraz same szmaty na codzień produkuja , nic eleganckiego tzn takiego pośredniego , bo calkiem eleganckich kiecek to ja też nie lubię
najgorsze jest to że w cyckach się nie mieszczę , nawet stanika nie moge sobie dobrać
matikasia, codziennie głosiki oddaję
a to hula hop fajne i pewnie skutezne ?
a i jeszcze jedno ja wy robicie a6w , bo ja do tej pory robiłam karzde ćwiczenie po 6 razy , a doczytałam wczoraj że trzeba robić 123456 po raz i powtórka 123456 i tak np 10 czy 12 zależy na którym dniu jesteśmy
Kala my na cycku więc Bóg jeden wie ile tego mała zjada:)
hi hi to tak jak u nas
Ostatnio w ddtvn zamknęli na miesiąc jedzenie, frytki i hamburgera
tez to oglądałam , ale wiedziałam co wyjmą , bo moja Ala kiedyś włożyła frytki i jabłko do swojej szafki na słodycze , ja tam nie zagladam ale kiedyś chciało mi się coś słodkiego i chciałam jej batonika podprowadzić i wyjełam te frytki super ususzone ale nie spleśniałe , a jabłko jakbym ze sklepu przyniosła, skórka nawet sie nie pomarszczyła , a mineło jakieś 1,5 miesiąca
Kasia90, to zakumaj o co chodzi i jak bedzie ok to wejdziemy w to
co do kubeczków to ja zakupie tez niekapek z miekkim usnikiem , ale jak narazie to Lolo jeszcze nic nie pije oprócz cyca , a jak mu daje troszkę herbatki to lyzeczka ładnie pije i tak samo miałam z Ala