Czym myjecie włoski dzieciaczków
ja szamponem dla dzieci, np. Johnson baby albo bambino.
graz, nieźle Szymek to na pewno już i bałwana ulepi.
Nocka ok, mały raz dostał wodę i 2 razy cyca bo już byłam zmęczona a tak szybciej zasnął. Ostatnio budzi się koło drugiej i przewraca z godzinę...nie może zasnąć
Strasznie jest mi przykro, nie wiem co robić...
Może nie powinnam pisać tego na forum ale...
mam znajomą, która rozstała się z mężem mają córeczkę 1,5 roku.
On ją zostawił, okradł...
spotkała faceta no i po 3 miesiącach znajomości jest w ciąży...On się cieszy, chce ich otoczyć opieką ale ona chce wrócić do męża i...usunąć dziecko
tłumacze jej jak mogę żeby tego nie robiła, że będzie musiała z tym żyć i umierać...ze świadomością że zabiła człowieka, własne dziecko...straszne to...
ale ona jest nieugięta...mówi że chce być panią własnego losu, że nie chce dziecka...
chłopak chce jej zapłacić żeby urodziła i zabrać malucha ale ona powiedziała że łyknie jakieś tabletki (to 3 m-c) a jak to nie zadziała to usunie...
Nie mam pojęcia co się z tą dziewczyną stało

jest jak w amoku jakimś...
może tak hormony na nią działają...nie wiem jak ją prosić, szkoda mi tego maleństwa dlaczego ma zapłacić tak wielką cenę - życie za błedy matki, proszę żeby urodziła i oddała. Czuje się bezradna, nie mogę nic zrobić choć wiem że matka chce zabić swoje dziecko...
jak ją powstrzymać, co powiedzieć...myślałam nawet żeby pogadać z kamilem i może wziąć to dziecko...sama już nie wiem...