wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 09:38

gozdzik, a jak Julcia wyzdrowiala juz? na kontrole idziecie

ja wlasnie wyjelam odkurzacz i biore sie za robote

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 10:06

ja tez jusz szalałam z odkurzaczem :-)
zresztą co dzień to tobie + mycie podłóg paneli
gozdzik, a jak Julcia wyzdrowiala juz? na kontrole idziecie
Julcia jeszcze do Niedzieli ma antybiotyk jest jakby lepiej ale dalej kaszle
pewnie w Poniedziałek na kontrole pójdziemy :ico_noniewiem: żeby ja lekarka osłuchała i bartoszka bo on tez mi kaszle
Teraz biorę sie za okna przetrę je trochę bo nawet względnie ciepło sie zrobiła
a jak siedze w domu to jakos trzeba nadgonic prace domowe :ico_oczko:

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

27 paź 2011, 10:22

Nicola, kurcze, współczuję Ci tych przykrych doświadczeń i problemów ze zdrowkiem :ico_pocieszyciel: Ale Ty i tak dzielna jesteś Kobietka i odważna :ico_brawa_01: Nie mniej jednak ja również podpisuje się pod tym co powiedziały Dziewczyny - lepiej żebyś zrobiła badania i w razie "wu" miała szanse zapobiegać :ico_sorki:

Karuś, powiadasz fajny widok takiej dwójeczki? :ico_oczko: Zgadzam się :-D A może ginek po cytologii zaleci Ci łykanie kwasu foliowego? :ico_oczko:

wiśnia, powodzonka na usg - daj znac jak tam :-)

Dziewczyny, ja też staram się codziennie albo chociaż co drugi dzień "jeździć na szmacie" , ale odkąd mam super-mop ze specjalnego włókna to jest lżej - robi za odkurzacz i fajnie zbiera na siebie wszystko to co odkurzacz (no nie nadaje się tylko do dywanów, ale my nie mamy dywanów) :ico_oczko: No i przede wszystkim krócej trwa sprzątanie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 paź 2011, 10:34

witam dziewczynki. :ico_brawa_01
u nas pobudki ok 8, a spanko zaliczamy o 21.

teraz czas na zabawę Tobikową :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 10:45

odkąd mam super-mop ze specjalnego włókna to jest lżej - robi za odkurzacz i fajnie zbiera na siebie wszystko to co odkurzacz
a co to za super mop bo ja przerabiałam kilka i na panelach niestety zostają smugi :-/
wiśnia, powodzonka na usg - daj znac jak tam
też strasznie jestem ciekawa :ico_haha_02: będę z niecierpliwością czekać na relacje

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 paź 2011, 10:51

na którą wisnia masz to usg?

Awatar użytkownika
karo-22

27 paź 2011, 11:50

wisnia3006, czekamy na wieści :-D

gozdzik, no właśnie nasz też zostawia straszne smugi i do tego czarne bobki z kurzu;/ Znajoma kupiła niedawno świetny mop, który super czyści i do tego nie potrzeba się przy tym namęczyć. Na panelach nie zostawia wody, tylko praktycznie od razu są suche, bo ma taką porządną "wyciskarkę" przy wiadrze, no wychwalała, kosztuje 119zł i muszę go chyba zakupić, bo nasz nie nadaje się do niczego i latam ze ścierą...

Juluś, no wasze mopy są świetne, potwierdzam, widziałam i mop i efekty :ico_oczko: no tylko ta cena :ico_oczko: Teraz wypróbuję ten co poleca znajoma, tym bardziej, że jest na miejscu, a w razie gdyby się nie sprawdził zainwestuję w Wasz :ico_oczko:

My po wizycie u ginka, jak zwykle było miło i sympatycznie :ico_haha_01: Pogadaliśmy, Małego zobaczył, cytologię zrobił i mam się stawić pod koniec listopada, to odbiorę wyniki i od razu zrobi mi usg (pewnie macicę chce obejrzeć). Cycochy wymacał, złapał się za głowę że jeszcze karmię i każe za drugie się brać :ico_oczko: :ico_haha_01:

Ahhh no i kozaczki kupione :ico_brawa_01: Problem się rozwiązał, które wybrać, bo z jednych w CCC nie było już mojego rozmiaru, więc zostały drugie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 paź 2011, 11:59

karo-22, skoro ginek kazał się za drugą dzidzię brac, to na co czekac? mężowatego do wyrka i walczcie ;-)

[ Dodano: 27-10-2011, 12:00 ]
i pochwal się jakie to kozaczki tam upolowałaś :>

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2011, 12:04

tibby, na 16.30 pozniej ide na samotne zakupy do marketu wkoncu. przewaznie maz robil wieksze zakupy ale to ja mu karrtke pisalam.
Problem się rozwiązał, które wybrać, bo z jednych w CCC
ja tez kupowalam w ccc ale jezdzilam po 3 sklepach bo wypatrzylam sobie jedne i na inne nie bylo mowy.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

27 paź 2011, 12:08

u mnie zakup buciorków na jesien dopiero przede mną. choc nie wiem czy w ogóle kupię, bo musimy małego zaszczepic (jeszcze nie poszlismy na to szczepienie po 18 m-cu :ico_wstydzioch: ) i mąż buty do pracy musi miec... na moje pewnie nie wystarczy... :ico_noniewiem: jak zawsze.

Wróć do „Przedszkolaczki”