Cześć dziewczynki

My już wróciłyśmy do Wrocka i mam w domu okropny bałagan, bo torby i walizki jeszcze nie rozpakowane.
Justyna, w Bajce na Długosza byłam kilka razy i tam najwięcej rzeczy kupiłam, mają duży wybór i nie aż tak wysokie ceny. Planuję w tym tygodniu się tam wybrać, żeby popatrzeć za spacerówkami, więc możemy razem tam iść... jeśli masz ochotę

Co do baby maxa, to rzeczywiście bez sensu, że nie można odebrać towaru u nich w sklepie, tylko jeszcze koszty wysyłki we Wrocławiu ponosisz.... .chore.
Marcia, powodzenia w szukaniu pracy, trzymam kciuki żebyś szybko znalazła pracę, która Cię usatysfakcjonuje :)
Gosia, dziękujemy za torcik i komplementy... Ula się zaczerwieniła, wózeczek fajny, nawet nie drogi.
Renia, widoki masz ekstra, jeszcze szum strumyka, wiaterek i śpiew ptaków i z domu nie będziesz musiała wychodzić....

Pozostałe zdjęcia też ekstra, Twój synuś w krawacie.... hmmmmm nie pogadasz, widzę, że Jemu też się podoba

Co do karmienia, to jak Jarek karmi, to Ula też cała do przebrania.... hehehehehe, może te chłopy nie umieją wcelować w ruchomą paszczę
Mariola, no pięknie Amelka pełza.... grunt to dotrzeć tam gdzie się zamierza