Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 18:53

Faktycznie tu pusto dzisiaj.
A ja właśnie nagrałam swoją małą kinomankę czolgającą się i uskuteczniająca pierwsze próby raczkowania. Oczywiście zaladuje dla was ;-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 18:57

margarita, czekamy na filmik :-)
A ja jestem w trakcie robienia pączków, właśnie zaczęłam smażyć. Gie, wyszły mi 34 sztuki :-)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 18:58

Filmik ma 150 MB i nie mam pojęcia kiedy się załaduje :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-02-18, 17:59 ]
Iwona H, narobiłaś mi ochoty, ale ja nie będe robić. Całe zycie szłam na łatwizne i po najmniejszej lini oporu więc i tym razem tak będzie ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 19:02

jestem i ja :)

Jagna - udanego wieczoru :) Aaaa... moja tesciowa karmila dzisiaj mala tym rozoslkiem z kurczakiem i ryzem... widze, ze nia ma 1/3 sloiczka, wiec chyba nie bylo zle... :ico_sorki:

PATI - nooo, ladne zakupy zrobilas... ja tez lubie kupowac malej jedzonko i kosmetyki... a teraz musze pozamawic znowu na allegro troche spiochow i bodziakow w rozm. 74 cm

ja sie zabieram za ogarnianie mieszkanka, bo jutro Pan idzie na caly dzien do pracy, wiec tesciowa do piatku bedzie z mala... musze zostawic porzadek, zeby nie miala nam co posprzatac... ;) chociaz znajac jej zamilowanie do prac domowych - umyje nam umyta podloge, albo wytrze wytarte kurze :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-02-18, 18:03 ]
A ja właśnie nagrałam swoją małą kinomankę czolgającą się i uskuteczniająca pierwsze próby raczkowania. Oczywiście zaladuje dla was
czekamy, czekamy z niecierpliwoscia!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki:

Iwona - 34 szt??? Łłłłooo maatkooo, takich malych, czy wielkosci "przecietnych" paczkow sprzedawanych w cukierniach?? Pokaz fote... Troche duzo 34 szt - moze by tak zrobic z polowy skladnikow...?? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-02-18, 18:05 ]
Iwona H, narobiłaś mi ochoty, ale ja nie będe robić. Całe zycie szłam na łatwizne i po najmniejszej lini oporu więc i tym razem tak będzie
takie rzeczy trzeba po prostu lubic... mi gotowanie, pieczenie etc/ sprawia przyjemnosc, wiec nieraz lubie sie pomeczyc nieco w kuchni...

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 19:06

Wielkość jest takich jak z cukierni.
Proszę bardzo
Obrazek
A to pierwszy dla Was
Obrazek

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 19:23

IWONA - ale pysznie wygladaja, zdolniacha z Ciebie, dzieki za foto... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

zrobilas w koncu tylko z marmolada, czy skusilas sie na jablka??

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 19:29

Na razie jeszcze nic nie wkładałam do środka, jak ostygną to będą z marmoladą i specjalnie dla G. z budyniem (takie złożył zamówienie :-) )

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 19:33

ufff.. nakarmiony..

dostal sloiczek jagnieciny z warzywami, a na deser pol jabluszka i pol banana startego..
o ile podanie mu obiadku zajelo mi 20 minut, to deserek poszedl w ciagu dwoch :ico_szoking: tak mu smakowalo to jablko z bananem, ze nie nadazalam z machaniem lyzeczka :ico_szoking: ...jagniecina juz mniej mu smakowala, przy pierwszej lyzeczce byl ryk, pozniej marudzenie, odwracanie glowy, stekanie, ale jakos to zjadl... ile ja sie musialam nameczyc, zeby mu to podac, to tylko ja wiem (no i Wy, bo pewnie Wasze maluchy tez nie wszystko chetnie jedza)... ale ten deserek, to mowie Wam, rewelacja... mnie tez bardzo smakowal (sprobowlam), slodziutkie to bylo, mniaaaamm...

no i takim sposobem, od kilku dni podaje mleko tylko 4 razy dziennie... i raz obiadek i deserek... takze jedna butla dziennie zredukowana :-)

[ Dodano: 2009-02-18, 18:36 ]
teraz musze pozamawic znowu na allegro troche spiochow i bodziakow w rozm. 74 cm
na mojego 74 robi sie powoli za male :ico_szoking: tzn. pasuje jak ulal, ale pewnie za 2 tyg juz bedzie troche przyciasnawe :ico_szoking: albo te spiochy maja jakas zanizona numeracje...

Iwona H, jaaaaakie zlociste paczki!!! normalnie teraz to mnie dobilas... az mi slina z brody na laptoka sciekla :(

margarita83, czekamy na filmik!

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2009, 19:38

no i takim sposobem, od kilku dni podaje mleko tylko 4 razy dziennie... i raz obiadek i deserek... takze jedna butla dziennie zredukowana :-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja dzisiaj kupiłam deser z jogurtem, a z twarożkiem nie mogłam znaleźć, był tylko od 9 m-ca. Jutro podam małej. I jutro postaram się zredukować jedną butlę ;-) bynajmniej poczynię kroki, zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2009, 19:39

IWONA - z budyniem tez mniam, mniam... ja dzisiaj wracajac z pracy kupilam Panu tacke faworkow na jutro, ale jak sie zapewne domyslacie - juz jej prawie nie ma... ;)

SHOO - Ty to masz szczescie z tym swoim Jaspim - jest wszystkozerny ;) i pewnie zupe ogorkowa by zjadl... :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”