Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

28 kwie 2010, 22:05

oj laski ja Wam zazdroszczę że Wasze pociechy już lulają. U nas Rafał wziął Weronikę na dwór żeby zasnęła bo się nie da. Już 3 dzień z rzędu kurde bele nie może zasnąć a w dzień tylko 1 drzemkę ma, to co, wcale nie pozwalać jej spać w dzień??? :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-04-29, 09:04 ]
oj od rana żadnej nie było... :ico_noniewiem:

byłam na badaniu krwi. I o zgrozo w trakcie badania aż mi słabo się zrobiło i pociemniało w oczach. Znów rozbolała mnie głowa, kurcze i musiałam zadzwonić po Rafała żeby po mnie przyszedł. I jeszcze na złość w klatce sprzątaczka myła podłogę tym czymś śmierdzącym tym co w szpitalach używają i stwierdziłam że wejdziemy po schodach na 2 piętro, i jakoś dałam radę :ico_sorki:

Nie dałam rady prawidłowo przykleić woreczka na siuśki Weronice i znów nici z jej badań kontrolnych.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

29 kwie 2010, 09:06

Hello,
ja wpadam na chwilkę, bo masa prasowania przede mną, a później zmykamy na szczepienie. Ostatnia dawka na pneumo :ico_olaboga:

Matikasia ja niedawno zobaczyłam tą kaszkę z czekoladą i kupiłam ZOsi. Wcinała, aż jej się uszy trzęsły :-D i najważniejsze że nic jej po tym nie było, ale na razie nie kupuję żeby się za barddzo do słodyczy nie przyzwyczajała. Ma na to duuuużo czasu. Całe szczęście uwielbia też owoce i warzywa, które są oczywiście dozowlone w tym wieku :-)

Magduś81 ja nie stosuję żadnej diety i zajadam się czekoladą :-D To chyba młoda tak ze mnie wyciąga i te spacery codzienne.

Widzę, że u Was nadal problemy ze spaniem pociech :ico_olaboga: u nas na szczęście tylko jeden dzień taki był i wszystko wróciło do normy. Dwie drzemeczki w ciągu dnia i około 21-ej nocne spanie. Czasem z przerwą o 1-ej, a czasem nie, ale nie jest źle.

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2010, 09:43

Witam z rana, dziś też mała ładnie spała:) 2,30 i 5.30, a potem do 8.20 :ico_brawa_01:

Zupka pomidorowa ugotowana i ciasto drożdżowe na racuchy rośnie.

Magda33 ja też bym mogła wcinać czekoladę, ale na razie nie chcę:) ale wczoraj zjadłam z 7 ciastek owsianych :ico_szoking: bałam się o wagę rano, ale nadal 59,9 :ico_haha_01:

Kala
kiedy Rafał woził Weronikę wieczorem?:)
Biedna Ty jesteś z tym samopoczuciem w :ico_ciezarowka:

Wiolaw to ja już nie wiem jak powinno być :ico_noniewiem: a ciekawe jak Kasia90 robi. Ja robię tak zaczynam 1 ćwiczenie o potarzam już teraz 12 razy każdą nogę, potem 2 ćwiczenie 12 razy obie nogi itd do 6go ćwiczenia potem jeszcze 2 serie tak samo.
No tak według tabeli to rozumuję w dany dzień trzy serie po 6,8,10,12 powtórzeń każda.

Awatar użytkownika
wiolaw

29 kwie 2010, 10:33

witam

ja na chwilkę , bo Alę do szkoły trzeba szykować , a na 11,30 do salonu muszę iśc
potem musze wrócić i szybko coś upitrasić na obiadek i brać się za porządki , bo wieczorem zapowiedziała mi sie koleżanka , bo jeszcze nie była u Lolka :ico_oczko:

matikasia, no włśnie ja tak jak ty rozumiałam , dopóki nie weszłam na stronkę i instruktor fitnes odpowiadał na pytania odnośnie a6w i dokładnie tłumaczył jak to wykonywać i kazal robić tak jak wcześniej pisałam czyli ćwiczenie 1-6 po razie i to jest cykl , takich cykli np, 12 i to jest seria i takich seri 3
większość z tam wypowiadających się ludzi rozumiało tak jak my :ico_oczko:
ja od wóch dni robię tak jak on pisał
dziś 20 dzień zaliczyłam :ico_haha_02:
Kala kiedy Rafał woził Weronikę wieczorem?:)
no włśnie chyba troszkę chłodno i po kompieli tak ją wyprowadził ?

a samopoczucia nie zazdroszczę :ico_noniewiem:

dobra uciekam , bo Lol wzywa a Ala czeka na kompa jeszcze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matikasia

29 kwie 2010, 10:40

Wiolaw no to dzięki za info. Będę tak robić.

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

29 kwie 2010, 10:52

Można sie w tym pogubić. :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-04-29, 11:20 ]
http://www.youtube.com/watch?v=yZWlzgqg ... re=related

asika82
4000 - letni staruszek

29 kwie 2010, 14:06

hej!

Dawnoooooooooooooo mnie nie było :ico_wstydzioch:

Troche poczytałam co tam u Was.

A u nas tak:
Gabinka nadal tylko na moim cycku i jednym posiłku ze słoczka dziennie.
Gruba baba z niej ale tez silna , pełza sobie na plecach i siedzi. gaduła też z niej jak braciszek.

Kasia90

29 kwie 2010, 15:09

Dodałam zdjęcia na poczte to jak chcecie to zerknijcie. ;)

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

29 kwie 2010, 15:09

witam laski :-D

asika82 moja Weronika wcale nie chciała słoiczków jak była na piersi. Wybredne stworzenie... :ico_haha_01: ale dzisiaj pierwszy raz w życiu wtrybaniła ponad 1/3 słoiczka zupki - kremu dyniowego z żółtkiem po 6 miesiącu z Gerbera :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_brawa_01: nawet nie wiecie jak się cieszę :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :527: :523: :528:

matikasia i wiolaw Rafał no póżnym wieczorem był z nią na dworze bo się męczyła bidulka 3 wieczór pod rząd że spać nie mogła. przed 22 wyszli i przyszli 10 minut później. Weronika lulała błogo, aż miło było patrzeć :ico_noniewiem: :ico_sorki: nie wiem czemu ona taka marudna przy zasypianiu na noc. W dzień ją czasami łatwiej uśpić. 2 raz teraz lula w dzień :-D chociaż nie wiem czy znów przez to nie będzie z nocnym usypianiem... :ico_olaboga: Aha wiolaw Weronisia akurat wczoraj nie była na szczęście kąpana :ico_sorki: a jakby była to by już na dwórek nie poszła.... Nie jestem taka co by po kąpieli dać dziecko na dwór. Nawet jak w dzień potrzeba ją wykąpać to już nici ze spacerku

ok muszę kończyć bo Werek już nie drzemie... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2010-04-29, 15:11 ]
asika82 fakt, że Gabi jest konkretna dziewczynka :-D :ico_brawa_01: a ile waży? i ile ważyła zaraz po urodzeniu? chcę porównać do mojej pyzy :-D tydzień różnicy jest między naszymi dziewczynami, moja młodsza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
matikasia

29 kwie 2010, 15:24

Kala to musiało śmiesznie wyglądać przed 22 człowiek z wózkiem na spacerze:)

My już po spacerku. Upał dziś niemiłosierny i stwierdzam, że człowiekowi to ciężko dogodzić:) Milenka w samej bluzeczce, głowa mokra choć czapa cienka. Musze kupić chustkę. Jak spała to całkiem jej zdjęłam i uszko pieluszką okryłam. Teraz obiadek i może znów wyjdziemy, ale już na krótki rękaw ja z Matim bo masakra jest.

[ Dodano: 2010-04-29, 20:00 ]
O jak tu cicho u nas:)
Ja kręcę hula hop. Dzieci jeszcze nie śpią :ico_szoking: T idzie właśnie usypiać małego, a Mielence coś się poprzestawiało. Za dobrze chyba miałam :ico_sorki: już trzeci dzień 20 a ona nie śpi :ico_szoking: byliśmy drugi raz na spacerku po 16 i wróciliśmy po 18. Przekimała się i myślałam, że pójdzie normalnie a tu guzik.

Dziś było tak gorąco, że szok. Lato normalnie. Poszliśmy popołudniu kupić Matiemu drugą czapkę z daszkiem i Milence coś cienkiego. Dwie chustki jej wzięłam i taką chustko-czapę, uszka zakryte, a na tył głowy zarzucony kawałek. Nie wiem jak to wytłumaczyć :ico_noniewiem: w każdym razie nie będzie jej tak gorąco.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”