Murchinson ja mojemu swoich stóp nie dam
Wiola hmmmm.... kiepsko z tą chorobą synka

hejWitam się w bardzo mroźny poniedziałek. U mnie -17.
Nie był chory. Yorki mają bardzo delikatny kręgosłup. Upadł na bok i to spowodowało pęknięcie rdzenia albo złamanie karku. Tego nie wiem bo wet nie robił mu sekcji. Powiedział, że gdyby upadł na plecy to może dałoby się go uratować ale byłby sparaliżowany, a tak przynajmniej nie cierpiał.murchnson współczuję z powodu pieska, a on na coś chorował, bo chyba sam upadek nie spowodował śmierci?

ja tez trzymam mocno kciuki zeby wszystko bylo okpatrycja ale sie porobiło, bardzo Ci współczujeoby wszystko dobrze się ułożyło i obyło się bez wcześniejszej cc, trzymam mocno kciuki
a u mnie na odwrot, moglo by to nie istniecco do seksu to u mnie nawet chęci są,
duzo zalezy od podejscia lekarza, ale mysle ze bedzie okDziś idziemy na 11 z małą do stomatologa, ciekawe jak się będzie zachowywać
a ja chyba zrobie tylko nalesniki bop jakos pomyslu nie mam i natchnieniadzisiaj na obiadek mam mielone z ziemniaczkami i jakąś suróweczkę do tego

superja dzis od rana po przedszkolach sie najezdzilam, Marcel dostal sie do najblizszego od nas![]()
u mnie zazwyczaj też może nie istnieć,ale jak mnie ochota najdzie to nie ma zmiłuja u mnie na odwrot, moglo by to nie istniecco do seksu to u mnie nawet chęci są,
niestety nie,ale jak ma znaleźć jak żona mu nie przyprawia żadnychAnia i jak tam, mąż znalazł jakieś rogi wczoraj?
ja mam nieraz cały dzień ciszy,ostatnio to dzień i noc się maluch nie ruszał,ale nie panikowałamMój Krzyś wczoraj jakiś taki ospały chyba był, raz po raz tylko kopnął i już się nawet zastanawiałam czy do lekarza nie jechaćdzisiaj od rana za to daje czadu, nadrabia chyba wczorajszy dzień
![]()
markotka napisał/a:
Ania i jak tam, mąż znalazł jakieś rogi wczoraj?
niestety nie,ale jak ma znaleźć jak żona mu nie przyprawia żadnych
mój lekarz mi powiedział, że w ciągu dnia nie powinno być dłuższej przerwy niż 5hja mam nieraz cały dzień ciszy,ostatnio to dzień i noc się maluch nie ruszał,ale nie panikowałam jakby mi się na drugi dzień nie ruszał to wtedy bym juz była u lekarza
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość