Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2011, 21:43

Ja tylko na chiwlke, przed 21 wrocilismy do domku.

Kocura Bura kochana trzymaj sie, jutro synus bedzie juz z Wami. Bede myslala o Tobie :-)

Wpadne jutro to cos napisze, ale naklikalyscie dzis, zostawic Was a potem ma sie kupe czytania :ico_olaboga: :ico_oczko:

DOBRANOC

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sie 2011, 21:48

Dzięki, Dziewczyny :-)

I nie piszcie za dużo, bo nie nadrobię, hehe...

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

24 sie 2011, 22:01

Powodzonka Kocura

elibell
4000 - letni staruszek

24 sie 2011, 22:52

Kocura Bura powodzenia i trzymaj się:):):)Jutro wielkiii dzień, też będę myślała o Tobie

a w ogóle co z Kinga_łódź??? dawno jej nie było co????

kurde golą u was w szpitalu// ja bym się bała dać komuś innemu jak mój własny mąż, bo ja mam pieprzyka i bałabym się, ze mi go uciachają, no i u nas np. nie robią lewatywy przed porodem, choć osobiście mi to nie przeszkadzało, nawet nie wiem kiedy i co, jak miałam wrażenie, ze własnie moze teraz coś idzie to położna powiedziała, że to już dawno było, heh

Położyłam właśnie córcię spać, mimo że nie byłysmy na spacerze jakoś dzień nam zleciał, kleiłyśmy sobie troszkę, ja zrobiłam na kolację amerykańskie naleśniki z sosem klonowym i o dziwo moja córka zjadła ze smakiem:):):):) Idę za chwilę szybki prysznic strzelić sobie bo czuję się brudna strasznie

Aaaa no i pochawlić musze się wam, że moja córa zrobiła kupkę w nocnik, sama, ale miałam radochę ale ją wyściskałam, brawo biłam itp itd pomogła mi posprzatac i zrobiła papapa do wc:):)Moze to dobry znak?

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2011, 08:38

Witam w goracy czwartek

własnie napisałam długiego posta i mi go wcięlo. kiedys mnie trafi z tym na miejscu.

Ledwo wstałam a juz cała spocona i spuchnieta jestem, taki skwar z nieba sie leje. Ale na pocieszenie podobno przyszły tydzień ma być duzo chłodniejszy.

Dzis jak to ja nie mam nic do roboty więc obiecałam mojemu M. że upieke ciasto z masa krówkową migdałami i kokosem prazonym. :-D
Aaaa no i pochawlić musze się wam, że moja córa zrobiła kupkę w nocnik, sama, ale miałam radochę ale ją wyściskałam, brawo biłam itp itd pomogła mi posprzatac i zrobiła papapa do wc:):)Moze to dobry znak?
to rewelacyjna wiadomość, myślę że jesteście na dobrej drodze i już jest blizej jak dalej do korzystania z nocniczka, gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no własnie nie wiem co się dzieje.

Kurde myślę cały czas o Kocurze ale jej fajnie że juz będzie rozpakowana i przytuli dziś swojego Skarba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kurde golą u was w szpitalu// ja bym się bała dać komuś innemu jak mój własny mąż, bo ja mam pieprzyka i bałabym się, ze mi go uciachają
ja też mam znamie i wolałabym się ogolic w domu jesli będzie taka mozliwość. Przynajmniej się postaram, bo w szpitalu nigdy nic nie wiadomo jak ogolą, u nas bynajmniej jest to obowiazkowe. A co do lewatywy nie wiem szczerze mowiac czy u nas robią czy nie musze się dzis spytac

Na 18 jade do szpitala na pogawedki z położną, musze spytac ile kosztuje jej przyjazd czy jest wolna wtedy, co zabrac dla siebie i dziecka, mam powiedziec o tym ze chce przeciąć pępowine i obgadać cały poród tak gin mi radził. I spytam o tą lewatywę z ciekawości :-)

Idę sobie zrobić śniadanko :-D

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2011, 09:57

Dzien doberek :-)

u nas za oknem slonko i skwar od rana, pranko z posciela nastawione juz i teraz moge sobie zrobic sniadanko.

Jejku ciekawe jak tam Kocura Bura :-)

Wczoraj bylismy w miescie, jak wyjechalismy przed 16 to wrocilsmy przed 21 :-) bylismy w Media Markt i kupilismy lustrzanke, takze dzis maz bedzie nam sesje robil i wstawie nowe fotki brzuszka :-D
Potem pojechalismy cos zjesc i tak zeszlo, w drodze powrotnej tak lalo, a ja mialam pranie na podworku, ludzialam sie glupia, ze moze sasiadka zjdela, jak przyjechalismy to poszlam na ogrod a pranie cale mokre, no trudno, rozwiesilam w suszarni i niech schnie.

izabella, super, ze po wizycie ok, fajnie juz malutka wazy, ja teraz ide 01.09 i juz nie moge sie doczekac.

elibell, :ico_brawa_01: dla corci za kupke :-) moze juz zacznie robic :ico_brawa_01:
no wlasnie tez to zauwazylam, ciekawe co u niej, czy wszystko ok :ico_noniewiem:

Dziewczyny tyle naskrobalyscie, ze nie wiem co komu i o czym.

Zapamietalam o tym czopie sluzowym. U mnie czop odszedl jakos dwa dni przed porodem, ale ja bylam juz w szpitalu, wyglada to okropnie, fuj

U nas robia lewatywe, ja mialam i sobie nie wyobrazam , zeby mi nie zrobili i tym razem, przynajmniej nie mialam niespodzianki :-D

A co do golenia to nie wiem, ale na pewno gola, ja sie golilam sama w domu wiec nie bylam zarosnieta :-D ale balabym sie tez dac, zeby ktos mnie tam golil.

izus, to chyba Ty mowilas o histeriach Majki jak sie obudzi, co.
Nie jestes sama, bo my mamy tak od dawna, wczesniej maly wstawal i nie bylo problemow, a teraz od razu wyje i to tak wyje, ze :ico_szoking: nie wiem czemu, lezy w lozeczku i wyje, czasami tez mam problem z uspokojeniem go, ale to jest obojetne czy wstaje po nocy czy w dzien i tak wyje :ico_olaboga:

Mialam cos napisac do izabelli i nie wiem co, bo wiem ze o cos sie pytala, ale nie moge sobie przypomniec o co :ico_noniewiem:

Karolina, kochana trzymaj sie, zycze szybkiego rozpakowania, wiem, ze te czekanie jest najgorsze

marcz, Tobie rowniez, trzymajcie sie, moze juz lada dzien i wezmie z zaskoczenia :-)

[ Dodano: 25-08-2011, 10:03 ]
Acha izus :ico_brawa_01: za kolejny tydzien

I dziekuje za mile komplementy odnosnie fotek ze slubu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Pati85, he he, ładniej niż panna młoda :-D
nie no chyba nie ladniej, ale sama panna mloda powiedziala mi, ze wygladalam slicznie :-D

elibell
4000 - letni staruszek

25 sie 2011, 10:06

Doberek:)

Kawka i placki z sosem klonowym i za chwile uciekam się ubierać bo na 10 zajęcia z dzieckiem - pogoda dziś deszczowa więc dobrze choć to przedszkole będzie zaliczone;)

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2011, 10:28

Mialam cos napisac do izabelli i nie wiem co, bo wiem ze o cos sie pytala, ale nie moge sobie przypomniec o co
przyznam sie bez bicia ze sama nie pamiętam o co się pytalam. :-D
super, ze po wizycie ok, fajnie juz malutka wazy, ja teraz ide 01.09 i juz nie moge sie doczekac
tez bardzo sie ciesze ciakwa jestem ile będzie wazyła moja kluseczka przy porodzie.

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

25 sie 2011, 10:34

Hej kochane :ico_sorki:

Miałam wczoraj na wieczór wpaść napisać do Kocury, ale oko mi się zamknęło i rano otworzyło :ico_wstydzioch:

Może ma któraś do niej numer to bym eska śmignęła, że jestem z nią myślami :ico_sorki:

Przepraszam, że żadnej nic nie poodpisuję zupełnie jestem w tyle :ico_wstydzioch:

Mój mężo nie pracował 2tyg. a Leoś dalej nie wyskoczył :ico_oczko: Choć po cichu
liczyliśmy, że może zechce wyjść troszkę wcześniej, ale widać moje dzieci uparte
i dobrze im w brzuszku mamusi, bo Eliza 5dni się zasiedziała :ico_noniewiem:
We wtorek zadzwonili do K i powiedzieli, że jest praca dla niego :ico_sorki:
Sony wynajęło kawałek magazynu, no ale wiadomo najpierw musieli zapewnić prace
tym na kontraktach, a nie agencyjnym pracownikom.
Ale i tak miło, że o człowieku pamiętają :ico_sorki:

Jejku dziewczyny już tylko 9 dni zostało :ico_szoking:
A ja się twardo trzymam :ico_oczko: Brzucho pobolewa czasem chodze jak jakaś
babinka, szuram nogami :ico_oczko:

Postaram się być na bieżąco bo teraz to już ostatnie dni :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2011, 11:07

Jejku dziewczyny już tylko 9 dni zostało
A ja się twardo trzymam Brzucho pobolewa czasem chodze jak jakaś
babinka, szuram nogami

Postaram się być na bieżąco bo teraz to już ostatnie dni
no faktycznie u Ciebie juz końcoweczka, Kocura dziś sie rozpakuje, ciekawe kogo później weźmie.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”