Dzien doberek
u nas za oknem slonko i skwar od rana, pranko z posciela nastawione juz i teraz moge sobie zrobic sniadanko.
Jejku ciekawe jak tam
Kocura Bura
Wczoraj bylismy w miescie, jak wyjechalismy przed 16 to wrocilsmy przed 21
bylismy w Media Markt i kupilismy lustrzanke, takze dzis maz bedzie nam sesje robil i wstawie nowe fotki brzuszka
Potem pojechalismy cos zjesc i tak zeszlo, w drodze powrotnej tak lalo, a ja mialam pranie na podworku, ludzialam sie glupia, ze moze sasiadka zjdela, jak przyjechalismy to poszlam na ogrod a pranie cale mokre, no trudno, rozwiesilam w suszarni i niech schnie.
izabella, super, ze po wizycie ok, fajnie juz malutka wazy, ja teraz ide 01.09 i juz nie moge sie doczekac.
elibell, dla corci za kupke
moze juz zacznie robic
a w ogóle co z Kinga_łódź??? dawno jej nie było co????
no wlasnie tez to zauwazylam, ciekawe co u niej, czy wszystko ok
Dziewczyny tyle naskrobalyscie, ze nie wiem co komu i o czym.
Zapamietalam o tym czopie sluzowym. U mnie czop odszedl jakos dwa dni przed porodem, ale ja bylam juz w szpitalu, wyglada to okropnie, fuj
U nas robia lewatywe, ja mialam i sobie nie wyobrazam , zeby mi nie zrobili i tym razem, przynajmniej nie mialam niespodzianki
A co do golenia to nie wiem, ale na pewno gola, ja sie golilam sama w domu wiec nie bylam zarosnieta
ale balabym sie tez dac, zeby ktos mnie tam golil.
izus, to chyba Ty mowilas o histeriach Majki jak sie obudzi, co.
Nie jestes sama, bo my mamy tak od dawna, wczesniej maly wstawal i nie bylo problemow, a teraz od razu wyje i to tak wyje, ze
nie wiem czemu, lezy w lozeczku i wyje, czasami tez mam problem z uspokojeniem go, ale to jest obojetne czy wstaje po nocy czy w dzien i tak wyje
Mialam cos napisac do
izabelli i nie wiem co, bo wiem ze o cos sie pytala, ale nie moge sobie przypomniec o co
Karolina, kochana trzymaj sie, zycze szybkiego rozpakowania, wiem, ze te czekanie jest najgorsze
marcz, Tobie rowniez, trzymajcie sie, moze juz lada dzien i wezmie z zaskoczenia
[ Dodano: 25-08-2011, 10:03 ]
Acha
izus za kolejny tydzien
I dziekuje za mile komplementy odnosnie fotek ze slubu
Pati85, he he, ładniej niż panna młoda
nie no chyba nie ladniej, ale sama panna mloda powiedziala mi, ze wygladalam slicznie