Kocura Bura kochana trzymaj sie, jutro synus bedzie juz z Wami. Bede myslala o Tobie

Wpadne jutro to cos napisze, ale naklikalyscie dzis, zostawic Was a potem ma sie kupe czytania

DOBRANOC
to rewelacyjna wiadomość, myślę że jesteście na dobrej drodze i już jest blizej jak dalej do korzystania z nocniczka, gratulacjeAaaa no i pochawlić musze się wam, że moja córa zrobiła kupkę w nocnik, sama, ale miałam radochę ale ją wyściskałam, brawo biłam itp itd pomogła mi posprzatac i zrobiła papapa do wc:):)Moze to dobry znak?
no własnie nie wiem co się dzieje.a w ogóle co z Kinga_łódź??? dawno jej nie było co????
ja też mam znamie i wolałabym się ogolic w domu jesli będzie taka mozliwość. Przynajmniej się postaram, bo w szpitalu nigdy nic nie wiadomo jak ogolą, u nas bynajmniej jest to obowiazkowe. A co do lewatywy nie wiem szczerze mowiac czy u nas robią czy nie musze się dzis spytackurde golą u was w szpitalu// ja bym się bała dać komuś innemu jak mój własny mąż, bo ja mam pieprzyka i bałabym się, ze mi go uciachają
no wlasnie tez to zauwazylam, ciekawe co u niej, czy wszystko oka w ogóle co z Kinga_łódź??? dawno jej nie było co????
nie no chyba nie ladniej, ale sama panna mloda powiedziala mi, ze wygladalam sliczniePati85, he he, ładniej niż panna młoda![]()
przyznam sie bez bicia ze sama nie pamiętam o co się pytalam.Mialam cos napisac do izabelli i nie wiem co, bo wiem ze o cos sie pytala, ale nie moge sobie przypomniec o co
tez bardzo sie ciesze ciakwa jestem ile będzie wazyła moja kluseczka przy porodzie.super, ze po wizycie ok, fajnie juz malutka wazy, ja teraz ide 01.09 i juz nie moge sie doczekac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość