Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

23 wrz 2008, 10:29

no to wychodzi ze bede oststnia bo ja jak nie urodze do 7.10 to mam tylko masaz szyjki u poloznej a to nie to samo co wywolywanie poodu-moze sie nic nie ruszyc
Prosze mi tutaj nie krakac,nikt nie bedzie czekal do 7.10,urodzisz zaraz,kto wie moze jeszcze dzisiaj :ico_brawa_01:
ciekawe jak tamPati
Pewnie sie szykuje do domu :ico_brawa_01:
Zobaczcie jakie wczoraj zrobilam czaderskie zdjecie :ico_brawa_01: Normalnie chyba sobie je wywolam do ramki :ico_brawa_01: Obrazek

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 10:51

Zobaczcie jakie wczoraj zrobilam czaderskie zdjecie Normalnie chyba sobie je wywolam do
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: S U P E R
Miszkajaka kuleczka malutenka z Natalki :ico_brawa_01: jeju dzieci na rekach u facetow to taki slodki widok a ta nonono Natalki z pieluszka taka duza i okraglutka :ico_brawa_01:
a ona wogole kiedys nie spi :ico_haha_01:
jeju ja chce juz moja mala zobaczyc bo ja juz mam jakies jazdy ze cos jest nie tak :ico_placzek: ze ona tak dlugo :ico_placzek: brzuch mi wogole nie rosnie :ico_placzek: mala jak zwykle sie malo rusza :ico_placzek: meczy mnie juz to wszytko :/
urodzisz zaraz,kto wie moze jeszcze dzisiaj
ja juz sobie na to nie robie nadzieji :ico_placzek: bo z dnia na dzien ciezej mi sie z lozka wstaje jak wiem ze znowu NIC :ico_noniewiem: musze sie moze nastawic na ten 7.10 bo tak to tylko bede chodzic i poplakiwac caly dzien :ico_placzek: i na serio jakiejs depresji dostane :ico_placzek:

Awatar użytkownika
miszka

23 wrz 2008, 11:17

a ona wogole kiedys nie spi
:ico_smiechbig: No!!!W nocy!!!!Ja juz nie spie 6 noc,ona caly dzien kimono,a w nocy ,tak do 6 rano wrzeszcy nie wiadomo dlaczego :ico_placzek: W ciagu dnia nawet kupa w majtach jej nie przeszkadza :ico_noniewiem: Cos ma poprzestawiane :ico_placzek:
ze ona tak dlugo brzuch mi wogole nie rosnie mala jak zwykle sie malo rusza meczy mnie juz to wszytko
Przed porodem brzuch juz nie rosnie i dziecko juz sie prawie w ogole nie rusza,ja przeciez do szptala znow dzien wczesniej pojechalam,bo nawt sie nie wypiela caly dzien.Nie martw sie ,wszystko jest w porzadku :ico_sorki:
i na serio jakiejs depresji dostane
Pamietaj ,ze dziewczynki rodza sie wczesniej,termin z @ maz tydzien po mnie wiec ,tydzien po mnie urodzisz :ico_brawa_01: Czyli dzisiaj w nocy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 wrz 2008, 11:38

miszka, super fotka bardzo ładnie prezentuje się tato z córeczką :) a Natalka jest przepiekna i taka drobniutka tylko pupa jak napisała marta taka ogromna z ta pieluszka :-D :-D

[ Dodano: 2008-09-23, 11:40 ]
Pamietaj ,ze dziewczynki rodza sie wczesniej,termin z @ maz tydzien po mnie wiec ,tydzien po mnie urodzisz Czyli dzisiaj w nocy
no masz racje dziewczyni się bardziej spieszą niż małe chłopaki :ico_oczko: :ico_placzek:
to co marta dzisiaj ty rodzisz

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 11:45

Czyli dzisiaj w nocy
:ico_sorki: Miszka tak bym chciala :ico_sorki:

ESKA OD ADII :-D
dzis w nocy o 2;27 urodzilam Kacperka wazy 3,5 kilo i ma 54cm.Jestem taka szczesliwa a on taki sliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

:ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: GRATULACJE

i lece zalozyc kolejny temat na radosnych ogloszeniach-mam juz w tym wprawe :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 wrz 2008, 11:52

ESKA OD ADII
dzis w nocy o 2;27 urodzilam Kacperka wazy 3,5 kilo i ma 54cm.Jestem taka szczesliwa a on taki sliczny
wspaniała wiadomość
gratulacje dla dzielnej mamusi i wspaniałego synka swietujemy :ico_urodzinki: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

[ Dodano: 2008-09-23, 11:54 ]
lece zalozyc kolejny temat na radosnych ogloszeniach-mam juz w tym wprawe
no masz :-D pieknie to robisz

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 11:54

:-D zobaczcie jak nam sie posypaly malenstwa :ico_brawa_01:
a tak wszystkie stekaly przez pierwsza polowe wrzesnia :ico_brawa_01:
teraz ja zostalam do stekania :ico_brawa_01:
a Sarenka sie nam nie odezwala dzisisj :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-09-23, 11:56 ]
slonko2008 :ico_brawa_01: czekam az bede mogla Tobie zalozyc :ico_brawa_01:
ok spadam po zakupy i ide zabrac ten druczek na becikowe :ico_sorki:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 wrz 2008, 12:21

martus jestem,jestem.AJ tu sie sama ostane,albo mi bedziesz towarzyszyc??
Mi juz brzuch tak nie twardnieje,za to kosc cholernie boli--szok.JA juz stracilam wszelkie nadzieje.Pierwszy termin na sobote-zobaczymy.Choc i tak nie wierze.
JAk nie w ta sobote to w nastepny piatek,a to jeszcze tyle czasu :ico_placzek: :ico_placzek:

Moj mezulo ciagle za mna chodzi i chce sie poprzytulac,ale juz dwa razy byly bezskuteczne a ja taka juz niedysponowana ze nawet nie mam ochoty na sexik :ico_noniewiem: Ale zapewnil mnie ze dzis napewno cos sie ruszy.Zgodzilam sie,hmm a jak nie to brrrr :ico_zly: :ico_zly: To jest wielkie poswiecenie z mojej strony. :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Gratulacje dla adi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale szyybko poszlo.Ona nie miala terminu na 25??

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 wrz 2008, 12:28

Ale zapewnil mnie ze dzis napewno cos sie ruszy.Zgodzilam sie,hmm a jak nie to brrrr To jest wielkie poswiecenie z mojej strony.
Jak będzie skuteczny w 100 % to ja poprosze o przysłanie go do mnie :-D :-D :-
a tak poważnie to ja już tez czuje się okropnie i nawet mi się nie chce , a ten Jarek napalony jak nie wiem co i co tu zrobić :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
miszka

23 wrz 2008, 12:46

ESKA OD ADII
dzis w nocy o 2;27 urodzilam Kacperka wazy 3,5 kilo i ma 54cm.Jestem taka szczesliwa a on taki sliczny
:ico_prezent: Gratuluje!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: No pieknie!I waga taka sluszna,ale sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”