witaj
leonidia - my też się nie znamy.. . miło, że znów dołaczasz do czerwcowek...
co do mojego imienia to jestem Magdalena
madziorka hihi - to bardzo milo ze strony twoich kolegów z pracy, naprawdę takie miłe gesty mają znaczenie w życiu...
indigo - wygladasz super w ciazy
moze i ja zaraz postaram sie wrzucic jakies zdjecie
alinka w jakims watku czytalam ze dasz dziecku na imie Laura, swoja droga ja wlasnie dla mojej coreczki planuje imie LAURA LENA (wolalam lenkę ale maz nalega na laure a to imie tez mi sie podoba, lubie mocne imiona dla kobiety). Co do Venessy, nie sadze zeby byl problem z tym imieniem... teraz naprawde spotyka sie coraz bardziej odjechane imiona...
jasnie pani - łucja to tez byl moj typ imienia ale odpadł w przedbiegach
ogolnie podobaja mi sie imiona typu Lena, Laura, Łucja, Lidia, Ramona
dla chłopaka wybralismy Bruno, ale mam nadzieje ze nie bedzie zadnej niespodzianki
)) hihi
ja dzis w nocy nawet spałam dobrze, bo mąż był już przy mnie i czułam się bezpiecznie... w ogóle ja też mam fazy paniki ale bardziej boję się porodu niż tego co bedzie potem... bo zobaczycie - po porodzie czekaja nas juz tylko piekne chwile... we wtorek musze juz na powaznie z ginem omowic kilka porodowych kwestii.
co dzien wlaze na wage i ona stoi od 3 tygodni a wrecz chyba idzie do tylu - dziewczyny to oznaka zblizajacego sie porodu.. w ogole mam wrazenie jakbym miala juz rozwarcie
chyba sobie marze
u nas nic nie pada dalej, jest taki upał ze szok. wieczorkiem pojedziemy nad jeziorko
[ Dodano: 2007-05-26, 11:51 ]leonidia - zapomniałam o jednym pytaniu - jak sie sprawdza ten czerwony fotel - pufa na ktorym siedzi mała oleńka? zastanawiam sie nad jego kupnem... jaki rozmiar to jest?