Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

26 maja 2007, 15:24

Lucy na temnat brzuszka nie wiem, więc się nie wypowiadam...

Ja wróciłam z miasta, kupiłam sobie duuuuuzo owoców :-D truskawki, brzoskwinie i melonik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: szczerze mówiąc melony bardziej lubię niz arbuzy, poza tym arbuz wydawał mi się za cięzki :-D teraz się opycham truskawkami . Kasieńko mogę się podzielić ;)

Pisałam do naszej Basieńki :ico_oczko: ze tęsknimy do niej, pytałam jak znosi upały itd. cytuję jej sms
"Czesc Alinko! ja tez za Wami tęsknię...poza opuchniętymi nogami czuję się całkiem nieźle :) do rozwiązania jeszcze 3 tygodnie - juz nie mogę się doczekać, ale przyznaję, ze zaczynam się bać, ale to normalne:) ciekawa jestem jak tam u Was. Jakby coś się działo daj mi koniecznie znać.Pozdrawiam gorąco"
Odpisałam, ze teraz to w sumie taki czas kiedy kazda z nas moze się juz rozdwoić i złozłam zyczenia z okazji dnia Matki. odwzajemniła zyczenia i prosiła wszystkim Wam je przekazać wraz z pozdrowieniami i buziakami.

Awatar użytkownika
izus85
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

26 maja 2007, 15:29

lucy23, ja też tak słyszałam że brzuch opada na tydzień,dwa przed porodem :-)
Mój niestety jeszcze jakos wysoko :-/
-indigo-, strasznie drogie u Ciebie czereśnie :ico_szoking: ja wczoraj kupiłam u mnie po 7 zl za kg !!!!! I były pyszne :-D

lucy23

26 maja 2007, 15:37

alinko dzieki za zyczonka od basi :ico_ciezarowka: a aci brzuszek sie opuscil? bo ona najblizej do porodu :ico_brawa_01: czeresnie strasznie drogie 27zl :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-05-26, 15:41 ]
ja dzis wczesnie wstalam ,tyle rzeczy zaplanowalam,sprzatanie ,prasowanie ,pojscie na miasto...wlaczylam film i usnelam hi hi a co sie z madzia dzieje???? to do niej nie podobne :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 maja 2007, 15:46

lucy23, ty zawsze mialas nisko brzuszek, wiec nie ma ci sie jak opuscic. mi juz sie opuscil, w koncu normalnie oddycham i nie chrapie w nocy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Alineczq

26 maja 2007, 15:55

ja mam wysoko, trudno się oddycha powiem Wam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 maja 2007, 16:19

Brzuch się opuszcza, ale nie na tydzień przed porodem. Może to być z miesiąc nawet. Mój się opuścił. Chociaż ja nie widzę za bardzo tylko czuję bo mnie ta wątroba przestała boleć. I wczoraj lekarz mi powiedział, że widzi że znacznie mi sie opuścił. Ale porodu nie przewiduje na razie.

U Madzi ok, odpoczywa. Później sie odezwie.

Alinko dzieki z a pozdrowienia od Basi.

Lucy a co ty tak codziennie do tego misata latasz?? Bo już sie parę razy tak zastanawiałam?

[ Dodano: 2007-05-26, 16:24 ]
Ja miałam dziś sprzątać i takie tam, ale wcale mi sie nie chce. Jak na razie stanęło na zrobionym i zjedzonym obiadku hihi.

Ale wcale sie nie przejmuję. Trochę kurzu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A jak nie dziś to w poniedziałek posprzątam nie? No chyba że jeszcze się dziś zmobilizuję.

Awatar użytkownika
Alineczq

26 maja 2007, 16:48

Ja musze dzisiaj się zmobilizować do sprzatania..jutro teściowa wraca z wakacji i będzie nocować u nas, kurde a Karola nie ma pod jej obecność :ico_noniewiem:
Zrobiłam obiadek, chłodniczek znowu :-D zjadłam 2 ogromne miski i kilo truskawek i ledwo zipię :ico_ciezarowka:

Dzisiaj porobiłam jeszcze przedporodowe zakupy - stanik do karmienia, ceratki, wkłądki laktacyjne, szczoteczka do buteleczek. Nie mogłam się powstrzymać przed takim słodkim welurowym dresikiem biało-rózowym :ico_brawa_01: jakie te ciuszki są piękniusie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aha i wiecie co zauwazyłam..juz nie poraz pierwszy, ze w sklepach na półkach przewazają niebieskie smoczki :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: czyli co... dziurawce same tego lata się rodzą ???

Awatar użytkownika
-indigo-

26 maja 2007, 16:57

Niebieskie to dla chłopców przecież....

[ Dodano: 2007-05-26, 16:58 ]
A no chyba, że miałas na myśli, że różowe wykupione?

Awatar użytkownika
Leatka
maniakogadacz
maniakogadacz

26 maja 2007, 16:59

widocznie tak, mój chłopaczek będzie miał powodzenie - tyle bab na jednego hihi. A my kupiliśmy smoczek zielony. Zabieracie smoczek do szpitala?

Awatar użytkownika
Alineczq

26 maja 2007, 17:01

Tak, Kamilko miałam na myśli, ze rózowe są wykupione ... dzisiaj na wszystkie smoczki w sklepie tylko 2 były rózowe..reszta ze 100 sztuk niebieskie i takie śliczne. Kurde mamy problem :ico_olaboga: :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”