Nocka znowu zarwana i pobudka całkowita o 5.50

Fajnie macie wesela ja już od 2 lat nie byłam na żadnej imprezie

też chciałam tak małego nauczyć ale niestety on ma sen jak zając bardzo czujny na spacerze to musze jeździć w zacisznym miejscu bo to samochód to dzieci krzyczą a to pies i mały od razu oczy jak pieć załotychZreszta ja od poczatku uczylam go spac przy halasie, mieszkamy w jednym pokouj i musielismy tak robic. Spi przy odkurzaczu, tv, przy rozmowach. Czasem nawet pies szczeknie, a on sie nie budzi.
mogłam odstąpić kilka, w przeciągu niecałych 3 m-cy mieliśmy 5 wesel, z czego tylko na 1 mogliśmy nie iscFajnie macie wesela ja już od 2 lat nie byłam na żadnej imprezie
to tak jk u nasasiab napisał/a:
Nocka znowu zarwana i pobudka całkowita o 5.50nie wiem co ostatnio sie dzieje z tym spaniem małgo niech w koncu te zęby wyjda .
moj sie budził co pol godziny, co godzine... wiec wiem co czujesz
zuzi tez to nie robi wielkiej rozniczy zalezy od humoru, na dworze nic jej nie obudzi no chyba ze karetka bardzo blisko przejedzie, a w domu no coz ma swoj pokoj tam spi o sco mam jej spcecielnie chalas robic nie spi w ciszyZreszta ja od poczatku uczylam go spac przy halasie,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość