Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

30 kwie 2010, 21:05

Kala ja myślę, że najlepiej iść do lekarza, bo takie wyszukiwanie powoduje, że tylko się martwisz. Ja mam tak samo. Naczytam się jak najęta, a potem chodzę, płaczę i odliczam godziny do wizyty u lekarza :ico_sorki:

Mikusia
oj przepraszam, oczywiście, że naleśniki. Zamieszanie w chacie miałam, sama z dziećmi i to całe pakowanie. Katastrofa, na 2 doby, a już 3 walizki mamy, stos butów i kurtek :ico_szoking:
Fajnie mieć jagódki w słoiczkach:) i co mieszasz te jagódki z serem i już?
Ale to musi być pycha:)

Po śniadanku wyjeżdżamy. Całe auto załadowane,a ja padam. Nie wiem jakim cudem udało mi się jeszcze poprasować, upiec chleb i muffinki :ico_olaboga: Milenka już czwarty dzień się przestawiła i usypia o 21 :ico_szoking:
Dopakuję rzeczy i też się kładę.
Jeszcze raz udanego długiego weekendu i dziękuję, że życzonka takiego samego udanego weekendu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

30 kwie 2010, 21:27

Mikusia oj przepraszam, oczywiście, że naleśniki. Zamieszanie w chacie miałam, sama z dziećmi i to całe pakowanie.
nic sie nie stalo :ico_oczko: to zrozumiale przy wyjezdzie :-D :-D

a co do nalesnikow to najpierw smaruje twaróg(zmieszany z kefirem)i potem nakladam te jagody i troszke soku nalewam ale doslownie troszke bo potem wycieka z nalesnikow :-D
mowie ci pychotka,a dzis jeszcze nalozylam dodatkowo truskawki z kompotu mniam mniam to dopiero byla pychotka :-D :-D
Jeszcze raz udanego długiego weekendu i dziękuję, że życzonka takiego samego udanego weekendu :ico_haha_01:

ja nalozylam sobie maseczke i mocze stopy bo nogi mnie bola
a potem Zulke nakarmie i lulku
mam nadzieje ze Wiki niewstanie za szybko :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

buziaki papa

[ Dodano: 2010-04-30, 21:29 ]
Acha no i mozliwe ze mnie tez jutro niebedzie i pojutrze i popojutrze :ico_oczko: bo chyba pojedziemy f,do moich rodzicow w niedziele a tak to spacerki jak dopiesze pogoda
takze
stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 6 miesiac Zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

no i Kasia90 dla twojej Kini tez :ico_tort: :ico_tort: za 5 miesiac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

30 kwie 2010, 21:30

Mikusia aż ślinę przełknęłam jak czytałam o tych Twoich naleśnikach :ico_oczko:
Małę domowe SPA, super :ico_brawa_01:

No już naprawdę buziaki:)

Awatar użytkownika
zaczarowana

30 kwie 2010, 22:55

hej kochane
Z góry Was przepraszam za niedoczytanie.

Mikusia1 odpisałam Ci na nk :)

Narazie plan ze sklepem na świętojańskiej jest zawieszony, bo takie rzeczy się tam okazały że szkoda gadać. Ręce opadają. To miał być sklep spożywczy koło kręgli. Mój ojciec (mój inwestor) przyjechał specjalnie z wrocławia żeby podpisać umnowę na lokal, zakupić potrzebne sprzęty w tym kasę fiskalną, mieliśmy wszystko pozałatwiać, a koleś który miał nam to wynając spierniczył sprawę pełną parą. Chyba nie chcę mieć z nim nic do czynienia. Póki co jest jeszcze inna opcja, bo znalazłam coś wspaniałego na morskiej i prawdopodobnie weźmiemy to i już w przyszłym tygodniu ruszamy. Będzie to solarium, robienie paznokci, zagęszczanie rzęs, potem dojdzie masażysta i jak się poszczęści to dojdzie fryzjer. Ja idę na kursy, teraz jestem w trakcie robienia szkoły kosmetologicznej. I bardziej mi się to opłaca niż sklep, aczkolwiek mam w planie w końcu go otworzyć, ale najpierw musi pójść solarium.
No i po wakacjach przeprowadzka (obawiam się że to odległe plany, ale jak się uprę to się uda) prawko i jak narazie tyle :-)

Matikasia to ja życzę udanych wakacji!!

A ja dziś byłam nad morzem na placu zabaw, ale odpoczęłam... Było wspaniale. Deszcz mnie złapał ale jak załatwiałam interesy :-D

Wróciłam do domu padnięta :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Gracuś śpi, G chrapie obok a ja sobie siedzę.... I się szczerze mówiąc nudzę. Jednak bardzo się cieszę że G ma wolne bo będzie relaks nnieziemski. Niech tylko pogoda dopisze, a będę baaardzo zadowolona.

Mikusia dobrze jest zrobić sobie takie zabiegi domowe. Ja gdy teraz uczę się tego wszystkiego to korzystam póki mogę, u kosmetyczki bym ogromne pieniądze za to zapłaciła, mówię tez o zabiegach które mogę zrobić sama w domu. :ico_brawa_01:

Kala ;), ja do połowy ciąży sprawdzałam takie rzeczy w necie i niepotrzebnie się stresowwałam... Lepiej nie doszukiwać się tego tam. Lekarz zna twój przypadek, bo patrzy na to indywidualnie. Lepiej idź po weekendzie z tymi wynikami do lekarza i się upewnij co może ci dolegać. Ja podejżewam u Ciebie anemię. To normalne na takim etapie ciąży. Mam nadzieję że nic złego Ci się nie dzieje.

Mówiąc o anemii. Ja przez długi okres swojego życia miałam anemię. A w ciąży o dziwo anemia ustąpiła. Byłam w szoku. Chyba dlatego że tyle "żarłam" heeh

[ Dodano: 2010-04-30, 23:03 ]
:ico_tort: :ico_tort: za kolejne miesiączki waszych pociech

W ogóle to przestałam już karmić piersią :ico_placzek: pokarm mi zanikał i młody ma alergię, albo skazę więc muszę podawać nan AH :ico_sorki: smutno mi ale w końcu musiał nastać ten czas

Awatar użytkownika
martuunia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

30 kwie 2010, 23:29

post tej samej treści pisany ponad 20 razy !!!to jest wbrew regulaminowi
Ostatnio zmieniony 01 maja 2010, 14:37 przez martuunia1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sabcia

01 maja 2010, 09:01

Witam z poranna :ico_kawa:
Stawiam za 6 miesiac Nikusi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Dzis mam w planach sprzatanko i zakupki, pogoda nie za bardzo wiec musimy wpakowac sie w autko :ico_noniewiem: no nic kochane uciekam bo mam kupe roboty

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

01 maja 2010, 09:49

witam i ja z :ico_kawa:

:ico_tort: dla Nikolki Sabci i Zuzi Mikusi1 za 6 miesiąc oraz za 5 miesięcy dla Kini kasi90

co do moich badań to przeczytałam w necie coś o odwodnieniu i to samo mi w szpitalu mówili ale ja piję, no może nie 2,5 litra ale tyle ile mi się chce, ok 1 litra, max 1,5 więcej nie wleję w siebie... :ico_noniewiem: Jedynie nie mam apetytu i nie jem za dużo bo mi się nie chce2 kanapki na śniadanie , pół talerza zupki na obiadek i 2 kromeczki na kolację a w międzyczasię czasami jakiegoś owoca.
Ja nigdzie nie jadę ani na wakacje ani na weekend majowy. Mam nerwy na wszystko i chyba wyprowadzę Rafała a z nim i komputer..... :ico_noniewiem: Za długo było dobrze :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
matikasia

01 maja 2010, 11:36

Jak nie wierzycie, że to ja dziś piszę to niestety tak. Wiedziałam, że coś będzie nie tak Miałam głupie sny :ico_szoking: 20 km za domem zgasło auto w trakcie jazdy i już nie odpaliło. Grata wzięliśmy od teścia. Czekaliśmy 40 min w polu aż kumpel przyjedzie i nas zholuje :ico_sorki: mój brat chciał nas zawieźć, ale serca nie miałam go fatygować. 60 km miał do nas i potem 100 nad morze nas zawieźć i 160 sam do domu wrócić, a przecież jest 1 maja. Tragedia. Nic mi się dziś nie chce. Rozpakowuje toboły. Fajna rocznica ślubu :ico_placzek:

Kala
to można być odwodnionym jak się pije te 1,5 l dziennie??? :ico_szoking:

Zaczarowanana
niestety na różnych ludzi się trafia, ale może faktycznie ten drugi pomysł lepszy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2010, 12:34

matikasia, wspolczuje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: co za pech :ico_olaboga: :ico_olaboga:
A nie macie od kogos innego pozyczyc autka??? A co z waszym??

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

01 maja 2010, 13:13

matikasia w ciąży powinnam pić 2 - 2,5 litra dziennie :ico_szoking: tak mi powiedzieli w szpitalu. Chyba coś w tym jest bo w nocy strasznie mi się chce pić jakbym po imprezie była :ico_olaboga: i musze z 3 razy wstawać pić

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”