[ Dodano: 2008-07-19, 20:46 ]
Julia sie zachwyciła tak tym jak śpiewała ta kobieta do mikrofonu, ze mała teraz bierze obojetnie jaki patyk albo pilot od tv, spiewa do niego i musimy jej wszyscy brawo robic
no a jak widzi ze np ja jej nie robie brawo to ona się tak patrzy na mnie, ma taki przygaszony usmiech i tak z pretensjami do mnie mowi MAMA!! jak zaczne jej bić brawo to znow kwitnie z radosci heh
wogole zauwazylam ze te 2 tygodnie mojego urlopu mocno na nia wpłyneły, zaczęła o duuuużo więcej mówić, stała się bardziej komunikatywna, taka pogodniejsza... niestety wszystko co dobre szybko sie konczy i ciekawe jak zniesie to ze wracam do pracy
Julia to powie KASIA, ale MICHAŁ za cholere nie chce
Gabi a tym jej wstydem nie powinnas sie znacznie bać, to moze być taki jej etap, nie koniecznie cecha charakteru...
w sumie nie wiem co lepsze.. mieć wstydliwe dziecko czy takie które ci z każdą obcą osobą pojdzie za rękę bo Julia taka jest... tylko panów się boi, ale to tez wybranych
Super dziewczynki tanczą ja Wam powiem, ze wcale nie jest dobrze miec takie smiale dziecko, ktore pojdzie z kimkolwiek... widze po Mai, idzie za obcymi, na ręce zawsze trzeba bedzie miec ja na oku bo tak jak mówie, ona woli obcych niz nas
[ Dodano: 2008-07-19, 21:23 ]
Kurde a ja przytyłam musze sie wziąć za jakies cwiczenia bo patrzecna siebie nie moge... juz dzis zrobilam 50 brzuszkow ale zrobie jeszcze z 50...
Gabrysiu, wlasnie ostatnio przytyłam czuje po spodniach od dzis codziennie robie chociaz te brzuszki...
Zrobila brzuszki ateraz pije piwo
[ Dodano: 2008-07-19, 21:35 ]
A wiecie co zauwazylam? Ze jak robie sobie przerwe w braniu tabletek anty to tyje... teraz nie biore juz trzeci miesiąc i są skutki... ale od sierpnia znowu zaczynam brac