dziewczyny ale mi brzucholek juz widac w ndz ide na komunie zrobiefotki i wstawie to same zobaczycie ze rosne
ps.i od rana mieciutenki brzusio jest oby tak juz zawsze
[ Dodano: 2009-05-07, 10:48 ] Beatko po magnezie powinno ustapic mi on pomaga bardzo
wiecie co u mnie znowu jest -trzesa mi sie rece jak alkoholikowi jakiemus naprawde jest to krepujace wrecz czasami najgorzej jest przez godz po zażyciu lekow drgawki mam czasem nawet jeszcze
rybcia82, moj to twardy jest srednio pol dnia najczesciej rano i wieczorem i tak trzyma po 2-3 godz srednio niestety a wiem ze tak byc nie powinno ale jest zreszta ja to wogole pecha przyciagam w jak przez polowe to teraz te bole
skorcze tez mam ale juz coraz zadziej raz dziennie sie zdarzy czasem dwa i to krotkie ale te skorcze to niby jakies tam przygotowujace do porodu podobno
Beata_Tychy, Wriatko. Mi tak rece dretwialy. Masakra... budzilams ie w nocy i rak nie czulam. Dostalam od gina Aspargin, to jest magnez z potasem, i jak reka odjal normalnie rybcia82, jaka tam ze mnie sexoholiczka... no co Ty
betina, mi na te skurcze przepisal magnez i no-spe,ale i tak mi to srednio pomaga skoro je mam kilka ,kilkanascie razy dziennie,niby wiecej mam odpoczywac,ale sie nie bardzo da! megi5566, no dobra sexomaniak!