Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

01 maja 2010, 13:41

witam

wpadłam tylka na chwilke , bo juz za momencik gości mamy , ale musze postawic :ico_tort: na 6 miesiączek Lolka

wczoraj wielkie grilowanie rozpoczete i całe szczzęscie że nie przełożyliśmy na dziś , bo deszcz pada od rana :ico_noniewiem:
jak bedę miała chwilke to wstawie jakieś fotki z pierwszej imprezki na dworku Lolka , wytrzymał do 22 , a tak było cieplutko jak w dzień tyle e ciemno było :ico_oczko:
potem tata poszedł do domu to i Lola położyłam do lóżka a my dalej imprezowaliśmy :ico_haha_02:

dobra uciekam , może póxniej jeszcze wpadne , a jaj nie to miłego weekendziku życze i oby sie wypogodziło :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

01 maja 2010, 16:38

wiolaw gratulacje dla Karolka za to że wytrwał do 22 :ico_brawa_01: i :ico_tort: za pół roczku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

01 maja 2010, 20:14

Wiolaw Lolek urodzony imprezowicz :ico_brawa_01:

Kala ja myślę, że powinno się pić wodę kiedy jest pragnienie i najwyżej popijać jak się nie ma za dużej ochoty, ale nic na siłę. Zresztą ile kobiet w :ico_ciezarowka: pilnuje tych 2,5 l wody.

Ewcia nasze auto popsuło się 1,5 tygodnia temu i wujek nie zdążył naprawić, więc pożyczyliśmy od teścia. I masz babo placek. Pewnie jeszcze tej 100 za paliwo nie odda co wlaliśmy :ico_sorki: same straty. Nie ma od kogo pożyczyć innego auta. Nawet nie szukamy. Jest długi weekend, każdy ma swoje plany. No nic już się pogodziliśmy z tym.

Jutro jak wszystko będzie ok zrobimy sobie wycieczkę do Szczecina pociągiem i pójdziemy do Mc Donaldsa z Matim, na lody i spacer i pociągiem wrócimy. Tak żeby Matiemu wynagrodzić, że nad morze nie pojechaliśmy.

Poszliśmy po tym wielkim rozpakowywaniu na miasto. Zjedliśmy wielkie desery w kawiarni, potem ja jeszcze zjadłam z tej rozpaczy gofra z polewą toffi :ico_szoking: a potem plac zabaw. Milcia zjadła 1 cycusia i 1 słoiczek z owocami. Z 5 godzin byliśmy:)
Potem coś płakała i czerwona była. Miała 37,3 gorączki. Chyba ząbek bo jest białe dziąsło i zgrubione.

Awatar użytkownika
zaczarowana

01 maja 2010, 21:28

hej kochane!
Matikasia, tak mi przykro że nie pojechaliście :ico_sorki: Tak miało być pięknie, a tu masz....

Ja dziś się wybrałam na spacer po działkach nadmorskich i spotkaliśmy znajomą G mamy. Zaprosiła nas na grilla. Super!! Chociaż tak sobie spędziliśmy czas. Ale zimno było potwornie i musieliśmy szybko uciekać...

Teraz sobie piję piwko, pozwoliłam sobie na odstresowanie się.

:ico_tort: za 6 miesiączek Lolusia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiolaw

02 maja 2010, 00:14

hejka nocnie

matikasia, jejku szkoda że wyjazd nie wypalił , ale myślę e jutrzejsza wycieczka będzie też atrakcyjna , szczegolnie dla Matiego :ico_haha_02:
Teraz sobie piję piwko, pozwoliłam sobie na odstresowanie się.
wkońcu możesz jak cycuś mleczka nie daje :ico_oczko:

Kala ;), twój organizm po prostu jest nadwyrężony , dobrze nie odpoczełas po poprzedniej ciązy a już kolejna i do teo jeszcze karmisz piersią , i to wszystko jest gigantycznym obciążeniem , a do tego dodać twój stres i osłabienie organizmu gotowe
musisz troszkę zadbać o siebie , bo długo tak nie pociągniesz kochana

zaczarowana, ja też myślę że ten pomysł z solarium itd jest fajniejszy i z twojej dziedziny :ico_oczko:
Miała 37,3 gorączki. Chyba ząbek bo jest białe dziąsło i zgrubione.

biedna Milcia , oby szybko wyszedł ząbek i dziecinka się nie umęczyla i oczywiście żeby nie pokrzyżowalo to waszych planów wycieczkowych , bo to już był by pech nad pechy , ale trzymam kciuki żeby było ok :ico_haha_02:

kurcze ja znowu siedzę do póxna , a rano ciężko mi się podnieść :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 maja 2010, 07:46

Czesc babeczki
Długi weekend i jak zwykle pogoda do nieczego :ico_sorki: mieliśmy dzisiaj na grila jechać i co pada deszcz :ico_sorki: a jak nie teraz pade to napewno będzie padał.
Wczoraj pojechałam z K na cły dzień do niego na meczyk poza Wro i poszłam na spacer i złapał mnie tak koszmarny deszcz że byłam mokra od stópek do głowy. Mam nadzieje że się nie rozchoruje, chłopaki siedziały w wózku pod folią więc szczeście że nie zmokli. Normalnie złośliwość pogody na długi weekend.
wytrzymał do 22
o matko długo strasznie, imprezowicz jak się patrzy. My wróciliśmy wczoraj po 20 i chłopaki ledwo ledwo dotrzymały.
nad morze nie pojechaliśmy
kurcze szkoda że się nie udało.
działkach nadmorskich
normalnie ja też chce. Chyba się wyprowadze nad morze :-D

A teraz chłopaki gadają na kocu a ja pije herbatke. Spacer dzisiaj musimy odbyć bo wczoraj zgubiłam klucze i musze iść dorobić, więc deszcz czy nie na dworek idziemy.

Awatar użytkownika
edulita

02 maja 2010, 13:20

Dorwałam si na momencik do neta w hotelu u siostry :-) sle wam sloneczne pozdrowienia ze Swinoujścia juz widze że nie wiem jak was doczytam :ico_olaboga: pogoda jest super cały czas siedzimy na plaży a zaraz lecimy na młyn
We wtorek rano bede już w domku więc zdam wam relacje jak było :)
:ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

02 maja 2010, 14:06

witam koleżanki. Muszę się pochwalić że mam bezprzewodowy necik z play od godziny :-D i w końcu komp wyjdzie do dużego pokoju i sobie przy tv będę mogła klikać :ico_brawa_01: :ico_sorki:

matikasia no, myślę że w sumie to nie da się pić tych 2,5 litra płynów dziennie bo by brzuchol pękł :ico_noniewiem:
Milenka ma tak jak Weronika opuchnięte dziąsło to pewnie wkrótce powitamy ząbeczki :-D
A Ty masz zachciołki jak ja :ico_brawa_01: też bym wsysła gofra z toffi :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

wiolaw no na pewno jestem przemęczona tym wszystkim, ciążą , karmieniem i w ogóle ale w szpitalu też mówili że muszę więcej pić :ico_olaboga: chyba %ów żeby łatwiej zasypiać :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

02 maja 2010, 17:19

Widze że dzisiaj bardzo weekendowo :ico_brawa_01: i dobrze. Ja jak zwykle kiedy wolne mam więcej czasu dla siebie to was nie ma.
edulita, świetnie że pogoda dopisuje i dobrze się bawicie :ico_brawa_01: ja czekam z niecierpliwością na wakacje.
Kala ;), ja w ciąży niegdy nie dałam rady wypić całej butleki dziennie a co dopiero 2,5 litra :ico_sorki: masakra. No ale ty karmisz i jeszcze dzidziulka w brzuszku potrzebuje wody. Pij kochana pij a % to jeszcze troszeczke i się napijesz :-D

Ja kończe drugie danie i zmykam do kościoła z chłopakami żeby się jeszcze przewietrzyli przed snem. Lepiej będą spać :-D

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

02 maja 2010, 18:28

magduś81 a skąd jesteś? Czy chłopaki wytrzymują w kościele całą mszę? Ja nie pijam wcale % tak tylko chciałam poprawić sobie humor. Mój Rafał z moim tatą poimprezowali, tata już pojechał a Rafciu dętka śpi :644:
Ja też niedługo dzieci położę do łóżek i sobie odpocznę :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”