Cześć
!!
janoszka, witaj!!! Gratuluję Haneczki
mojamaja.corcia,
odpoczywaj jak najwięcej!! A prawko zdasz już wkrótce. Zaczęłaś później ode mnie, a już jesteś po pierwszym egzaminie! Mi zostały jeszcze 4 godz do wyjeżdżenia, tylko przez te omdlenia musiałam przerwać i teraz jestem wściekła, bo pewnie wszystko zapomniałam
Marta26, pracuś z Ciebie
Niestety muszę Wam dziś trochę posmęcić, ale ten kumpel mnie strasznie wkurzył
Do tej pory szkoda mi go było, ale on sobie chyba z nas jaja robi!!!
Mieszka u nas ponad 5 tygodni, mimo że chciał "tylko kilka nocy przekimać w korytarzu". Od tego czasu nawet raz nie zapytał, czy nie mamy nic przeciwko temu, żeby został trochę dłużej.
Wkurzyłam się, bo po raz kolejny wyszedł bez uprzedzenia wieczorem i wrócił po 12, a budząc nas w nocy powiedział tylko "Oj, wy już śpicie". Zdziwiony, chociaż wie, że nie siedzimy dłużej jak do 23, bo Ł. wcześnie wstaje!!
Najgorsze, że on chyba nie próbuje nawet znaleźć sobie mieszkania, bo umówi się raz na tydzień coś obejrzeć, ale nic mu nie pasuje. No i codziennie prosi żeby obudzić go o 7, a wstaje dopiero po 10 i nie zdąży przed pracą przejrzeć ogłoszeń, a "wieczorem wszystkie są nieaktualne".
Ł. chciał już z nim porozmawiać, ale powstrzymałam go. Teraz to już mam dość, zwłaszcza, że nie zależy nam bardzo na tej znajomości. Ł. grał z nim w piłkę kiedyś w klubie, a on przypomina sobie o nas jak czegoś potrzebuje.
Oj, zołza ze mnie wychodzi, ale 5 tygodni bez przytulanek i chwili intymności to dla mnie chyba za długo
Tyle marudzenia na dziś
Pogoda u nas dość ładna, więc można się wybrać na spacerek. Zdążyłam już zrobić porządki i przygotowałam sobie materiały do nauki. Spakowałam 3 kartony zbędnej makulatury, którą oddam mamie na przechowanie. Została mi jeszcze szafa-rupieciarnia w korytarzu, ale muszę trochę odpocząć.
Co do brzuszka, to mi też twardnieje, ale nie częściej niż kilka razy dziennie. Odkąd wiem, że moja szyjka się trzyma, to się tym nie przejmuje. Staram się poleżeć, ale z No-spy zrezygnowałam.
[ Dodano: 2008-04-03, 11:42 ]Tuska, a nie chcesz kupić nowego ze sklepu internetowego?
Po Twoich doniesieniach zdecydowaliśmy się w zamówić w tym tygodniu x landera i mam nadzieję, że do tego czasu będą je jeszcze mieć