Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

02 maja 2010, 19:36

Jestem po całym dniu. No chociaż dzisiejsza wycieczka udana. Ale już się bałam bo w nocy miała 38,5 i żadnych innych objawów. Rano obudziła się radosna i nic jej nie było, więc o 10 już byliśmy w pociągu. Mati wniebowzięty. W Szczecinie odwiedziliśmy zamek i oczywiście Mc Donaldsa. Normalnie po tym programie w ddtvn czułam jak jem konserwanty:) zjadłam tylko nuggetsy, żeby Milence przez mleczko nie dać tego wszystkiego:) zagryzłam ciastkiem z jabłkiem i zapiłam shakem.
Padnięta jestem i głowa mnie nawala. Wycieczka miła, ale trochę męcząca od noszenia wózka po nie wiem ilu schodach na dworcach i do pociągu. Masakra jak Ci niepełnosprawni sobie muszą radzić to ja nie wiem :ico_sorki:

Kala
a masz gofrownicę?? my często w domku robimy gofry. Wszyscy się zajadają.

Magduś
dobrze, że chłopaki nie zmokli:)

Edulita nie ma to jak dorwać się do netu:) ale ten tydzień szybko zleciał. Teraz wielkie rozpakowywanie.

Awatar użytkownika
Sabcia

02 maja 2010, 19:56

matikasia, kurcze ale macie pecha - wspolczuje co do wyjazdu, musisz miec nerwa :ico_zly:

A JA WPADAM Z WIESCIAMI ZE NIKOLA ZACZELA RACZKOWAC - NORMALNIE Z MEZEM JESTESMY W SZOKU :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: I TO DUZYM

Bylam dzis na zakupach i wydalam troche kasy na siebie, ale u nas sa zajefajne znizki na koszulki z adika i z nika normalnie superrrrrrr

Uciekam bo mezus poszedl do wc a siedzi na kompie bo zdjecia zgrywa - kupilismy dzis dwie ramki takie duze na zdjecia gdzie wchodzi 15 szt i teraz bedziemy drukowac

Milego weekendowania

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

02 maja 2010, 21:18

Kala a masz gofrownicę?? my często w domku robimy gofry. Wszyscy się zajadają.
nie mam gofrownicy, tylko frytkownicę :ico_noniewiem: ale jeśli dasz mi przepis na gofry to kupię sobie gofrownicę :ico_brawa_01: a co do Waszej wycieczki to współczuję przedźwigania i mam nadzieję że już odpoczęłaś.

Sabcia WOW :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Nikoli za raczkowanie w wieku 6miesięcy i 1 dnia. Gratulacje :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :684: :675:
gratuluję udanych zakupów

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

03 maja 2010, 08:23

Dzień doberek :-D
My od bladego świtu już na nogach :ico_sorki: pogoda do niczego więc dzisiaj znowu nic z grila. Spacer i siedzimy w domu jak ja to wytrzymam :ico_noniewiem: może gdzieś się wybierzemy.
Wycieczka miła
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super że było fajnie!!!
a skąd jesteś? Czy chłopaki wytrzymują w kościele całą mszę?
jesteśmy z Wrocławia. A msze chłopcy wytrzymali całą wczoraj :ico_szoking: aż byłm w szoku. Zawsze to tylko pół godzinki i ryk i musze wychodzić. A wczroaj słuchali i grzecznie siedzieli na rękach. Aż po mszy podeszła do nas jakaś kobitka i pochwaliła ich że tacy grzeczni :ico_brawa_01:
Kala ja też nie pijam %
NIKOLA ZACZELA RACZKOWAC
no ładnie ładnie :ico_brawa_01:

Ide położyć chłopaków na dżemke i robie obiadek :-D

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2010, 09:47

Witam!!!!
U nas dzis bank holiday takze dzien wolny od pracy, ale co z tego mezus wlasnie pojechal do pracy wprawdzie tylko do 14 ale i tak nam smutno

Nikola dzisiaj w nocy jak nigdy budzila sie dwa razy z placzem i mysle ze w koncu jej te zabki wychodza, na cale szczescie jak tylko karuzele wlaczylam to szla spac bez problemu ale widze ze jakas markotna jest

Zmykam obiadek robic

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

03 maja 2010, 11:27

witam i ja :-D
mnie znów dopadły takie bóle głowy że masakra
Weronika pyskuje od 4 nad ranem i jej chyba też zęby idą...
mam dość :ico_olaboga: :ico_placzek:

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

03 maja 2010, 13:43

czekam teraz do 12 maja zeby fryzjerka do mnie przyszla bo mam niemały odrost
To czekamy na zdjęcia. :)
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 6 miesiac Zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:
Stawiam za 6 miesiac Nikusi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Fajna rocznica ślubu :ico_placzek:
Oj, ale niewypał. :ico_placzek: Szkoda, że to Wam tak wyszło. Mieliście pecha po prostu.
:ico_tort: na 6 miesiączek Lolka
No chociaż dzisiejsza wycieczka udana
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
NIKOLA ZACZELA RACZKOWAC
Brawa dla Nikolci!!!! :ico_brawa_01:

Uff. Doczytałam. :)
Widzę, że wszystkim maluszkom zęby idą, a mojej Kini jeszcze nic. :ico_szoking:
Ale ona najmłodsza z towarzystwa.
Weekend zaliczam do udanych. Zaraz wstawię fotkę 4 moich kochanych dzieciaczków. :)

Awatar użytkownika
matikasia

03 maja 2010, 14:59

Zaraz 15 a ja dopiero usiadłam :ico_sorki: ale posprzątałam, ugotowałam obiad, zrobiłam ciacho na zimno i pieczarki nadziewane serem bo jutro mamy gości.

Kala
tak już odpoczęłam. Poszłam spać ok 21. Milcia jadła ok 3 i 6. Potem pokimałyśmy do 8.20.
Oj biedna Ty jesteś z tymi bólami głowy. Znam to dobrze, bo ja mam takie migrenowe po całą dobę nawet z wymiotami. Podziwiam Ci, że jeszcze masz siłę się dwójką dzieci zajmować.

Od rana deszcz, ale już są przejaśnienia i może jakiś spacerek będzie.
Dziś 40 dag mnie i już mamy 59,5 :ico_brawa_01:

Sabcia no ogromne brawa dla dzielnej córeczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sabcia jak już wydrukujesz fotki to pochwal się cudem:)

Kasia90 u nas też jeszcze ząbków nie ma.
Pozazdrościć przecen!!

STAWIAM :ico_tort: ZA 6 MIESIĄC MILENKI:)

Kasia90

03 maja 2010, 15:53

Od rana deszcz, ale już są przejaśnienia i może jakiś spacerek będzie.
U nas o przejaśnieniu raczej nie ma mowy...
Dziś 40 dag mnie i już mamy 59,5
Ja dalej 55kg. :ico_noniewiem:

:ico_tort: za 6 miesiąc Milci!!! :ico_brawa_01:
Pozazdrościć przecen!!
A to chyba do Sabci. :-D

Awatar użytkownika
matikasia

03 maja 2010, 16:03

Oj tak tak do Sabci:)

Kasiu
jak ja bym chciała ważyć tyle co Ty.
22 dni a6w zaliczone, brzuch się widocznie zmniejszył. Mało już odstaje, tylko ciągle ta pomarszczona skóra :ico_sorki:
Wczoraj to miałam już kryzys bo tak mnie głowa bolała, a musiałam ćwiczyć. Jednak zawzięłam się udało się, ale potem z 10 minut się z podłogi nie mogłam podnieść.

U nas też jednak paskudna pogoda. Wiatr i zimno. Siedzimy w domu.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”