Macie racje dziewczyny jedne dzieci chodza szybciej a inne wolniej i niema w tym nic zlego.. Moja Nicole juz chodzi za jedna raczke a druga reke to wszystko zrzuca na ziemie i podnosi .. pozatym to jest taka zywa i energiczna ze ja wychodze z podziwu i jestem w szoku Ciesze sie ze wasze male slodkie pociechy robia postepy dla wszystkich dzieci
A mi dzisiaj dala moja Nicolcia popalic.. Jestem zmeczona... dzisiaj mala byla taka zywa..malo spala poszlam sobie do sypialni na chwilke cos na kompie zobaczyc to ani chwili sie sama nie zajmie.. byla w chodziku w tym czasie tylko stoi po dzwiami sypialni i marudzi i placze.. a jak ja postawie na dywan to ladnie trzyma rownowage tylko ze krotko.. kiedys wczesniej to zrobila pare kroczkow sama!!!! A teraz to widzi i wie ze ja chce zeby mala zrobila kroczki sama to co na to NIcole?? Rzuca sie na mnie na moje ramiona i juz nie robi kroczkow tylko chce spacerowac za jedna raczke To taka mala spryciulka i madrala naprawde moja Nicole jest sprytna i bardzo madra az w szoku jestem poo kim to odziedziczyla hehe nie no zartowalam hehe
A teraz sobie usnela.. i ja moge odpoczac chociaz troszke.. a za chwilke ide na moj serial BUziaki paa napisze jeszcze pozniej na dobranoc papatki
[ Dodano: 2007-06-18, 18:48 ]
Justyna piekne foteczki Adusi taka juz pannica z niej dla slodkiej Adusi a jaki kolega ohohoho szybka dziewczynka z niej heh zarcik Przeciez wiadomo ze dziewczynki lubia miec kolegow
[ Dodano: 2007-06-18, 18:49 ]
Moja Nicole chodzi za raczke jedna do roczku myslimy z mezem ze tez bedzie chodzic i tez nie bedzie miala krzywych nozek tylko ladne takie jak ma teraz