Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 maja 2010, 17:06

Witajcie
unas calutki dzis dzien pada :ico_placzek: :ico_placzek:
takze siedzimy w domku
ale za to wyprasowalam sterete ubran :ico_olaboga: az Wiki spojrzala i złapała sie za glowe hehe :ico_oczko:

ale w sobote bylismy wszyscy na spacerku,Wiki poszalala na placu zabaw :ico_oczko: a my posiedzielismy na ławeczce a Zuzka sobie smacznie spala

a wczoraj byismy u moich rodzicow Zuzia dostala prezent od dziadkow chustawke i byla szczesliwa jak sie w niej bujala :-D :-D :-D

cos mnie gardlo boli od dwoch dni musze zrobic sobie herbatke z czarnej porzeczki moze troche zelży :ico_noniewiem:
Wiki tez cos kaszle mam nadzieje ze to nic powaznego

a jutro musze podejsc do pediatry zeby dala znow skierowanie na posiew Zulki bo wyszedl niestety zly :ico_zly:

Wiolaw :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Lolka za 6 miesiecy :ico_tort:

Kasia90 dla twojej KIni za 5 miesiac :ico_tort:

Matikasiaza 6 miesiac Milenki :ico_tort:

Sabcia za 6 miesiac Nikoli :ico_tort:

Matikasia ojej wspolczuje az mi sie przykro zrobilo jak to czytalam :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
wspolczuje naprawde szkoda ale chociaz byliscie na wycieczce i ze sie udala
Wszystkiego dobrego z okazji Rocznicy Slubu :-D :-D
22 dni a6w zaliczone, brzuch się widocznie zmniejszył. Mało już odstaje, tylko ciągle ta pomarszczona skóra
super tylko pozazdroscic i fajnie ze waga spada :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja dalej 55kg
oj chcialabym tyle wazyc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a jak tam uwas po weekendzie??byli znajomi??

Sabcia :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Nikola juz raczkuje super silna z niej dziewczynka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moja to wczoraj przez 5 sekund sama siedziala :-D
ach szybko sie rozwijaja te nasze pociechy ale super
a jeszcze nietak dawno z brzuszka nam wyszly :-D

zaraz wkleje pare fotek na poczte

uciekam z Wiki pograc w warcaby :-D :-D

[ Dodano: 2010-05-03, 17:07 ]
Kala ojej znowu ból glowy :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: wspolczuje ja mialam tak z Zuzia w ciazy tez czesto bole glowy czasem niedalo sie wytrzymac
oby szybko minely

[ Dodano: 2010-05-03, 17:24 ]
Matkasia fotki superowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ty fajnie sie prezentujesz i figurka ekstra :-D
a fotki z toba jak masz tam tylko buzie fajna i Mati swietnie jako model super widac ze wycieczka bardzo udana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Sabcia superowe minki NIkoli maly smieszek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Siunia Mia to przesliczna ksiezniczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
piekna sukienka i akcesoria tez i nawet tron miala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

i chlopaki super sie prezentuja a Milan juz taki duzy chlopak :ico_szoking: :-D :-D

oki lece bo Wiki mnie wola na warcaby hehe :-D

[ Dodano: 2010-05-03, 18:12 ]
znalazalam fajna stronke jakby ktos chcial :
menu maluszka rozne dania zupki dostosowane do miesiaca zycia maluszka :-D

http://przepisydladzieci.webpark.pl/6.htm

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

03 maja 2010, 19:43

Mikusia fajne lekturki piszesz :ico_haha_01:
Dzięki za życzonka z okazji rocznicy ślubu:)
Wstaw fotki huśtawki:)

Ja wysłałam na pocztę moje fotki z wycieczki:)

[ Dodano: 2010-05-03, 19:44 ]
Super stronka z przepisami. Wszystko sobie wydrukuję:) dzięki za link

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

03 maja 2010, 20:00

jak ja bym chciała ważyć tyle co Ty.
Tylko, że ja niska jestem. :) Jak na mój wzrost to dużo.
bo wyszedl niestety zly
Ojoj, byleby wyszedł dobry.
a jak tam uwas po weekendzie??byli znajomi??
Rodzina była wczoraj, siedzieliśmy prawie do 22. A najpierw my byliśmy u moich rodziców. Było super. Dziś jeszcze znajomi, właśnie wyszli. :ico_brawa_01: :-D
Moja to wczoraj przez 5 sekund sama siedziala
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mikusia i Matikasia super fotki na nk i poczcie!!! :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

03 maja 2010, 20:26

Mikusia wszystkich zupek nie da się wydrukować chyba więc będę zaglądać na tą stronkę bo mam już 5 stron, a tego tyle tam:)

Kasia90
ile masz wzrostu?

Zrobiłam ciasto na zimo i wyszło takie dobre, że T zjadł pół blaszki :ico_szoking: a to dla gości miało być i dla nas, ale na jutro :ico_sorki: musiałam zrobić nowe. Upiekłam kruche ciasto, położyłam gruszki i jabłka, zalałam waniliową masą i... wszystko wyciekło bokiem :ico_szoking: jakoś uratowałam sytuację, zrobiłam na wierzch krem krówka i posypałam migdałami :ico_haha_01: nawet dobre wyszło, jutro Wam wkleję fotę:)

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

03 maja 2010, 20:30

Kala
tak już odpoczęłam. Poszłam spać ok 21. Milcia jadła ok 3 i 6. Potem pokimałyśmy do 8.20.
Oj biedna Ty jesteś z tymi bólami głowy. Znam to dobrze, bo ja mam takie migrenowe po całą dobę nawet z wymiotami. Podziwiam Ci, że jeszcze masz siłę się dwójką dzieci zajmować.

STAWIAM :ico_tort: ZA 6 MIESIĄC MILENKI:)
matikasia Dobrze że odpoczęłaś :ico_sorki:
A co do mnie... no właśnie że mam wyrzuty sumienia bo nie daję rady przy dzieciach... :ico_noniewiem: gdyby nie wolne Rafała to ja nie wiem co by było :ico_olaboga: Uczymy Weronikę spać poza naszym łóżkiem, ale na razie w grę wchodzi tylko wózek i ewentualne bujanie na boki ale wózek już tak piszczy że masakra :ico_olaboga:
Ale zaszła noc była nawet spoko, 1 karmienie ale nie patrzałam na zegarek która była, ok 3 chyba :ico_haha_02: Ale dziś od rana ryk niesamowity, chyba ją też główeczka boli, może z cycem ściąga ból, możliwe to???

wszystkiego najlepszego za pół roczku Milenki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

03 maja 2010, 20:33

Kala może ona jest teraz nerwowa, bo i Ty ciągle masz nerwy. Głowa cię boli, dużo roboty. Dzieci to wyczuwają. Jak ja miałam nerwy to pamiętam, że Milka też niespokojna była.

Kasia90

03 maja 2010, 20:41

ile masz wzrostu?
158cm.

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 maja 2010, 20:45

Mikusia fajne lekturki piszesz :ico_haha_01:
a dziekuje hehe :-D
Wstaw fotki huśtawki:)

Ja wysłałam na pocztę moje fotki z wycieczki:)
wstawilam swoje i twoje tez ogladalam sa sliczne w poprzednim poscie napisalam;-) :-D :-D :-D
Super stronka z przepisami. Wszystko sobie wydrukuję:) dzięki za link
mnie sie tez podoba i niema za co :-D
Cytat:
jak ja bym chciała ważyć tyle co Ty.

Tylko, że ja niska jestem. :) Jak na mój wzrost to dużo.
no aile ty masz wzrostu??ja mam 160cm :ico_oczko: i waze 67kg :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Ojoj, byleby wyszedł dobry.
tez mam taka nadzieje :ico_noniewiem:

i super ze weekend udany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mikusia i Matikasia super fotki na nk i poczcie!!! :-D
dziekuje bardzo :-D
:-D

Kala ;), ja mysle tak jak matikasia ze malutka nerwowa bo i ty jestes wiem cos o tym bo Zulka tez sie denerwowala jak ja bylam nerwowa
a ty masz co robic dwojka dzieci i jeszcze jedno w brzuszku wspolczuje ci naprawde :ico_pocieszyciel:

matikasia, mm napewno pyszne ciasta robisz ale narobilas smaka :-D :-D

czekamy na fotki nowego a rcydziela :-D

[ Dodano: 2010-05-03, 20:46 ]
158cm.
jak dla mnie dobrze wazysz 55kg wow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

03 maja 2010, 20:52

Ja mam 164 i 59,5. Już mi się wydawało, że lepiej wyglądam, ale jak zobaczyłam fotki z wczoraj to jednak nie za bardzo :ico_sorki:

To moje pieczareczki nadziewane serem żółtym.
Obrazek

zaraz będą na blogu

[ Dodano: 2010-05-03, 21:15 ]
to ciasto, które wsunął T
Obrazek

a to nieudane :ico_szoking:
Obrazek

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 maja 2010, 21:19

matikasia, pyszne musza byc te pieczareczki,ale szkoda ze ja nielubie grzybow :ico_olaboga:

a swoja droga dziewczynyKasia90 i matikasia wedlug wskaznika BMI macie idealne wagi co co swojego wzrostu takze niemcie sie czym martwic naprawde :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2010-05-03, 21:20 ]
matikasia, ojej te ciasta to musza byc pychotka naprawde i niedziwie sie ze twoj T je wsunal hehe

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”