trzymam kciukiZobaczymy jak miną następne nocki

inia1985, ale swietna ta skarpeta

u nas podobnieu nas dzisiaj leniwa sobota, bylismy tylko na malych zakupach

dzięki Helenale swietna ta skarpetaladniejsza niz wzory z google
gratuluje zdolnosci manualnych
dziękiShiva, jaka Justynka eleganckai torcik jak pysznie wygląda
dziękujemyShiva, super, że wszystko się udało. Justynka wyglądała pięknieTorcik też
nie chcialam was nastraszyckurcze, Justynka też często śpi z rączką pod sobą, ale nie zdażyło się by jej zdrętwiała Nastraszyłaś mnie
a dlaczego tak malo?wklejam fotki z imprezy...
juz niedlugoJuż się nie mogę doczekać kiedy R. wróci.
to ja juz zaciskam kciukijutro mam z rana jeszcze jedna jazde a we wtorek egzamin
skarpeta super
dzięki Wikunii też się podobała, ale najbardziej to co w środku. Czekoladowy Mikołaj już czapki nie maświetna ta skarpeta
uuuu, ciekawe czy i do nas dojdzie taka pogoda...caly dzien padal deszcz
będziemy trzymać kciukiwe wtorek egzamin
o takjuz niedlugo
to wklej tylko zdjecieWstawilabym linka, ale nie wolno
mojej tez nie dretwiała a wiem że w tym wieku dziecko sobie poradzi ale ja jestem nadgorliwaale nie zdażyło się by jej zdrętwiałaNastraszyłaś mnie
to jak dojdą to wkleisz zdjęcie z KiarąWstawilabym linka, ale nie wolno
u nas ten deszcz spowodowal ze wiekszosc drog jest czystych, ale sa takie na ktorych zalega bloto posniegowe, tem na plusie, ale jak przymrozi to szklanka bedzie na maksauuuu, ciekawe czy i do nas dojdzie taka pogoda...
Marcel dostal ksiazeczke ze zwierzatkami, ale mu sie buzia cieszylau mnie dzieci zadowolone z prezentów najbardziej Klara z samochodzika
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość