Madleine a jak byś zaszłą w drugą ciąże to masz zatrudnienie żeby L4 i potem macierzyński wykorzytać? Bo jak tam to myślę że lepiej ciąża od razu a póxniej wykazywać się zawodowo jakąś "karierę" robic bo tak to wrócisz do pracy na rok? zajdziesz w ciaze i znowu przeriwesz to co zaczęłąś a bez sensu wracać tylko na chwile i w razie czego burzyć most.... nie wiem to moje zdanie... a tak to dzieci fajnie by się dogadywały....
Troche boje sie,ze zbyt dluga przerwa w pracy wplynie na moja niekorzysc,ze potem bedzie mi trudniej....Madleine a jak byś zaszłą w drugą ciąże to masz zatrudnienie żeby L4 i potem macierzyński wykorzytać? Bo jak tam to myślę że lepiej ciąża od razu a póxniej wykazywać się zawodowo jakąś "karierę" robic bo tak to wrócisz do pracy na rok? zajdziesz w ciaze i znowu przeriwesz to co zaczęłąś a bez sensu wracać tylko na chwile i w razie czego burzyć most.... nie wiem to moje zdanie... a tak to dzieci fajnie by się dogadywały....
Madleine i ja bym tak zrobiła jak radzi Kasiala:) młoda jesteś to zdążysz się jeszcze zawodowo wykazać i rozwinąć :)
A najlepiej nie gryź się tym tylko idź na żwyioł ;)
no ale przyszły pracodawca nie będzie wiedział że miałaś taką długą przerwę w pracy i nic nie robiłaś zatrudnienie masz na ten czas. W CV nawet się nie wpisuje urlopu macierzyńskiego tylko że dalej pracujesz w tej firmie.Troche boje sie,ze zbyt dluga przerwa w pracy wplynie na moja niekorzysc,ze potem bedzie mi trudniej....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości