Mnie jeszcze troche wypadaja, ale juz mniej, wczesniej to strasznie mi wypadalydziewczyny powiedzcie, czy Wam jeszcze wypadają włosy po ciąży??
no to fajny, ale ile kosztuje takie cacko, jesli mozna spytac??Mi właśnie przyszedl nowy czajnik elektryczny z możliwością podgrzania wody do określonej temp czy utrzymania przez jakiś czas (do 24godzin) fajny taki
mi już nie wypadają... z resztą mi zaczęły lecieć dopiero z 4 miesiące po porodzie i z 1.5 miesiąca to trwało zaledwie... jakieś osłabienie czy coś... a swoją drogą to super zdjęcie w podpisiedziewczyny powiedzcie, czy Wam jeszcze wypadają włosy po ciąży??
fajowo musi to wyglądać.mój Kamilek też pełza ale bardziej podoba mu się próba wstawania jakoś tak jedną nużke pod pupe wkłada drugą prostuje chwyta się czego się da i już na nużkach
no niezle.... trzeba teraz uwazac co sie zostawia na ławie.... pewnie mu serniczek smakowal....Aha i ja dzisiaj coś tam przy kuchni robiłam a mały w chodziku doszedł do ławy i placka sobie kawałek szamnął (sernika) hehe cały był brudy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość